Otra pusīte

Tad nu tā, ienācies man dienas jautājums ar sašutumu. Tagad diezgan modīgi skaitās visādos veidos apsmiet sentēvu vārdu kombināciju "otrā puse/īte". Klīst visādas variācijas par to- pusīte no tabletes, pusīte no pakaļas ect.. Nu un lūk, izdomāju iestāties par novecojošo terminu un viņu reabilitēt. Lai vai nu kā, esmu liela, gudra un skaista, šajā dzīvē praktiski visu varu pati, BET, es negribu visu varēt pati. Tādēļ man vajadzīga Otra puse. Tā puse, kuras man pašai nav un būt nevar, kā arī tā puse, kas otram izdotos labāk kā man. Nu piemēram, ieskrūvēt lampiņu, iztīrīt izlietni, pārbortēt riepas, pamasēt pēdiņas vai plecus, aizvest un atvest, ja vajag un tā milj citu sīkumu. Man vajag pusi, kura piepilda un papildina to kā man nav- partvert diskusiju savās rokās ar trešajām personām, ja tā tuvojas konfliktam, prātīgi valdīt un turēt kasi, jo slīd kāja dzīvot pāri saviem līdzekļiem, atbildēt par sadzīves vīrišķīgajām jomām; puse, kurai viegli dodas noklusēt tur, kur citi piebertu ogles; puse, kurai nebūtu problēmas mani pabarot, kad nogurusi, utt, utjp, utml.. Un jā, šī NAV man manas dzīves eksistencionālā problēma, šīs ir retoriskas pārdomas, tādēļ lūgtu rezervēties no personīgi adresētu padomu sniegšanas, bet paust savas domas par tēmu😊 paldies, visiem jauku vakaru 😉

SpoguliitisTM  P.S. Un par ko esmu paarliecinaats - to nesauc par Pieshujpogu vai Uzvaarijuzupu! :)

HOUSE  Liekas esi retums ar savām vērtībām, vairumam vajag butaforiju, jo arī viņas pašas ir tādas.

ruterfords  Vīrietim otra pusīte ir vajadzīga brīžiem, kad pirmajai sāp galva. ;)

Gretta  Hm... mana vecmāmiņa placentu sauca par otru pusi.

SaulLi  Kur ir jautājums???
Vai tas var ietekmēt normāla cilvēka uzskatus, ja kāds otra cilvēka nepieciešamību sauc par tabletes vai dobena otru pusi? Dīvainas pārdomas par tēmu par neko...

-pazaudēt pasaulei krasu gammu dēļ otra cilvēka... skumji, lai neteiktu vairāk... Nevar, nu nevar otrs cilvēks, būt tas, kas piešķir pasaulei krāsas vai dzīvei jēgu! Tas nekad nebūs uz ilgu laiku. Mēģinot dzīvot otra cilvēka dzīvi, patiesi laimīgs kļūt nevar-

Tā var spriest cilvēks, kurš nekad nav patiesi kādu mīlējis vai arī ir ciniķis. Ne jau tas otrs padara to dzīvi krāsainu! KOPĀ izbaudīt dzīves krāsainību ar kādu... tur ir tā sāls! Dalīties visā un priecāties kopā ar otru. Caur otru sajust dzīves garšu. Protams, arī viens to var. Tomēr tas nav tas... Otra soulmate zaudējums arī padara par eņģeli ar vienu spārnu. Ja nav satikts un zaudēts savs soulmate, tad to nesaprast.

Mans uzskats-pašpietiekamas sievietes ir pārākās egoistes.

Skudiss  Tātad otra pusīte kura glābs, izlīdzēs, sakārtos nomierinās, hmm ...... tātad visnotaļ tik pozitīva. Jautājums, a kad sapņo acis aizver? Neparedzi, ka otra pusīte var atrast problēmas kur tās līdz šim nav bijis, vai paraut zem ūdens brīdī kad kanapi turies virs tās? Pilnīga pozitīvisma neeksistē vajag arī pieļaut domu par negatīvo arī, lai vēlāk kad nokrīt rozā brīlles acis nepaliek lielas kā skārda bļodas. Vienvārdsakot vajag apmierināt izsalkumu un tad mierīgā atmosfērā meklēt ko patiešām vajag.

coldlands  Mēs jau droši to nepieredzēsim, bet drīz pēc tādu otru pušu vairs nebūs vajadzības.
Cilvēki komunicēs virtuāli, un ar laiku būs izdomāta vēl krutāka virtuāla tehnika. Tantam atliks tik aiziet uz aptieku nopirkt spermu, kad viņai uznāks bzjiks uz pēcnācēju radīšanu, un vsjo.
Lai gan jau tagad mēs vērojam cik bieži cilvēki pavada savu laiku virtuālajā pasaulē.☝

raina1970  Atslēgas vārdi - varu visu pati, bet NEGRIBU visu darīt pati... Vot tad sanāk diktenā šaize- ne jau cilveks kā tāds ir vajadzīgs, bet- stute-- tam , ko negribas pašai darīt.. Puse no kaut kāda veseluma- nu grozi kā gribi-- ir un paliek puse--- kaut Āfrikā, kaut Ziemeļpolā... īsti funkcionēt nespējīga( nevis- negriboša).. vai tādu vajag? Gribas tak - darbotiesspējīgu, vai ne.. Kāpēc tas vārdu salikums tika lietots ilgi un dikti- senakos laikos... abet tak dzīves kārtība un uzstādījumi un darāmie darbi bija tādi- ka viens tā īsti gala netika- ne vīrietis ne sieviete.. un tad nu tiešam tā pusošanās bija daudz maz ar apstakļiem skaidrojama...Padomā labi--- vīrietis, kurš ir spejīgs visus vīrieša darbus paveikt- tas ir okay... bet ja viņs ir --puse--tad sievišķā mazumiņa viņam trūks.. un nebūs tur ne empatijas tādas kā gribētos, ne pabarošanas, ne asaru slaucīšanas, ne pēdu masēšanas--viņš vienkārsi nesapratīs tās problemas būtību un velmes-ko no viņa tagad gaida.. Nomedīt mamutu, atstiept, jā,,, sadot kādam pa snuķi- jā, bez problemām, uzbliezt māju, nobliezt koku, dajebko vel no sitās operas--jā, jā, jā, bet tad ar uķi-puķi, un pēdu masāžu būs švaki gan..

Leonija  no šodienas esmu nolēmusi kļūt jaukāka pret cilvēkiem, tāpēc neteikšu, ka uzskaitītie servisi ož pēc alfonisma.

kaligula  Tā arī nesapratu,- PAR KO SAŠUTUMS?

Moda  man ir idejas, kādu es gribētu otru pusīti. tai pat ir savs veidols un vārds, bet man smagas aizdomas, ka kāda trešā persona labāk apmierina manas iedomu pusītes vajadzības. /bez ironijas/
Jo vajadzība jau mums visiem viena-godīga attieksme=galīgā izvēle kaut uz šo brīdi un pārskatāmu nākotni.
pēdiņas hi hi
2)ko tev sieva par to saka vispār?
2) kāpēc uzskati, ka brīvās defaultā ir maukas?

ne_meklejumos  Nu nē, nekad mūžā neesmu sevi vai partneri uzskatījusi par pusīti no sevis. Man liekas tas rada atkarību no otra, neļauj pašam pilnveidoties un bruģē ceļu uz garlaicību.

palietotais  Man labāk patīk ja ir puse un 5 daļiņas.Es esmu puse un manas piecas dūdiņas ir otra puse.Kopā sanāk pilnīgs veselums.:)

Kleopatra  ir par vēlu, tomēr pateikšu, kur viens ir kļūdījies tajā tālajā 2005.
Pusīte jāizvēlas atbilstoša, nevis līdzīga.
Ir gnīdīgi tā uzstājīgi paģērēt, lai tā otra puse būtu pašpietiekama un obligāti finansiāli neatkarīga. Nu un tad attiecīgi apprecēt pirmo garāmgājēju, kas atbilst standarteim, bet atlikušo mūžu veltīt stalkerējot veco mīlu, kura mīlēja patiesāk. (lūdzu lasīt rūpīgi-pagātnes forma). Te nav runa par apbižošanos, bet par jūsu nederīgumu (mājasdarbs nav izpildīts).

Kleopatra  mājasdarbs-pērtiķis!

Pilskungs  Nevar būt tādas 2.puses ! Jo es esmu 1 vesels - kur tad likšu savu dabīgo 1/2 ?
Tās lietas, par ko izvaimanājās autore, patiesībā ir vajadzība pēc otra cilvēka, partnera !
Nu kā tu iztēlojies, ka "ieskrūvēt lampiņu, iztīrīt izlietni, pārbortēt riepas, pamasēt pēdiņas" varētu izdarīt kaut kāda "puse" ?
1+1=2, bet 1/2+1/2=1 (kur paliks 2.cilvēks) ?

kvarts  Nevajag pusīti, vajag stipru, stabilu, pilnvērtīgu, neatkarīgu cilvēku.Vajag Personību. divi pusītes nekad nebūs viens vesels.Ja cilvēks nevar būt laimīgs esot viens, tad divatā viņš ne ti nebūs laimīgs.

Ziemeljblazma  Hmmm.. interesanti. Es reiz ar biju līdzīgās domās, bet pēc manas domājamās " otrās puses" iespļāviena dziļi dvēselē sapratu, ka... negribu "pusi". Gribu līdzīgi domājošu, jūtošu, saprotošu "veselumu".

AivarsN  Ar darbiem jau var tikt galā arī viens. Bet vienam jau nevajag daudz. Dēļ kā īpaši censties? Dēļ kaut kādām egoistiskām ambīcijām? Kurš to novērtēs? Citi cilvēki, kuriem par to nospļauties? Ja nebūtu Mūzu,diez vai tiktu radīti tādi mākslas šedevri. Taču cilvēki nesastāv tikai no rupjā ķermeņa. Lielāko daļu šajā pasaulē piepilda smalkā matērija un enerģijas,kuras zinātnieku mērierīcēm ir netveramas. Vīrieši ģenerē vīrišķo enerģiju,bet sievietes,sievišķo. Pusītes savā starpā ar šīm enerģijām padalās,tā iegūstot pilnu enerģiju spektru,kurš nepieciešams sekmīgākai garīgajai evolūcijai. Ja abu starpā nav mīlestības,tad viens kļūst par enerģijas vampīru,bet otrs par donoru.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu