Vīrieši- tie ir Dievi.

Jebkurš vīrietis ir Dievs. Tieši tā. Ja viņš uz tevi neatstāj dieva iespaidu, tātad jūs raugāties viņā ar kritiska saprāta acīm. Dievs viņā var izpausties, varbūt, tikai par vienu procentu. Jo viņš vēl sastapis Sievietei, kura iedvestu viņā ticību sev.
Īsta sieviete saskata vīriešos Dievus. Protams, arī Dieviem ir trūkumi, bet vai tad Dievietēm to nav? Īsta sieviete nekonkurē ar vīriešiem un nepierāda viņiem savu pilnību. Viņa tos nepārtaisa un neaudzina (vai gan drīkst pārveidot dievu?). Viņa redz visu labāko, kas ir katrā no viņiem. Īsta sieviete mīl, novērtē un ciena vīriešus VISPĀr, kā šķiru. Šāda nostāja viņas dzīvē paver telpu interesantiem un cienīgiem vīriešiem.

Luusila  Nu viens labums dievībai ar niku Odekolons būtu piedāvājams gan- kāda latviešu valodas gramatikas mācību grāmatiņa.
Iedodiet, varbūt noderēs! :D

Epifanija  Dažreiz arī es ieraugot dažu labu krustos un piesaucu visus svētos!

Luusila  Odekolons 15:21

Kāpēc gan ne? Es pavisam noteikti esmu augstākā statusā par tevi: kaķi bija dievības augsti attīstītās kultūrās jau sen pirms tam, kad absolūti degradējušies alkoholiķi iecēla par savu dievību odekolonu. Pavisam cits elektorāts. :D

fargo  "Alkohols iznīcinājis lielāko daļu neironu, nu jau nesaprotu, kur komatus likt DDD"

a ārā ta tikai otrdiena...

ne_meklejumos  Tā kā es neticu ne dievam ne velnam, jebkurš vīrietis uz mani iespaidu atstāt nespēj.

elis24  ,,,konkreeti jumts aizbraucis!!!

Luusila  Labo pats, odekolon (C): "Eu, nedodied tos labumus tam kaimiņu Jānim- dodied man!"

Gramatika- tā nav tikai komatu lietošana. :)

Piparkuka  Nē! Tikai vienu! Un tas ir viņas Dievs...

Gretta  Viss atkarīgs no tā, ko katrs saprot ar vārdu Dievs. Vieniem tas ir krustā sists moceklis, citiem - pirmatnējais spēks un Visuma radītājs. Mums pārsvarā ir krustā sisti mocekļi, diemžēl.

hiacintee  izlasi V.Rudzīti. tur tev taps skaidrs, kāda kuram funkcija.

Dvesma  Cilvēki nav Dievi. Ne vīrieši, ne sievietes. Bet starp cilvēkiem ir Personības, kuri mūs aizrauj, iedvesmo un spārno un ir citi... savas sugas pārstāvji un dīvaiņi.

AivarsN  Kādreiz,kad vēl sociālie parazīti nebija pārņēmuši varu šajā pasaulē,vīrs savu sievu uzskatīja par dievieti,bet viņa savu vīru par dievu. Katra cilvēka mērķim, vajadzētu būt, kļūt par Dievu. Nevis par to,kuru sātanisti krustā piesit,bet par to,kurš spēj radīt un šo pasauli skaistāku darīt.

DanaL  Varu tikai iedomāties, kā sašutumā aizrītos vismaz puse PA vīriešu, ja līdzīgu tēzi izvirzītu sieviete, attiecīgi par sievieti-dievieti.

Reds  Nu re, te nu atklājas lielas daļas sieviešu attieksme pret vīrieti - cieņas nekādas. Un ja jūs necienat vīrieti, ko tad jūs te darāt iepazīšanās portālā? Kam jums vīrietis vajadzīgs, vai tad kājslauķis jau nestāv pie durvīm, tagad tak tos var pat maximās nopirkt, sliktākā gadījumā kādā DEPO vai IKEA par pāris parpīrīšiem, ja ne vēl lētak.

AivarsN  Man tādas aizdomas,ka Žigulim Ladas vārdu, piešķīra tikai diskreditācijas nolūkos. Lada bija dieviete,kurai katra sieviete centās līdzināties. Bet katrs vīrietis,sapņoja par sievu,kura līdzinātos Ladai.
Jā, agrāk cilvēki centās līdzināties saviem tālajiem senčiem,kuri jau bija izgājuši garo reinkarnācijas ceļu,sasnieguši radītāja līmeni un tāpēc bija tiesīgi saukties par dieviem. Mūsdienās,izglītības sistēma veidota tā, lai cilvēku padarītu par pēc iespējas lielāku idiotu,kuram nav pat elementāru zināšanu,par šīs pasaules uzbūvi un darbības principiem.

klaidone  Daudz ir dieviņu, bet Dievs tikai viens,un ar lielo burtu.Atvainojiet,ja kādu aizskaru ar šiem vārdiem! Dievs ir svēts un cilvēks nedrīkst piesavināties viņa vārdu.
Un vai tas vispār vajadzīgs?
Vai tad nepietiek ar vārdiem Vīrietis un Sieviete? Vai šie vārdi nav pietiekoši cieņas vērti, ja tikai iekšējais saturs atbilst :) Ja nu galīgi ne, ko tad? Ja vīrietis vēlas lai viņu ciena ne tikai tāpēc ka viņš bikses valkā (mēs arī to drīkstam),tad viņam ši cieņa arī jāiegūst. Domāju,ka problēmu nebūs.
Esmu ar visu sirdi par to, ka vēlos vīriešus cienīt, apbrīnot, uzslavēt, ja viņi to pelnījuši un pateikties, ja viņi to pelnījuši.Cieņu nevar pieprasīt,nekas labs nesanāks.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu