Vai tā ir necieņa pret otru.

Sakiet daiļās un izglītotas kāpēc daudzas gandrīz 90 procenti neatbild uz pirmo un vienīgo vēstuli. Es saprotu ka jums ir tā priekšrocība ka vīrieši raksta un jūs ir vēlaties. Bet ja arī tas vecis riebjas vai tad grūti atbildēt piemēram nesmuks vai neesi advokāts vai da jeb ko. Tas cilvēks 5acu tomēr cer un gaida atbildi. Un tas nemaz tik daudz laika neaizņem un ir vienkārši pieklājīgi. Tad kas par lietu?

Piparkuka  Nu, pirmkārt, es teiktu, ka meklē ĻOTI tievu- 40-60 kg. Jaunās sievietes un tievās, kam ap un zem 30 jau ir 50- 58 kg. Tievas. Kur nu 40! Tas pirmkārt. Neadekvāti.
Otrkārt rakstīts- sekss+nopietnas attiecības. Tas tikai sekss noteikti biedē nopietnas, kas grib ģimeni.
Un- sevis apraksts bez komatiem, viss vienā līnijā.... Varbūt speciāli (jo te tēmā smuki uzrakstīts), taču duras acīs.
Un ienākumi norādīti it kā ok 650-1200, taču raksti- neesmu bagāts. Priekš kam to rakstīt?!:) Pietiks ar autotransportu, kas jau ir interesanti!

Vienkārši jāpārvērtē savi kritēriji, iespējas un tml. Teorētiski varētu būt super vīrietis, taču- vai esi?!

SpoguliitisTM  Driizaak NE interese.

Alice  Apskatos vai rakstītājs vispār ir man interesants pēc vecuma, ģimenes stāvokļa, atkarībām vai to neesamības.
Neinteresē atbildēt uz stipri vecāku, jaunāku, precētu vīriešu vēstulēm, kā arī vīriešiem ar lieko svaru.

Alice  Bet viss tas manā anketā ir sarakstīts, tāpēc neredzu iemeslus atbildēt tādiem, kuri to nav izlasījuši.

siikaa16  Var visu pagriezt otrādi. Pieklājīgi un kārtīgi audzinātas, rupjības neraksta. Ar svešiem onkuļiem nerunā un uz vēstuli no svešinieka neatbild.
(Gudru domu uzrakstīju un sevi iegāzu. Rīkojos tāpat kā riebekle.)

furnitura  Bāc, nu tiešām, kas ko nesaprast - nav naudas un kārtējais, kas gribēs uzsēsties uz kakla sievietei, lai tā par visu maksā! Kārtējais, kas nevar izmaksāt KAFIJU! Turklāt pavecs, uz mīļāko statusu nepavelk, un tāds depresīvs - skaidrs, ka zāģēs samdzenes un čīkstēs.
Ko tu vispār vari sievietei dot, izņemot biomasu?

burleska  Ja vēstule būtu nekāda un profils tāds, ka daudzi parametri norāda uz to, ka nekas labs nesanāks, tad es arī neatbildētu. Vai vīrietim labāk patiktu, ja, teiksim, viņam atbildētu kaut kā tā: "Paldies, ka uzrakstīji, bet Tu man nepatīc vizuāli, nepatīk smēķētāji un Tu raksti ar kļūdām" Vai tomēr labāk, lai noignorē?

puuuka  Cenšos vienmēr atbildēt.....bet runājot par cieņu....virtuālā cieņa pēc pirmās vēstules,it ševišķi,kā te jau kaut kas minēja,kad tevi apber ar "mīļvārdiņiem"...tas ,protams,ir interesanti....uz tādām parasti atbildu ar vislielāko cieņu....TEV AR, LAI JAUKA UN BRĪNIŠĶIGA ŠĪ DIENA...un vi:)

rabarbere  Es vēl tā aizdomājos: kas ir lielāka necieņa: vienkārši neuzsākt saraksti, ja izskatās, ka vēstules autors nav Tavā gaumē vai kaut kādā attiecību stadijā bez paskaidrojumiem to visu pārtraukt: nerakstīt vairāk vai izdzēst no whatsapp kontaktiem.
Man, piemēram, šķiet, ka otrais gadījums ir lielāka necieņa. Pirmajā gadījumā: nu kāda var būt necieņa pret absolūti nepazīstamu cilvēku?

kudala  parādi uz kādām tad vēstulēm neatbild??? citādi sanāk tāda saruna par neko. varbūt sūtīt glupas vēstules ir necieņa ???

Geisha  Es arī pa retam izvēlos neatbildēt. Kāpēc man būtu par tukšo jātēŗē savs laiks, ja droši zinu ka šis pasažieris ir iekāpis nepareizajā vagonā.

mairita1971  Sākumā atbildēju visiem,bet daudzi ir tādi,kas raksta pa trīs reizēm.Nemaz neatceras,ka pirms jau rakstījuši.Uz rupjībām arī neatbildu.Viens smaidiņš ievelkas piecu gadu garumā.Ar pārtraukumiem.

vilx  Nu bet kā var atcerēties, kurai tad pirms gada, mēneša vai divām dienām ir rakstīts? Vēl jo vairāk, ja atbildes nav bijis.

Piparkuka  Jā, tas, ko mairita saka, ir smieklīgi. Pat 3x var uzrakstīt vienu un to pašu- varbūt parunājam?! Vai ko tādu. Kad tikko pirms varbūt dažām dienām/ nedēļām jau parunājām. Jocīgi.../ nu ne jocīgi, bet tiešām glupi

Piparkuka  Vo vo vilx- kā var NEatcerēties, kam tu raksti, vēl jo vairāk, ja esat drusku sarakstījušies!?

Alice  Domāju, ka neatcerēties ir pavisam vienkārši - ja neiedziļinās un visām, visām, bez jebkāda filtra sūta copy paste tekstiņu. Viena pasāžiera tekstu saņēmu uzreiz pēc iereģistrēšanās un identisku viņa tekstu pāc pāris nedēļām.

meenesgaisma  Ja nav interese par otru personu, tad labāk neko neatbildēt. Ja pieklājīgi atbild, atraida, tad citreiz tādas samazgas jālasa pēc tam. Ja klusē, tad rupji teksti reti seko.

Eheeei  Piedod, bet ja pirmā vēstule ir no sērijas "tu esi sexīga", "es sexīgs, precēts, sadomājam kko?" Utml., tieši kas un kāpēc būtu jāatbild?! Tad par necieņu var uzskatīt mana laika kavēšanu ar tādu sviestu.

av2  Lielaakaa dalla tomeer atbild . Vismaz daudzmaz normaalaam veestuleem, kur ir kaut neliela intriga iepiita , labdien utt. Un ne jau visi te ir katru miillu briidi. Es reizeem pazuudu uz nedeeelaam, nav laika utt

kaligula  "For fani". Pēdējā vēstule, kuru adresāts pat nelasīja, apakšā nocitēšu (pieļauju, ka tādus profilus ražo paši portālu turētāji, lai radītu aktivitāti).
Tātad, bildē tikai kājas un svārki. Loģiski, laiku es tādiem profiliem netērēju, izņemot gadījumus, kad vēlos parakstīties kā grafiti mākslinieks uz ielas stūra.
Gadu starpība- divi, pēc garuma neatbilstu, kur es tāds mazs cilvēciņš, te jau vairākums vēlas 15 cm garāku.
..aizrunājos.
..
"Smukas kājas. Tavas? Es tādas stundām glāstītu."
..
Diezgan loģiski,(daļēji izmantošu blakustēmas autores vārdus) "neadekvāto sieviešu uztvere" neļautu atbildēt uz tādu vēstuli, pat ja ļoti gribas. :):):):)
..
P.s
Nekādu pretenziju, kā jau sac., ja atbildētu, tad turpinātu. Tas ir kā, ja esi paņēmis makšķeri, makšķerē, ja bisi, tad medī. Nu šinī gad. klusums.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu