Vai tā ir necieņa pret otru.

Sakiet daiļās un izglītotas kāpēc daudzas gandrīz 90 procenti neatbild uz pirmo un vienīgo vēstuli. Es saprotu ka jums ir tā priekšrocība ka vīrieši raksta un jūs ir vēlaties. Bet ja arī tas vecis riebjas vai tad grūti atbildēt piemēram nesmuks vai neesi advokāts vai da jeb ko. Tas cilvēks 5acu tomēr cer un gaida atbildi. Un tas nemaz tik daudz laika neaizņem un ir vienkārši pieklājīgi. Tad kas par lietu?

Gretta  Tas atkarīgs no tā, cik ļoti atsūtītā vēstule uzrunā. Vairs sen neatbildu uz vēstulēm ar teksu ":)".

krumuzagis  ja pensija ir nauda un alga ir nauda, tad kedel, gan setnieks stradajot pelna naudu un stradnieks celot celtni pelna naudu, sledz lauku skolas Latvija? skola ir sieviete nodokli ir viriesi, zeme ar visam savam tautinam budama veca kundzite ir izsmelusi visu iespejamo un nekas cits neatliek, ka vien dziedajot dejojot pa pasauliti pastradat.

krumuzagis  uz so jautajum atbildeja 14 sievietes no 22 atbildetajiem aritmetika vienam divas, bet ja nem vera, ka dziedasana dejosana un pasaule pasaulite ir sievietes, kur ta tu tiksi gudrs, kura no vinam visam ir taveja?

PaisumsBegums  Tātad nespēj ieinteresēt, vai noteikta tipa vīriešiem nav noieta šeit :) ja tā drīkst izteikties. Pamēģini arī citā vietnē, piem., Mamba, kur arī jaukas sievietes reģistrētas ar dažādām vajadzībām.

Moda  tāpēc, ka šī vēstule nav pastkastē vienīgā. vēl bez tā 1% nopietno piedāvājumu ir virkne vissmieklīgāko razvodku,jo kādam tas ir izdevīgi. patiesībā tas ir izdevīgi visiem, kas jūsu noskatīto objektu sastop ikdienā klātienē. ko darīt? rakstīt FB un no īstā vārda. Labāk šausmīgas beigas, nekā nebeidzamas šausmas.

vilx  Jā, kape neatbild? 40+, bez vīra un vēl vipendrivajestsja?

vilx  Nu redz blakus diskusijā var lasīt, kam atbildat. Tiem, kas māk sapūst, saliet un izčakarēt.

Napoleone  es nevaru noturēties, nepateikusi..... mani neienteresēs tie, kas savā anketā raksta, ka ir vienkārši ...utt, un, ka viņi meklē vienkāršu.... utt.... man nav saprotams, kāpēc vispār kaut ko darīt diviem tik vienkāršiem....
nu tas tā, personīgais niķis..., bet, varbūt noderēs pārdomām.

Moda  vilx. ar humora izjūtu tev viss kārtībā./atceras gadījumu, kad piedāvājies viens patukls bakurētains cittautībnieks, un uz mājienu par neatbilstošu vizuālo atbildējis : nu izvinji, ilze, ty tozhe ne krasavica. /

fargo  vecīt, pie ienākumiem norādi 2-5k. vēlāk vari dalīties iespaidiem. tie būs!

Kleopatra  tiešām, fargo? pie noteikuma, ka katrs var norādīt, ka ir napoleona mazbērns un bezkaunīgākajiem iedzīvotāju reģistrā atrodamaiem eksemplāriem ir 20 profili.

Felde  Principaa visiem atbildu,ja vien nav kadas jeelibas..... Un pat tad atbildu!
Netici?-paarbaudi! :) :)

Maybex  ES teiktu,ka necieņa ir rakstīti vēstuli cilvēkam, kura anketu pats neesi izlasījis vai aŗi nerespektē tur rakstīto.
Tāpat necieņa ir sūtīt kādai vai kādam šādu vēstuli: "cau ka iet ko dari" vai līdzīgus brīnumus.
Tad nu šādā gadījumā atbildi labāk nemaz nesagaidīt :).

_Krasula_  Ja vēstule uzrakstīta ar necieņu, tad uz to atbildēt savā ziņā ir necieņa pret sevi. Normāli ir neatbildēt uz vēstulēm to autoriem, kuri nav izlasījuši adresātes anketu, piemēram, ir 20 gadus jaunāki/vecāki par vēlamo. Citādi tomēr pieklājas vismaz uz 1.vēstuli atbidēt.

diemzel nav bagats vai situets. c)
tāpēc jau neatbild!:D
-------------------------------
Tas ne vienmēr ir izšķirošais. Taču anketā nevajag likt uzsvaru uz negatīvo, pat, ja tas ir godīgi. Ja jau kaut ko stāstīt par sevi, tad to īpašo, sev vien raksturīgo. Nu, jāa, un ar parastajiem ir pilna pasaule.

riebekle  Tiem skaitļiem anketā nav nekādas nozīmes, pat ja visi saliks, ka pelna tūkstošus, nekas nemainīsies, ticiet man. Ne jau naudā ir tas stāsts. Kurai vajag garlaicīgu neko? Ja saruna aprobežojas ar "Čau ko tu dari" un "kā tev iet man iet labi", tad nebūs nekā tur. Nē, nu ir jau rakstītāji un ir tādi, kuriem rakstīt nepadodas, viņiem vieglāk ir runāties, bet arī tad var tās pirmās vēstules tomēr sacerēt vismaz tādas, lai ir kaut kāda vēlme atbildēt.

Leonija  Cienījamās dāmas. Naudas daudzums, ko cavalier jums veltīs, ir tieši proprcionāls viņa interesei pret jums, nevis aktuālajam konta izrakstam.
Riktīgs kapeikpisējs tāpēc labāk 30 gadus anonīmas vēstules rakstīs, nekā 1reiz uz tikšanos atnāks.

fargo  mhm, ot lai pamēģina.
tas viss ir tik vienkārši, cik var būt. strādāja tūkstošiem gadu pirms mums un strādās vēl ilgi pēc mums. tas ir dabiski. spēja apgādāt joprojām visā pasaulē un visās sabiedrībās ir primārais faktors sieviešu izvēlē. pētījumi par to, kas ir dzimumu izvēlēs pamatā ir uzkrītoši daiļrunīgi.
cits noteicošais faktors ir vīrieša statuss. 80-85% sieviešu neizvēlas vīrieti par laulāto, ja tas ir zemāka sociālā statusa nekā viņa.
un otrādi, tuvu ap 90% vīriešu, sievietes sociālais statuss nav nozīmīgs faktors vispār.
tā pati aina ir ar materiālo statusu laulātā izvēlē.

kas attiecas tieši par to neatbildēšanu. ir arī tāda lieta, ka noraidītie sūta lamas un nievas. "tu tur tāda, tu tur šitāda" un pēc tādas pieredzes tad izvēlas neatbildēt vispār. un ir taču jāsaprot, ja neatbild, tātad negrib tevi. tā arī ir ļoti vienkārša lieta. ļot vienkārša. nav tā, ka neatbild, bet baisi grib. ja neatbild, vari būt drošs par klusēšanas nozīmi. kāpēc negrib? nu, vienu faktoru es piedāvāju "uzlabot", empīriska eksperimenta vārdā. ir daži citi.

riebekle  Nu ja, lai pamēģina.
Tomēr man domāt, ja es anketā norādīšu 2000 ienākumus, svaru samazināšu uz 70, bet augumu uz 170, pārkrāsošu matus, ievilkšu vēderu un pastiepšos uz pirkstgaliem, es tāpat būšu es pati. :)

sauljuks  Klau, cienījamais tēmas autors varbūt var nodemonstrēt - kāda aptuveni ir viņa pirmā vēstule viņu ieinteresējušai dāmai? ;) Tad mēs te fiksi pateiksim, kāpēc neatbild.

Kas attiecas uz anketas datiem, es tomēr ieteiktu neticēt nekam kas ir rakstīts anketā! Vīrieši (nu jā, sievietes arī) ļoti eleganti melo par visu! Tapēc nav vērts! ;)

Piparkuka  Tā ir necieņa vai, teiksim, parasta nepieklājība.
Ja neinteresē, var kaut simboliski pateikt labrīt, nē, paldies...utt.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu