Vīrieši - kurā brīdī saprotat, ka sieviete ir veca?

Vai tad, ka pamanāt nodevīgu riepiņu uz vēdera? Vai, kad noļukušus vaidziņus? Vai nepamanāt līdz brīdim, kad pasaka gadus? Atzīšos - ka šis vienmēr nostrādā. Vīrieši labāk grib redzēt savītušu 25gadnieci, nekā izcili sglabājušos 50gadnieci!
Bet varbūt uzvedība un runas veids?

Napoleone  neko - (c) .... "neinteresē sievietes ķermeņa izskats un defekti?:))"
1. Tu nenocitēji kontekstā ..... "....par kurām satraucās sievietes....." tālāk būtu cits stāsts.

2. Bet, ja runā par defektiem, piem. manās acīs vīrieša ķermeņa defekts ir tievas un līkas kājas, spics elkonis un tuvu izvietotas acis... un ne jaunība, ne fitness, ne Armani... nekas to neatcels...
Bet, ja uz tāda ķermeņa, kas man pēc ķīmiskās formulas ir pievilcīgs, ir ādas novecošanās pazīmes, apvēlies vēderiņš, nagu sēne uzmetusies, un vēl kāda kārpiņa izaugusi, zobi nav tik stalti un balti kā jauniem puisēniem... tas man netraucēs interesēties - kāds viņš ir cilvēks, personība.... un, ja būs interesants, iepriekš uzskaitītais vnk neeksistē.
Bet, ja uz otru cilvēku skatās kā uz lupatu secondhanda veikalā, kur jau virmo škebinošs smaciņš, no visa piedāvājuma optom, un džeks jau a´priori vīlies, bezcerīgi šķiro vienu pēc otra garlaicīgus, bezpersoniskus vamzīšus, lai vienreiz uzvilktu un izmestu (lai nav jāmazgā)... tad jā, tad uz to štelli skatās tā, kā šejienes džeki te sprēgā.

kaligula  O!!! "spics elkonis"!!!! Tas ir ko vērts, pat nebūtu iedomājies. Kājam man toč ir līkas, bet elkoni iešu apskatīt. :):):):)
Ak tad tāpēc pludmalē neviena nepavelkas uz maniem piedāvājumiem. :):):):)

Jason  bet varbūt pats "piedavājums" ir par mazu... :D

kaligula  Tie mazie, tie ir ir maratonisti, kamēr tie lielākie ir sprinteri. Katram podiņam savs vāciņš.

Malviine  Par to spico elkoni - ir labs!:)) Riktīgi apsmējos!:))

Es piem. ļoti pievēršu uzmanību vīrieša rokām un zobiem. Dažīem vīriešiem rokas ir bez maz kā mākslas darbi, tik skaisti veidotas.
Žēl, ka pārsvarā mūsu vīrieši neseko līdzi savai mutes higiēnai, droši vien materiālu apsvērumu dēļ...bet žēlīgi!

Jason  Malviine, Tu randiņā skaties vīrietim zobus..? Kā zirgam? :D

Napoleone  Malviine - jā, rokas ir īpaša ķermeņa daļa, es iedomājos, ka es varētu piedalīties tādā testā, kad dod izvēlēties vīrieti tikai pēc rokām.... pēc tām var iztēloties gan visa ķermeņa izskatu un pievilcību, gan prāta struktūru, un psihes modeli...

Napoleone  Jason - nav jau speciāli jāpēta, tie noskenējās automātā... zobi, un mute kopumā vispirms ziņo par materiālo stāvokli, par pašcieņu un dzīves prioritātēm.

horvatijs  Es te palasīju jūsu viedokļus par furnitura uzdoto jautājumu. Un tie ir dažādi, vieni sarkastiski, citi savādāki.....Bet manā skatījumā atbilde ir ļoti vienkārša - sieviete kļūst veca, tad, kad vēlas izskatīties jaunāka( lūdzu nejaukt ar vēlmi labi izskatīties), liek, tepat oho, fotogrāfijas, kuras, labākajā gadījumā, ir uzņemtas 10 gadus atpakaļ, vai ir ielikta svaiga bilde, kurā izskatās, nu teiksim uz gadiem 55(!), bet raksta, ka 45(!) Lūk,tā arī ir vecuma krīze vai, kad saprot, ka noveco....
Starp citu, tas ir raksturīgs ne tikai sievietēm, bet arī mums vīriešiem...

burleska  Nevar pēc izskata vecumu pateikt... Izlasīju horvatija ierakstu- man dzīvē parasti dod gadus 10 mazāk, ja vien nejūtos ļoti sagurusi un noskumusi. Un bildes, loģiski, arī izskatīsies kā pirms 10 gadiem uzņemtas. Tiem, kam patīk ļoti tievas- seja uzreiz būs 10 gadus vecāka. Un tml.

horvatijs  Burleska, lai spriestu par jums, ir jāievieto foto....:) Tas, protams, no manas puses joks... Bez šaubām, ir cilvēki, kuri izskatās jaunāki, bet tas, viennozīmīgi, ir rezultāts, ka cilvēks sevi kopj un vēlas labi izskatīties! Ziniet, cilvēks ir kā koks - var būt stalts, iznesīgs, bet, kad nogriež, tad pēc apļiem var pateikt tā vecumu....Arī cilvēku, protams griezt nevajag, bet pēc sejas vaibstiem, pēc stājas, gaitas var pateikt tā vecumu....Var apmānīt uz mirkli...
Tāpēc, centīsimies labi izskatīties....

Napoleone  horvatija - labs akcents - izskatīties labi un izskatīties jaunam/ai

Labi - protams, gaužām subjektīvs viedoklis un izriet tiešā veidā no paša cilvēka un vērotāju pasaules uzskatiem un attiecīgas vērtību skalas.
Svarīgi - lai pats cilvēks jūtas apmierināts ar sevi, citu viedokļi faktiski ir viņu problēmas un viņu ieguvumi dzīvē, apskates objekts ir tikai trigeris.

Gribēt būt jaunam, jaunākam - jau pati par sevi ir diagnoze.

Malviine  horvatijs - vai Tu esi kādreiz paskatījies vīriešu anketas? Nu, tā vienkārši, aiz ņefig ģelatj...reizēm nevar saprast... cilvēks - mans vienaudzis, bet izskatās kā mans tēvs...jēziņ, tur ir tādi eksemplāri!
Par tiem gadiem anketā...Es tā īsti neizprotu to mānīšanās būtību, ja vien tu ej uz randiņiem un neesi pilnīgs virtuālis...nu, aiziesi...un tur tak viss kļūs skaidrs, gan kā tu izskaties, gan cik tev gadu...Pirmais un pēdējais randiņš, uz ko tu ceri - melojot?
Un gribu piebilst, ka vīrieši par savu vecumu melo tā, ka ausis kust...bet es saprotu to fišku, viņi negrib, lai viņiem raksta viņa vecuma sievietes, viņiem cita mērķauditorija, gaida jaunās!:)

horvatijs  Napoleone - piekrītu pilnīgi, ka gribēt būt jaunam, jaunākam, jau pati par sevi ir diagnoze...

horvatijs  Malviine - pilnīgi piekrītu un savā komentārā minēju, ka vīriešiem piemīt tieši tāda pati problēma, ka grib sevi uzdot jaunāku, nekā patiesībā ir...
Zini, Malviine, melo, nestāsta par savu īsto vecumu un iet uz randiņiem, jā gan....Jo domā, ja ieliek bantīti matos uzģērbj minīšus, tad tas ir tas, kas noslēps īsto vecumu....Paradokss, bet fakts.....

burleska  Vīrieši ļoti bieži izskatās daudz vecāki par saviem gadiem. Diemžēl... Tā ka pilnīgi pieļauju, ka nemelo.

Malviine  horvatijs- piekrītu pilnīgi, ka gribēt būt jaunam, jaunākam, jau pati par sevi ir diagnoze

...a kurš gan negribētu būt jauns? Jaunāks? Te droši vien ir ieveisusies neprecizitāte, runa ir par vēlēšanos IZSKATĪTIES jaunam un jaunākam?! ... es īsti gan tam nepiekritīšu...protams ne jau aizejot pilnīgās galējībās, kas norāda, ka cilvēkam nav viss kārtībā ar garīgo veselību. Nu, tie ir slimi cilvēki un tā - bez komentāriem....bet par to jaunāku...nu, nezinu, nezinu vai mani spētu uzrunāt vīrietis, kas ģērbtos kā pilnīgs opaps uzbuktētās uzvalka biksēs un ar ūsām. Es uzskatu, ka jādzīvo līdzi laikam, tas nu tā...ja kādam ir komfortabli uzvalka biksēs- bez kreņķiem, mani tas ne traucē, ne aizskar. Es kā vasarās staigāju šortos, tā staigāšu, man tā ir ērti un, ja kādam traucē mans celulīts, lai neskatās!:)

Piparkuka  Vakar vēl par to domāju...
Sakam "cik viņš/viņa vecs izskatās" tieši, kad ir jauni cilvēki, taču tik vecāki šķiet! TV rāda iepazīšanās, kur meitenes un vīrieši ap 21-25, taču reāli veci izskatš (daži!).
Un savukārt normālas tantiņas un kundzītes ap 80, neviens jau uz viņām nesaka- veca.
Tātad "vecs" ir tad, kad tu esi jauns, taču izskaties kā vecs. Pārkrāsojies, pārdzīvojies un tml.
Vai Makrona sieva ir veca- nē, vai K. Denēva ir veca- nē, vai Stallone ir vecs un Depardjē- nu nē.
Taču pārkrāsojušās un nodzīvojušās meitenes ap 18-20- ir vecas.
Tā tas notiek. (un to saka arī tie, kam ir tie 18 gadi)

obladai  Droši vien, ka arī sievietes ne vienmēr objektīvi novērtē savu izskatu, bet sievietes Latvijā sevi kopj kā trakas. Paradīzes ārzemju vīriešiem. Savukārt vīrieši, kas par vizuālo interesējas maz vai nemaz, mēdz sev ielikt 40 gadus, kad pēc bildes acīmredzami, ka tuvāk 50. Viņi neredz tipiskās novecošanas pazīmes - mutes deguna rieva, noslīdējis ovāls, maisiņi zem acīm un novecojuši plakstiņi. Domā, ka neviens to nepamana. Par lieko svaru, noaugušiem matiem un bojātiem zobiem nemaz nerunājot. Būtu vismaz cienīgi pieņēmuši savus gadus.

kjirsis_X  Pēc lampiņām. Ja spīd tad ir labi.
Ja var ieslēgt tad arī labi.
Un pēc smaržas- svaigas puķes . Skaisti.
50 gadīgs konjaks- arī jauki.
20 gadīga plastmasa- ne visai

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu