Attiecību neveidošanas aspekti

Mūsdienu straujajā laika ritmā attiecības var atļauties veidot tikai slaisti, dīkdieņi un pensionāri, proti, personu grupa, kuriem ir liekas laika rezerves. Tas aplidošanas periods ir liela laika un naudas resursu tērēšana pa tukšo, jo vēl vairāk, ka rezultāts nav garantēts.No biznesa viedokļa skatoties, attiecības būtu jāveido kā darījums

tracer  Pareizi autors saka.pats esmu saskaries ar to.sarakste super.nu tik buus.beigas vards pa vardam.izraadaas straadaa lidz septinjiem vakaraa sieviete.tad skrien uz maju berniem vakarinjas.noskrejusies kaa suns.briivdienas majas darbi.pa veikaliem utt..labaakaa gadiijumaa vienu vakaru nedeljaa var izbriivet.un jus to saucat par attieciibaam.? Var jau but otradi ka virietis stradaa kaa neegeris.un tad man rodas jautajums sievietem kuras apgalvo ka laiku vienmer var atrast? Tuksha muldeshana.ne reizi vien esmu teicis jau ka pasaule mainijusies.nu nebuus taas aplidoshanas pukjes un saullekta kopaa sagaidishana.nav laika tam.bet sievietes jau racionasli neprot domat.skaita tik savu mantru par aplidoshanu.nu tad pashas sevi arii aplidojat.

krumuzagis  Daudz ved ar ratiem, pēc noteikumiem ir apjoms, bet šodien jāskatās ko kaimiņš dara

Rouzita  Kā tad īsti jādara ?
Ja aplidošanai nav laika, ja naudas attiecības ir prostitītūcija, ja sex pēc formulas ´´tu man, es tev" nesanāk ?
Atliek tikai komentēšana PA :D

4004  Un kāpēc vieniem viss sanāk, bet citiem nekad nekas nesanāk? Varbūt iemesls nav laika trūkumā bet vienkārši tajā, ka nav abpusējas patikšanas?

Piparkuka  Nu bija jau tā tēma par mūsdienām....
Tikai dzīvē viss ir savādāk- jaunie visi veido attiecības! Jo tā vienkārši ir dabiski.
Drīzāk to nedara nosauktie "personāži".

krumuzagis  es nezinu, laikam esam aizņemti ar akcijas precēm un reklāmu strunti, kurus vedām uz veikaliem pēctam inventarizācija uz latgalites tirgū vedām, galvenais, lai ir darbs un maksā naudu

Epifanija  Tādēļ, kā cilvēki vairs netic tādām lietām, ir iemācījušies dzīvot pa vienam un ja seksa trūkums vairs netraucē gulēt pa naktīm, tad arī visam atmet ar roku, galvenais ir noturēt jumtu virs galvas!

Napoleone  Padomijā šādi jautājumi un diskusijas prātā nenāca. Tāpēc, ka valsts politika bija vērsta uz visu cilvēka VAJADZĪBU apmierināšanu.
Kapitālismā par šo vien runā. Jo valsts politika ir vērsta tikai uz kapitāla turētāju vajadzību, un tikai VIENAS vajadzības apmierināšanu - peļņas gūšanu.
Tā kā - mēs esam tādi, kādus mūs konfigurē.

AivarsN  Sociālā nevienlīdzība ir visefektīvākais veids sabiedrības šķelšanai. Lai gan kastu sistēma oficiāli nepastāv, taču uz to viss virzās. Nepietiek ar to,ka esi atradis sev piemērotu cilvēku attiecību veidošanai, viņam vēl noteikti jābūt no tavas kastas. Un te nav runa tikai par materiālo pusi.

langstinsh  Aivar...ir labi,bet tiem slaistiem tomēr nav...
Nav mana diskusija.

neko  Vienīgais iemesls neveidot attiecības ir tas ka mūsdienās tas vairs nav izdzīvošanas priekšnoteikums. Gribu veidoju, negribu neveidoju, abos variantos var labi dzīvot. Un situācijā kad var ari nedarīt daudzi izvēlas nedarīt.
Kādreiz ģimene bija vienīgā uz ko varēji paļauties un vienīgais iztikas avots vecumdienās.

klaidone  Lai arī kāda ir sabiedrība un kādi uzskati valda kopumā,tomēr vienmēr bijuši cilvēki, kas gājuši savu ceļu un patura savu viedokli, saglabā augstus standartus un neiet uz kompromisu ar savu sirdsapziņu.
Ikviens cikvēks atrod laiku tam, kas viņam patiešām svarīgs. Vai tad tā nav?
Ir cilvēki, kuri vēlas attiecības un atrod laiku un spēj ieguldīt, tikai laikam viņu ir maz. Reizēm es domāju ka attiecības veidojas tur,kur mēs atrodamies, cilvēkiem saskaroties reālā vidē.
Pat tad,ja vīrietis vēlas vienīgi seksu, viņam tomēr nākas ieguldīt (un iespējams ne mazumu) laika un līdzekļu. Vai arī doties taisnā ceļā uz to vietu, kur šo "preci" var nopirkt.(laika ietaupījums). Ar daudzām negatīvām blakusparādībām.
Kas attiecas uz pensionāriem,tad nedrīkst aizmirst vecumu un to,ka vīrieši noveco ātrāk.Ir protams izņēmumi, bet pensionāri vairs nav ieinteresēti attiecību veidošanā.Viņi apzinās ka laika atlicis maz, viņiem nav vairs enerģijas,lai kaut ko mainītu un nav vēlēšanās.
Tāpēc jau ir normāli,ka attiecības veidojas jaunībā,kad vēl nav tik liela piesaiste darbam un mantai. Cilvēks ir spējīgāks piemēroties,kaut ko mainīt.
Tikai nevar gaidīt lielu rezultātu tur, kur maz ieguldīts.Nevienā jomā -ne darbā,ne attiecībās.Un arī neveiksmi un vilšanos varam piedzīvot pat tad,ja esam daudz ieguldījuši. Neko darīt, noslaucīt asaru, paklusēt laiciņu, saņemties un doties tālāk!

nazis  Var jau varbūt arī attiecības veidot līdzīgi kā biznesu, tikai jāatceras, ka bizness sākas ar ieguldījumiem, taču tālāko attīstību nodrošina pastāvīgi kredīti. Kurš jūs attiecību biznesā kreditēs, kur ir tā attiecību banka?

Rouzita  Bizness nav nekāda miera osta, kurā var atpūsties, vai skolas mācību biznesa plāns, kurā viss skaisti sanāk un rezultējas ar smuku peļņu.
Realitāte nav tik rožaina.

langstinsh  Nazi-nebija kridītu un nebūs.
Līgavu gan jāizskolo!

nazis  langstinsh
Kas tas par biznesu, ja nav kredītu? Tad to sauc vienkārši par uzņēmējdarbību ar paša kapitālu, un nelieciet tam šo smalko vārdu klāt.

uzplanaledus  Šeit pamatā ir cilvēki ar attiecību pieredzi, bijušām, esošām, kurās kādas potenciālās attiecības var vienkārši neiederēties.
Ir pieredze, ir vilšanās, ir šaubas.

langstinsh  Nazi-nan 100 gadu

Forsaakais  Priekš kam tev attiecības? Es domāju ilgstošas. Aplidošanas rituālus, laika un naudas resursus var stipri samazināt, ja tu izvēlies no tām, kuras par tevi ir izrādījušas kādu interesi, bet par pārējām tu neliecies ne zinis. Apildošanas rituāli, bruņinicieskus, džentelmeniskums, tas viss ir pagājušie gadsimti. Tas ir noiets etaps. Tagad ir citas pieejas. Manis nosauktā ir pati efektīvākā. Var, protams, arī rīkoties tā, ka veikt atlasi no ļoti daudziem variantiem t.i. netērēt vispār laiku uz aplidošanu, ja uz tavu iniciatīvu nav gana izteiktas atbildes reakcijas, bet uzreiz pāriet pie nākamās, bet tas tomēr prasa laika resursus.

kjirsis_X  Ja skatās no biznesa viedokļa - izdevīgāk ir nomāt . Vislabāk piepūšamo sievieti- nebūs jātērē laiks pļāpām. Un maksāt ar zelta kredīkarti- jo pirkums ir apdrošināts. Priekā.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu