Neatvairāma sieviete vīrieša skatījumā!

Varbūt tiešām vērts pajautāt vīriešiem,kādas sievietes viņus interesē?

JurisK  Piekrītu fargo - tas vai nu ir, vai nav. Viskonkrētāk izteicās Ņikuļina varonis filmā Dimanta roka - oo-oh un tā izgrieza rokas žestā. Milicis viņu saprata momentā! Principā to saprot visi vīrieši. Bet tādu visiem nepietiek, apm. viena no 30.

Epifanija  Uz žurnāla vāka! Viņiem taču no dzīvas sievietes ir bail, ko vēl jautāt, darbs, mājas un dators...

palietotais  Katrā sievietē ir kaut kas neatkārtojams un neatvairāms.Vienai tas,otrai šitas.Manā gadijumā piecas dūdiņas arī ir pati pilnība.:)

palietotais  elis24,ir jau pagrūti mētāties pa piecām,bet man vēl nav nācies sastapt ka viss ir vienā.Nu varbūt pēc gadiem 20 vai 30 par to padomāšu.Pagaidām nu kā es varu atteikties kaut vai no vienas dūdiņas?Viņai tak sāpēs.Man nepatīk kādu sāpināt.

rinkulis  "izdodas piesaistīt gandrīz visu vīriešu uzmanību jebkurā pasākumā."

Labs sarunu biedrs - ko lai saka. Bet no sarunu biedra jau vajag interesantu sarunu nevis seksīgu ķermeni...Iedomājies kaut kādu kārtējo bezjēdzīgo pasākumu - sievietes pārkrāsojušas viena par otru krāšņāk. Pieej pie vienas parunāt - tukšums (vai nespēja atvērties), pie otras - tas pats. Nu aizejam pie tās apaļīgās, ar humoru - nu normāli - vismaz nebija galīgi nožēlojams vakars. Viss. Protams, varbūt tajā visā ir iesaistīti feramoni, bet es par to neņemos spriest.

Ko grib vīrietis - atkarīgs no vecuma kategorijas. Akcenti mainās. Nedaudz vulgarizējot, vienkārši sakot - līdzvērtīgu partneri ar skatu apmēram vienā virzienā un vēlams pēc izskata, lai ierakstītos +/- "gabarītos". Par gabarītiem runājot....bieži vien tie pieņemamie gabarīti nosedz plašu diapazonu, bet noteicošais būs psiholoģiskais portrets. Ar gadiem vairāk saproti, ka tā iekšējā pasaule ir daudz svarīgāka produktīvai un ilgstošai kopdzīvei, kā "virsbūve".

Geisha  Sievietei jābūt sievišķīgai.
Palietotais, nu par kādam 5 dūdiņām vispār runā? Pašam plika pakaļa, bet lielās kā Sauda Arabijas princis. Nomaini niku uz Minhauzens.

riebekle  Manuprāt tādai universāli neatvairāmai diez vai ir iespējams būt. Kādam tu liksies neatvairāma, bet kādam gluži pretēji - nespēsi būt laba, lai ko darītu vai teiktu. Tāpēc esam katrs tik dažāds, bet kādam noteikti neatvairāms. :)

riebekle  "riebekle, kā jau iepriekš sacīju, -KONKRĒTI. Drīkst privāti."(c)

Sorry, nerakstu vīriešiem pirmā, ja vien nav kāds ārkārtas vai lietišķs jautājums. Princips tāds.

Gretta  Sievietei jābūt pievilcīgai, nevis neatvairāmai.

uzplanaledus  Seksualitāte, iekšēja enerģija- to jūt un tā pievelk.
Tiem, kam patīk jaunas tievas siļķītes, varbūt ir citādi :D

runcs51  Katrā ziņā-uzpucēts iedomīgs runājošs ledusskapis jau nu noteikti neizceļas ar pievilcību...

Peleks  tāda ar kuru viens ceļš ejams, nevis liekēde, kas visu grib, bet darīt neko

Pilskungs  Nav tādas neatvairāmās ! Dažas jau gribētu gan ...

Forsaakais  Jebkura sieviete ir atvairāma. Un, jo vairāk tu atvairīsi, jo vairāk tu viņām interesēsi:)) Neeksistē neviena sieviete, kura patiks absolūti visiem, tāpat kā neeksistē neviens vīrietis, kurš patiks visām. Parādi man pašu skaistāko sievieti un es tev parādīšu vīrieti, kuram ir apnicis viņu drāzt. Viss šajā pasaulē ir relatīvs un subjektīvs.

Vaukskis  Jaunas, seksīgas (kas ģērbjas apspīlētos apģērbos, ar uzkrītošiem zīmoliem, uzkrāsojušās), ne īpaši gudras, bet gatavas arī trakulībām, uzticamas un labsirdīgas

Kaskaade  Nu ja ambīcijas uz dzīvi pieticīgas, kādēļ gan ne. Tik kas būs tavs ekvivalents pēc 10-20 gadiem, ja dzīvi nokurināsi šodienai, ne uz kurieni?

av2  man vienmeer rodas paardomas, nu , bln , ko tas kaiminnss atradis tajaa savaa sievietee? :) Ko es saku, katram savs skaistuma prieksstats.
Katraa zinaa vareetu sarakstiit niku sarakstu te, no oHo sievieteem, peec kuru anketu /PA izteikumu izlasiissanas skaidri zinu...ka pat parunaaties ar taadu neveelos.

Lobo1  Viennozīmīgi neinteresē resnas un tās, kurām mūlis kā buldogam. Pārējais ir nianses.

Piparkuka  Viņi vēlas seksīgumu un zināmu noslēpumu. Kā arī zināmu nopietnību. Tā ka- standartizētajam izskatam te nav izšķiroša nozīme.
Nezinu pat, kas uz kaut ko tādu parakstās- mākslīgajām lūpām un citiem atribūtiem.
Tā ka- neatvairāma reizēm ir nopietna un noslēpumaina un kā izrādās- ļoti seksuāla.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu