Neatvairāma sieviete vīrieša skatījumā!

Varbūt tiešām vērts pajautāt vīriešiem,kādas sievietes viņus interesē?

runcs51  Vislabākā-vienkāršā,dabiskā,bez kompleksiem un iedomības....

vilks28  runcis51 , nu nepiekrītu sieveitei tomēr ir nepieciešama kosmētika, bet nu saprāta devās un gaumīgi lai būtu. Izlaid kādreiz ar prāmi uz Zviedriju tur var dabūt atskatīties Zviedru dabīgo skaistumu . Šaubos vai patiks.

Orchia  Nezinu par kuru Zviedrijas galu runa, visas redzētās zviedrietes vnk super, koptas, elegantas un stilīgas. Varbūt kāds nostrādinātās imigrantes vai tūristes sajaucis ar zviedrietēm?

vilks28  Orchia, Zviedrietes,zviedrietas. Ja nebūtu saskatāmi pupi , tad vispār grūti būtu no večiem atšķirt . Negribu vispārināt, bet tādu tur ir gana .

Orchia  Zin kā, laikam vīriešiem un sievietēm atšķiras izpratne par skaistumu. Es kā sieviete ievēroju detaļas, piemēram, ka zviedrietēm ir ļoooti labi kopta sejas āda un mati, vnk pasakaini, ko viņas var atļauties. Dominējoši viņas ir ar koptu sportisku augumu. Bet redz vīriešiem svarīgāks tomēr koptēls- pamanāms meikaps, pamanāms izteikti sievišķīgs apģērbs un tā. Dažādi esam, ko lai saka

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu