Vīrieši - kurā brīdī saprotat, ka sieviete ir veca?

Vai tad, ka pamanāt nodevīgu riepiņu uz vēdera? Vai, kad noļukušus vaidziņus? Vai nepamanāt līdz brīdim, kad pasaka gadus? Atzīšos - ka šis vienmēr nostrādā. Vīrieši labāk grib redzēt savītušu 25gadnieci, nekā izcili sglabājušos 50gadnieci!
Bet varbūt uzvedība un runas veids?

kaligula  Vecums ir relatīvs jēdziens, tāpat kā laiks. Ir vienaudzes ar kurām ir labi, bet ar dažām sajūta kā ar māti. Tas arī ir vienīgais rādītājs. Intelekts un nauda paver iespējas sportot, atpūsties, ārstēties, attiecīgi, padara jaunāku. Smags darbs, nabadzība, ierobežotas iespējas ceļot, lasīt, attīstīties, padara vecu, īgnu, neinteresantu.
Galvenais, to visu var izlasīt sejā.

Piparkuka  Vaca.. nav tāda. Tikai, kad pati vislaik atkārto, ka jau veca, ka jau neko nevar utt.

Napoleone  Nedomāju, ka šajā vietnē var dabūt adekvātu vīrieša vērtējumu. Pēc maniem novērojumiem Dzīvē:
1. Vairumā situāciju - vīrieši nepamana un/vai viņu vērtību skalā vispār nespēlē lomu tās fiziskā ķermeņa novecošanās vai neglītuma pazīmes, par kurām satraucās sievietes, kas tiek slēpts un koriģēts.
2. Jaunas - smukas - "parametrainas" meklē tie, kas ar sievieti kompensē savus "īsos krānus" tiešā vai pārnestā nozīmē, vai vnk prezentē sevi.
3. Vispār, atļaujas izteikties par sieviešu fizioloģiskām īpatnībām - novērtējošā, kritizējošā formā tie, kas kaut ko dziļi neciena, iespējams - visvairāk jau sevi... jo ikviens no mums vispirms ir cilvēks, kā vienas dzīvības formas pārstāvis, kurai pieder ikviens vērtētājs. Pēc tam jau esam sava dzimuma pārstāvji.
Ja sevi vērtē zemu, kā cilvēku un kā dzimuma pārstāvi - jānolaiž zemāk citi, tad paliek vieglāk ap sirdi, vienkārša taktika.
Bet vecs ir tas, kas negrib dzīvot. Kas par to liecina? - nav tālejošu plānu, tādu, kas sniedzas aiz savas dzīves robežas - ar domām par sekojošām paaudzēm. Kādā jomā? - katram sava kaislība.
Ja kaislība asociējas tikai ar seksu - tad jā, kā vairs nevari laist pasaulē un uzaudzināt vismaz vienu paaudzi - t.i. 25 gadu aktīvā dzīves gaitā - tā esi vecs.

DanaL  Leonija, tu sasodīti kļūdies par tām 2 augstākajām. Tu droši vien gribēji teikt "strādā 2 maiņās Maximā".

VECA_PIEPE  Gadu skaitļi pasē ir tikai dokumentāla reģistrācija- cipari. :)

Cilvēks kļūst vecs ar to brīdi, kad viņš sāk just savu vecumu kā nastu, neatkarīgi no viņa dzimuma- sieviete/vīrietis.

neko  "Vairumā situāciju - vīrieši nepamana un/vai viņu vērtību skalā vispār nespēlē lomu tās fiziskā ķermeņa"
----
Nopietni? Tiešām nu nemaz neinteresē sievietes ķermeņa izskats un defekti?:)) Interesantā pasaulē Tu dzīvo -, nez kur tāda atrodas?:)

obladai  Domāju, ka viedoklis par vecumu ir aktuāls tikai šādos iepazīšanās portālos, kur var salikt iestatījumos - līdz 40, un pārējos uzskatīt par veciem. Smieklīgi, ka vairums šito kategorisko paši nobijušies no savām saliktajām robežām un sev kādus 4-5 gadiņus novelk uz leju, jo citādi jau ar viņiem jauņuļi arī negribēs tusēties ;)))
Satiekot sievietes un vīriešus dzīvē, vairums nepateiktu, vai cilkvēkam ir 37 vai 43, vai 47 gadi. Esmu satikusi foršus 50gadniekus un senilus, izplūdušus, garlaicīgus 38gadniekus. Lielākais pārsteigums ir tad, kad uzzina vecumu. Tā citādi skaties un domā - patīk tev tas cilvēks vai nepatīk.

Pilskungs  " nav tālejošu plānu, tādu, kas sniedzas aiz savas dzīves robežas - ar domām par sekojošām paaudzēm " - (vai aizkapa dzīves paredzēšana ???)
Apskaužami augsts domas lidojums, dziļi filozofisks tvēriens, kas robežojas ar nesamērīgu savas personas nozīmīguma pārvērtēšanu līdz pat dievības statusa līmenim.
Tas brīdis ir klāt - skaidri saprotams, ka veca !
Te nu jūs redzat šīs tēmas augļus !

kaspis1982  Vecums ir staipāms lielums. man arī ir nācies kontaktēt ar jaunākām sievietēm,kuras pašas atzīst,ka jūtās vecākas. Bet še uzskatams vecuma cenzs leonardo... :D
file:///home/kaspars/Lejupiel%C4%81des/skft-68d19397d1b677a441b6dcc0ae16610b.jpg

SpoguliitisTM  Tad kad saak staastiit cik ir jauna un spirgta. Uzstaajiigi staastiit..

multi  Esmu vienkāršs, sievietes vērtēju pēc citiem kritērijiem, ja "sāp galva", tad man nav pa ceļam, vecums, ienākumi, izglītība otršķirīgs.

av2  Piennemot, ka fiziski ir viss ok,tiek lietoti trenazzieri,sportots savam priekam , eleganti lietota minimaala kosmeetika, kopumaa kkermaenna formas pat baigi ok , tad....acis nodod gadus, arii teksti , sarunas nodod. Cilveekeim nav taas energgijas, nav vairs optimisma, jo dziive ir situsi ne reizi vien. Tas atstaaj nospiedumu . Taapeec cilveeki izveelas to otru... jaunaaku. Ne deell formaam utt, bet deell taas dzirksteliites aciis , taa luuk ir.

lapukoks  Vai tad nav dzirdēts par vecpuišu/donžuānu aritmētiku: labāk divas astoņpadsmitgadīgās, nekā viena četrdesmitgadīgā (18+18)>40 ?

kaligula  Daži sacīja, ka te neesot adekvātu vīriešu viedokļu. Tā arī nesapratu, neadekvātie bija vīrieši? Vai neadekvātie bija viedokļi?
Un, ja Jūs, sievietes, nākat iepazīties šeit, tad ir tikai loģiski, ka "šejienes" viedokli jums ir saistoši.
Trešk., ja nekļūdos, te bija gana daudz sakarīgu viedokļu (sevi neskaitu).
..

Par fizisko ķermeni. Ja es būtu jauns un draisks, tad nevēlētos krunkainu vai sirmu sievieti, bet šobrīd es daudz labprātāk izvēlētos tieši tādu, bet ar noteikumu, ka viņa būtu interesanta kā cilvēks, plus, viņai būtu tādas pašas īpašibas, kādas (!!! vienā virzienā) pieprasa sievietes no vīriešiem, - lai ar viņu es varu labi justies.
īsāk, arī vīrietis vēlas būt laimīgs, lai cik dīvaini tas arī neskan. Sievietes, par lielu izbrīnu, vēlas uzbūvēt kaut kādas utopiskas attiecības ar ļoti lielu asimetriju. Tieši to parasti es saucu par egoismu. Kad šis dīvainais veidojums viņām aapgāžas kā veca beka, tad viņas strostē vīrieti un saka, ka tas nav bijis ĪSTS VĪRIETIS. Īsts ceļot spārnos. Par savu pieticīgo artavu nezkādēļ piemirstot.( ...tip, es taču katru dienu krāsoju lūpas un devu seksu.)

kaligula  P.s. Patiesībā, viņas nevis dod to seksu, bet viņas to pieprasa. Viņām to vajag ne mazāk.
Bet pasniegt viņas to māk, kā lielu uzupurēšanos.
..vienkārši, viņas nociesties var ilgāk... :):):):):)

Jason  Savītuša 25gadniece noteikti nebūs labāka par izcilu 50gadnieci.
Vecums pamanās pēc tā, ka sievietei pazūd dzīvesprieka dzirkstelīte acīs un viņa pārstāj rūpēties par savu ārieni. Dažai tas tiešām var notikt arī 25 gados, bet cita arī savos 50 būs cērtama eglīte. ;)

neko  8:33 zini, par to "nocieties ilgāk" es ar vēl pastrīdētos:)

JurisK  Tad, kad sāk moralizēt par sekša lietām. Kā cilvēks varbūt vēl nē, bet kā sieviete - veca!

Malviine  Nu un kas no tā mainīsies? Pamana un, lai pamana. Es galīgi par to neiespringstu! I šo?:))
Visi mēs novecojam, viens ātrāk, cits vēlāk. Tev ir paveicies, ja tev ir labi gēni, ja nav, nu nav.
Vecums...relatīvs jēdziens. Es piem. nekad nevaru saprast, kad mani pašas dēli man saka, ka viņi esot noguruši! Kā noguruši? Da cik jums gadu? Es viņu vecumā laikam pat nezināju, ko nozīmē vārds-noguris!
50 gados ir savas vecuma priekšrocības, tu vairs lasot lāgā nevari tuvumā burtus saskatīt, bet za to idiotus tu vari saskatīt jau pa gabalu!:)

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu