Šķēres attiecībās

Parasti vīriešiem pēc 40 vairs seksuāli nešķiet pievilcīgas savas vienaudzes, skatieni tiek mesti uz diapazonu 25-30, gribas kaut ko svaigāku. Bet parasti vīriešiem pēc 40 jau ir 1-3 bērni pusaugu vecumā, vai nu mazāki vai lielāki, un vēlēšanās pēc bērniem nav. Toties brīvām sievietēm 25-30 tieši otrādi, attiecību pamatā ir ieņemt bērnu un tajā ir ilgtermiņa attiecību jēga. Kur kompromiss?

Araabs  Jā jā.sievietēm ap 40 sākās bioloģisko šķēru trakums.Nu bet ap 55 ir jau sāpīgi to sakaltušo vāveri mocīt un met mieru.

uzplanaledus  Kad man bija 25, jau 30gadīgs likās pavecs vīrs:D

langstinsh  Nu gan te mētā īkšķīšus...
Man izdevās...tieši šeit,pēc 6 gadiem.
I sula ir,i puķes stāv-zied!

Piparkuka  JurisK- nav visaugstākā jaunībā! Ap gadiem 30+ ir visaugstākā un ap 35+ ir patiesās baudas virsotnes. Tātad ap 30-40 ir ideāli.
Vīriešiem, dažam, var būt citādi un ap 35 šis tas var jau nesanākt (ja daudz iedzer un tml.)

Alma9  Skatīties jau nav liegts, siekaloties arī...tā ir vecuma pazīme, sevi apliecināt ar jaunu dūdu!Nemāk pieņemt savus gadus....

rihtigais  ...par šķērēm labāks trimmeris...

Ista  Daži sapņo, bet daļai problēmas ar potenci. Tur nespīd ne 30, ne 40gadnieces. Tie, kuri nevarot, tie sākot runāt par, ap sex un sieviešiem.

rokons  Atgādināšu, ka sex aktivitātei ir divas komponentes - fizioloģiskā un psihiskā.
Ut tās ar gadiem mainās.
Ir teorija, kas sievietes sex aktivitāte esot skaidrojama ar organisma trauksmi par fertilitātes beigu tuvošanos. It ari cita, ka sieviete atslābst, resp. samazinās maskētais stress. sakarā ar nevēlamas grūtniecības riska samazināšanos.
Un abiem dzimumiem, tieksme pret jaunākām(iem) partneriem ir slēptas bailes no novecošanās

Letija  Nevar saprast, kādās ģimenēs tādi spodri izaug.
Vai vispār - ģimenēs?!
Tik daudz stulbuma vienkopus....ka tak arī vienaudzēm nav vajadzīgs.

AivarsN  No savas pieredzes varu teikt,ka tās jaunās nemaz tik labas nav. Ja viņai domāšana un attīstības līmenis tāds pats,kā paša bērniem,tad par kādu mīlestību var būt runa? Jā, kādreiz bija tā,ka bērni jau no mazotnes tika sagatavoti attiecībām un jo vecāks un gudrāks tēvs,jo attīstītāki bērni. Šodien var būt arī tā,ka jo vecāks,jo dumjāks. Un pie kā bērni vainīgi?

kaligula  Aivar, īsti nesapratu morāli.
Negribu krist tādā pat nežēlestībā kā Araabs 16,23, tomēr, pa manam, dažkārt, par sievietēm nezinu, bet brīvam vīrietim der paņemt atvaļinājumu. Kas var būt labāks par bezrūpīgu 25 gadnieci, kura ir kā savvaļas ķēve, ar azartu, ar dumpinieka dzirksti acīs, darba nenojāta un izklaidēm un seksam gatava. Protams, ja tu esi celtnieks un sešos jāceļas, tad nekas labs tur nespīd, bet garīga darba darītājiem ar pietiekami lielu finansu potenciālu tas ir kā atvasara oktobra sākumā, vai vēl labak- kā Arābu emirāti novembra beigās.

Luusila  Nu, Arābu par to 16:23 močīs sorķīrā, bet faktiski viņam ir taisnība. Bet to neļaus atzīt mūžīgās jaunības kults, kas iesēdies itin stingri smadzenēs, ibo esot tak jāpizājas, līdz nāve raus.

Oi, es tagad arī atraušos. :D

kaligula  Ak jā, jautājums tacu bija, kur kompromiss? Gribi bērnu , dzemdē, bet nemeklē papucīti, kuram divtik vairāk gadi, tip, Kančalovskis vai Brodskis, kurš visu apmaksās.
Sievietēm ir tāds muļķīgs paradums, viņas staigā gar skatlogiem un mēnesi skatas uz zābakiem. Tad nopērk un vēl mēnesi staigā un skatās.
Tāpat jau laikam ir ar vīriešu izvēli.
Nemeklē, esi pati tā stiprā, gudrā, bagātā. A to gribas kā krievu parunā -
и рыбку съесть, и на хуй сесть

Kleopatra  tēmas autora skatījumā tipisks 40 gadnieks ir tāds tēviņš, kuram iespraust nekas nebūtu pretim, ja nu dāmas tā ģībst no viņa (ne no jauniem un skaistiem, LOL), taču vienlaicīgi viņš arī grib uzmanīties, lai tās maukas nedabū viņa naudu, right?

AivarsN  Pastāv tāda lieta,kā garīgā evolūcija. Ja vīrietis savieno savu likteni ar tik pat attīstītu sievieti kā pats,tad viņiem abiem notiek evolūcija,jeb garīgā izaugsme. Ar daudz jaunāku,tas iespējams tikai tad,ja tā sieviete atrodas uz augstāka evolūcijas pakāpiena un savā īsajā mūžā jau paspējusi sasniegt to līmeni,kurā tajā brīdī atrodas vīrietis. Un arī tad, iespējamas nesaderības modes,uzskatu,brīvā laika pavadīšanas un citos jautājumos. Tā jaunā,smukā dūdiņa būs patīkama tikai gultā. Bet pārējā laikā,viņa var reāli izbesīt.

kaligula  Kleopatra, jautri, paldies.

kaligula  Aivar, visiem zināms,
pirmk., ka cilvēks, kaut arī augstāka saprāta radīts, tomēr palicis tas pats vecais pērtiķis, attiecīgi, Darvins ir sūdabrālis, jo nekāda evolūcija nav notikusi tūkstošiem gadu un nenotiks tieši tāpat, kā 1991. gada datoram vai riekstu skaldāmajam telefonam.
otrk., sieviete dod skaistumu un veselību, jo nav sākušās ģenētiskās mutācijas, savuk.,vīrietis dod intelektu (zinātnisks fakts). Viss ir čikeniekā.

kaligula  Un visp., Aivar, nav ko liekuļot. Pat tad, ja tu, es, vēl kāds cits onka, tādu dūdiņu nepavilks vairāk kā mēnesi, tad tomēr, tas būs to vērts. Pat par ātrā kredīta cenu.
Jo, būsim godīgi, jaunībā tas sekss bija citā vērtē un kvalitātē, un uz silto jūru tad arī neviens nebrauca. Bet tagad lūdzu.
Var pat doties un nomirt, ja dzīve vairs nerullē. Ekstāzē, ar to dūjiņu un pilnu galdu labas ķīmijas kā filmā Bailes un naids Lasvegasā un mierpilni ar laimes sajūtu sejā Fransuāzai Sagānai kaukasturbijapar pašnāvnieku salu..
...Tā vot, gatavojies. To naudu meklē.

kaligula  Vot šitas būs kā sātanisms. Iešāvās pēkšņi prātā, un, kamēr neesmu apdomājis sekas, šaušu ārā. Daudzas nepiekritīs, bet tikai tādēļ, ka pašlepnums un dubultā morāle neļauj. Un pieredze maza..
Tātad , ir pilns ar gadījumiem, gad vecāks vīrietis paņem savā paspārnē jaunāku, krietni jaunāku, un uztaisa no viņas cilvēku. Izvelk tādu pelnrušķīti no dziļiem laukiem (sacīsim Krievzemē vai Ukarainā), skaistu, jaunu, piselīgu, bet pilnīgi blondu. Un tad ar naudu, laiku, darbu uztaisa lēdiju. Vai tad nav labs barters?
Intelekts prasa resursus . Tikai retos gadījumos ganiņš no govs pļekas kājas apmazgājis, skrien uz Tērbatu. Visās citās reizēs, tas pats Pliekšāns, lepni dzīvojas pa Šveici un lasa grāmatas un pa reizei, uzdodoteis par kaukādu misteru Nagliņu, dzemdē jaunradi. Pārējie tanī laikā pūst Latvijas pagraboos, ķer tuberkulozi, plaušu karsoni, uttt. Un vispār, nav straumē Vajadzīgi resursi!!!
Ja esi Džilindžera brūte vai sieva, tu vari būt jebkas, a tā .. sēdi mājās aizkrāsnē.
Ak jā, nu jau laikam Džili nometa... :( Viss, pie viņa (viņam) vairs nestāv.

Geisha  Muļķības. Ļoti daudziem vīriešiem tieši patīk sievietes pēc 50, jo tarakāni ir jau pieradināti, pati izskatās tīri ok, nav vairs muļķīgu iegribu, seksā ir uz 150% (visu zina, prot un grib). Tā ka konjaks ir krietni labāks par rūgstošu brašku.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu