Šķēres attiecībās

Parasti vīriešiem pēc 40 vairs seksuāli nešķiet pievilcīgas savas vienaudzes, skatieni tiek mesti uz diapazonu 25-30, gribas kaut ko svaigāku. Bet parasti vīriešiem pēc 40 jau ir 1-3 bērni pusaugu vecumā, vai nu mazāki vai lielāki, un vēlēšanās pēc bērniem nav. Toties brīvām sievietēm 25-30 tieši otrādi, attiecību pamatā ir ieņemt bērnu un tajā ir ilgtermiņa attiecību jēga. Kur kompromiss?

Epifanija  Jaunībā izskatam ir ļoti liela nozīme, tā kā pirms meklējat naudu dudiņām, visupirms spogulī ieskaties, lai veicas!

DanaL  kaligula: "...Izvelk tādu pelnrušķīti no dziļiem laukiem (sacīsim Krievzemē vai Ukarainā), skaistu, jaunu, piselīgu, bet pilnīgi blondu. Un tad ar naudu, laiku, darbu uztaisa lēdiju..."

Nevajag skatīties tos krievu vai ukraiņu melodramatiskos seriālus, nekļūs pelnrušķītes par lēdijām.

Možno vivesti ģevušku iz ģerevņi, no derevņu vivesti iz ģevuški ņeļzja.

emailbox  Laba tema! Pec 40, vairak daudz ko negribas. Ari brecosus bernus redzet katru dienu, tad istiem macho sakas meklesanas!

No savas pieredzes, labak lutinat sievu un dabut visu majas, labaka kvalitate, bez stresa. Jaunas (25-30) skiet pastulbas, koncentretas uz ta pasa ezela mugura kapsanu.

preilene  Kaligula, par to “ir pilns ar gadījumiem, gad vecāks vīrietis paņem savā paspārnē jaunāku, krietni jaunāku, un uztaisa no viņas cilvēku. Izvelk tādu pelnrušķīti no dziļiem laukiem (sacīsim Krievzemē vai Ukarainā), skaistu, jaunu, piselīgu, bet pilnīgi blondu. Un tad ar naudu, laiku, darbu uztaisa lēdiju. Vai tad nav labs barters?”

Ir, ir, pilns ar šādiem gadījumiem – praktiski katrs otrais :D. Ir arī pretēji gadījumi, kad vecāka sieviete paņem savā paspārnē jaunu gurķi. Ja cilvēkam ir brīvas finanses, viņš pats arī lemj – kā tās ieguldīt. Ne jau citiem par to spriest ;).

uzplanaledus  Šķēres šīem vīriešiem palikušas vaļā, vai karājas zem jostas vietas. Varbūt, ka atrodas sievietes, kurām pietiek ar šīm zemjostas attiecībām (jaunām vai tikai skaistām), bet pat jaunām un sakarīgām meitenēm šādi vīrieši interesanti neliksies, jā, ja nu vienīgi kādai ģerevņai.
21. gadsimta galvenā slimība būšot depresija.
Tā arī būs, ja meklēs to, kas bija, kas sniedza labsajūtu, nevis kļūs pieauguši.

Moda  Varbūt partnera izvēli izdarot vajadzētu abstrahēties no materiālisma kulta?

kaligula  Preilene. Es vienīgo bagāto sievieti ar jaunieti (salīdzinoši) pie sāniem zinuPugačovu. Vari nosaukt vēl kādas piecas?
Un spriest tieši mums, ja kas. Tieši tāpēc mēs te nīkstam, lai apspriestu. Lemt gan, lemj maka turētājs.
Ja kāds vīrieti guļ ar savas mātes vecuma sievieti, tad ar galvu viņam nav kārtībā. - Mans viedoklis.

furnitura  Atklāšu skaudru patiesību - manām draudzenēm ap 45 ir trakais gribulis kā nekad - grib 4x dienā. Taču uz vecajiem āžiem ar alusvēderiem, kas dzīvo pie mātes joprojām, nestāv. Patīk jaunie un skaistie un ir vēl izvēlīgākas nekā jaunībā. Bet jaunajiem patīk vēl jaunākas, un ir liela problēma, jo draudzenes izmisušas, satiekas ar daudziem vīriešiem, pa vairākiem dienā, lai tikai apmierinātos. Un tad gadās, ka kādā iemīlas un tad vispār ir auzas!
Labi, ka man pilnīgi pietiek ar kaķi!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu