Vīrieši- tie ir Dievi.

Jebkurš vīrietis ir Dievs. Tieši tā. Ja viņš uz tevi neatstāj dieva iespaidu, tātad jūs raugāties viņā ar kritiska saprāta acīm. Dievs viņā var izpausties, varbūt, tikai par vienu procentu. Jo viņš vēl sastapis Sievietei, kura iedvestu viņā ticību sev.
Īsta sieviete saskata vīriešos Dievus. Protams, arī Dieviem ir trūkumi, bet vai tad Dievietēm to nav? Īsta sieviete nekonkurē ar vīriešiem un nepierāda viņiem savu pilnību. Viņa tos nepārtaisa un neaudzina (vai gan drīkst pārveidot dievu?). Viņa redz visu labāko, kas ir katrā no viņiem. Īsta sieviete mīl, novērtē un ciena vīriešus VISPĀr, kā šķiru. Šāda nostāja viņas dzīvē paver telpu interesantiem un cienīgiem vīriešiem.

Lobo1  "Bet ir vīrieši, kas sievietēm tiešām varētu būt Dieva vietā, bet tādu nav daudz" Tā pat kā SIEVIEŠU.

AivarsN  To vienīgo Dievu,visa radītāju, neviens nekad nav redzējis un neredzēs. Par viņa ietekmi uz mūsu pasauli,var tikai bezjēdzīgi filozofēt. Cik daudz jūs pats varat ietekmēt būtnes dzīvi,kura jūsu ķermenī dzīvo uz viena no atoma elektroniem? Kuru lūgšanu varat piepildīt,vai grēku piedot?
Tikai kristīgā baznīca grib Dievu padarīt par vientuļņieku. Kāpēc viņš nevar būt ģimenes cilvēks,vai vispār sieviete? Tiesa gan,kristīgā baznīca jau fano par ragaino,kurš nekādā gadījumā nevar saukties par Dievu. Baznīcas tēzēm pieskaņota zinātne un izglītības sistēma. Tieši tāpēc,esam tur,kur esam.

AivarsN  Bet tas trakākais ir tas,ka daudzas aitas,vēl pilnā nopietnībā,nešaubīgi tic visam tam sviestam,kuru piedāvā okupantu skolas, televīzija utt. Nopirks 5G ierīci un vēl čipu inplantēs, lai tikai izskatītos krutāk uz pārējo aitu fona. Tikai līdzjūtība,ja cilvēks var tik zemu krist.

av2  Nav.

Lobo1  Aivar, Tava problēma ir tajā, ka Tu visu "gudrību" gūsti no krieviem. Nevis lada, bet gan Lata. Balti dzīvoja līdz pat Valdajam un līdz pat 17. g.s. daudzviet runāja baltu valodās. Pārņemot teritoriju slāvu- baznīcas valodai, izveidojās krievu valoda, kurai bāzē ir baltu valoda, kura apaudzēta ar persismiem. Tad arī radās Lada Latas vietā, Peruns Pērkona vietā u.t.t. Mēs taču zinām, cik agresīvi viņi uzspiež visu savu un īpaši valodu. Tu domā, ka esi baigais vēstures zinātājs, bet īstenībā esi sagrābstījies vatei domātus murgus. Kaut neplāties ar to.

krumuzagis  krievu ir vairak pec skaita, tad vinu gudribas ir dzildomigas tiesi ka aivars stasta, iespejams tadel latviesiem ir ko ta es tur varu darit, a krieviem nada i patamu shto ja tak skazal

kaligula  Blakus tēmā, OHO stulbums, nav vietas. Bet te kāreiz par dieviem.

..
GALVENAIS. Vīrietis ir radītājs. Viņš bauda šo procesu, kad dzīvo kopā ar jaunu sievieti.
Kam viņam tāda ap 40... 50. Zemē nomests laiks.
Jaunā nes enerģiju, cerības, prieku. Dažiem to nesaprast.
Papētiet anketas, lielai daļai ap 40 nav nekādas dzirksts sejā, acīs. MIRUŠI CILVĒKI.
Slēpj savu pasauli (ne vārda par sevi) tāpat kā savu svaru. Pē.

Geisha  Aha dievs ar āža kāju.
Vīrietim jābūt ar savu stāju un pašcieņu nevis jāiedomājas, ka ir dievs. Dievi bieži vien krīt no sava Olimpa.

tracer  Katrs viirirtis kursh dziivee ir draudzeejies ar vairak kaa desmit sievieteem ir sapratis to sievirtes dabu.viss virnkaarshi.jebkuriem liidzekliem veicinat materiaalo labklaajibu beerniem.tas jasaprot tieshi tas mates instinkts.virietis jauniibaa ir tikai resurs kursh jaaizmanto.lai aizsarga.baro ..kad beerni lieli vecim ar kaaju pa pakalju un portaalaa iekshaa..tikai aklais var nepamanit ka te vienas un tas pashas figurantes.reizem pazud uz kadu meenesi.medusmernesii kasrteejaa.un tad ar jaunu niku medii taalak.taada luuk daba dailjaa

kaligula  Geisha, Dievs un Sātans ir viena persona. Kristietības uzurpatori ir visu sapi...i un piesmējuši tautu. Pataisījuši nevis par Dieva bērniem, bet pazemīgu vergu būtni. OBEY!!!
Nav paradīzes un elles. Ir bezgalība.
..
Odekolons, kas vainas Irānai??

Geisha  Kaligula, īsti nepiekritīšu ka Dievs un Sātans ir viena persona. Diena - nakts, labs, - ļauns, balts -melns, gaisma - tumsa, vasara - ziema, utt. Kā tu zināsi kas ir gaisma, ja nav tumsas?
Arī sieviete - vīrietis ir 2 pilnīgi atšķirīgi subjekti. Anatomiski it kā vienādi, bet tomēr atšķirīgi, domāšanā vienādi un tomēr atšķirīgi. Kā tu vērtēsi savu vīrišķību, ja tev blakus nav sieviete? Mēs taču uzvedamies savādāk kad blakus ir pretējā dzimuma indivīds. Uzreiz tā iedzimta vīrišķība/ sievišķība pat pa ausīm ārā lien.

krumuzagis  sadi secinajumi rodas, kad tu sac domat, ka esi viengais vieriets ciema, jo veikala pardeveja sieviete, apkopeja sieviete, gramatvede sieviete, darba birza konsultante sieviete, policiste sieviete, vectetina sieva sieviete, kaimnienei sieva sieviete, nu neko darit dabas likumi visur vienadi, ja ir diena tad ir nakts ari divas sievietes

kaligula  Geisha, Tieši tā , - diena, nakts. Un nevajag pretstatīt lietas, kuras ir viena veseluma sastāvdaļas. Kosmoss.
Tu taču nesaki, ka zaļš ir ļauns un sarkans ir labs? Es ceru.
Tā ir cilvēku stulba attieksme. Ja tauriņš lido pilsētā, mēs priecājamies, bet tiklīdz mēs aizbraucam uz mazdārziņu, tā ienīstam, jo šis ir norijis kāpostu. Ja žurkai ir kupla aste un tā skrien pa kokiem, tad mēs to barojam un zīmējam uz visiem stūriem. Un nejautājam, izēd tā vāvere putnui ligzdas vai nē, mums ir noformatēts disks galvā. Un stārķis, kas norij visu kas kust, gan zaķēnu, gan cīruļa mazuli. Svētulis ja?
Tver dzīvi filosofiski. Un triec ellē baznīcu ar visu viņas biznesu un dogmām, kas pēc ļaunuma salīdzināma ar datorspēlēm.

krumuzagis  katra zina kaligula metaforas ir lidzvertigas keceribas atzinumiem par piramidu shemotajiem, viena fronte chortojas ka nav darba otra chortojas, ka kreisa frima pa tiesho tirgo shtruntinus tikai tapec, ka versas pie cilvekiem, nevis cilveki skrien uz akcijam, saperk atlaides un pardod ssah

Amadejs  Šī tēma sievietēm ir ļoti mīļa un tuva.Gribas taču parunāt par kaut ko dievišķu..!

senga  Nekad vīrietis nevar būt DIEVS.Katram sava vieta.Dievs ir visaugstākais spēks un vīrietim to
to nepārspēt...

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu