Attiecību neveidošanas aspekti

Mūsdienu straujajā laika ritmā attiecības var atļauties veidot tikai slaisti, dīkdieņi un pensionāri, proti, personu grupa, kuriem ir liekas laika rezerves. Tas aplidošanas periods ir liela laika un naudas resursu tērēšana pa tukšo, jo vēl vairāk, ka rezultāts nav garantēts.No biznesa viedokļa skatoties, attiecības būtu jāveido kā darījums

HOUSE  Ja satiek īsto (atkāpīte, pardon! Nerunāju par oho), tad tēmas autoram nepiekrītu. Visos citos gadījumos, man pilnīgi vienalga, kurš kuru kur raun! :))

AAM  kad par sevi tik domaat paarstaas tad taadas teemas vispaar nebuus......

av2  Visi gribeetu taa super attieciibas, kad sex, ibj, dzirksteles sslkiist utt. Un ar garantiju lai buutu, jo "es tak puklles pirku" ;)
Taa nemeedz buut. Atieciibas ir jaakopj ABIEM nepaartraukti. Un veel kas, tos naakotnes plaanus ABIEM vajag protams, tikai nu taadus daudzmaz reaalus. Maakonnos lidojot ne tikai...maajas nebuus, pat dziivoklis nee, kur nu veel love meensgaismaa.
Un, preciizi par jautaajumu. Nee, attieciibas, nu vismaz kur miilestiiba, ir attieciibas, neviss bizness. Cita lieta, ja taas ir apreekkina attieciibas. Tautaa jau runaa, kas otraas esot noturiigaakas. Ir?

AivarsN  Attiecības nav futbola čempionāts. Nav nepārtraukti jātrenējas. Ja vari būt pats un atbilstoši uzvesties,tad būs laime pilnībā.

Agate24  Visi jau nav tàdi kropļi.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu