Kas, Jūsuprāt ir Dievs, un kāds tam ir sakars ar reliģiju?

Sīkāka apraksta nav.

elis24  ,,,, arī mācekļi bieži bija neizpratnē par ticību. Taču viņi bija pietiekoši gudri, lai jautātu Jēzum. Lūkas evaņģēlija 17. nodaļā mācekļi lūdz Jēzu vairot viņu ticību. Lūk, ko Jēzus viņiem atbildēja:Ja jums būtu ticība kā sinepju graudiņš, jūs sacītu šim zīdkokam: tiec izrauts ar visām saknēm un iestādīts jūrā, – un tas jums paklausītu." Jēzus atbilde ir interesanta. Ievēro, ka viņš nesaka neko tādu, ko mēs parasti esam pieraduši dzirdēt baznīcā. Jēzus neteica: "Jums tikai vairāk jāpacenšas." Jēzus neteica: "Jums tikai jātic." Jēzus atbilde atklāj svarīgu patiesību par ticības būtību. Sinepju sēkliņa ir vismazākā no sēkliņām. Jēzus izmantoja šo faktu, lai pateiktu, ka izšķirošais nav ticības lielums. Ticības spēks balstās uz ticības objektu, nevis uz to, cik pārliecināts tu esi.

elis24  ,,,,,ticības spēks balstās uz ticības objekta uzticamību. Tomēr,,,

Ticības pakāpe ir tieši proporcionāla zināšanām par objektu.

elis24  Jēzus ir Dieva vienpiedzimušais dēls,kurš izpirka šīs pasaules grēkus,,,teiksim tā,pavisam prastā valodā,ja mēs grēcinieki griežamies pie Dieva pa tiešo,tad viņš mūs redz grēkā grimušus(izvirtušus domās un darbos u.t.t),,,,tāpēc vienmēr lūgšanas tiek teikts ,,,,caur tavu Dēlu Jēzu kristu lūdzu esi žēlīgs man grēciniekam,,,,,jo Jēzus ar savām asinīm izpirka mūsu grēkus.Trīsvienīgs Dievs(Dievs Tēvs,Dievs dēls(Jēzus),Svētais Gars.
Reliģija-tas kam mēs ticam(Allahs,Buda,Jēzus).

kjirsis_X  baznīcas ir veikali ,kur pārdod dievu(s). Reliģija ir reklāmas rullītis.

AivarsN  Jēzus - augsta līmeņa gaismas hierarhs,kurš iemiesojās uz Zemes, lai apturētu ļaunuma izplatīšanos. Protams, ar kristīgo reliģiju un baznīcu viņam ļoti maz sakara, jo pārstāvēja pretējo, vēdisko civilizāciju. Viņu apmeloja un viņa vārdu nelietīgi izmantoja un vēl šodien izmanto,cilvēku paverdzināšanai. Kāpēc Bībelē nav iekļauta viņa mācība pilnībā,bet itkā citu personu atstāstījumā, baznīcai izdevīgā kontekstā? Savādāk jau nesanāktu tik veiksmīgs biznesa un ideoloģijas projekts,jo Jēzus pat neieminējās par baznīcu celšanu un nesaprotama Dieva pielūgšanu. Viss tas,ko mācīja Jēzus,ir atrodams arī Vēdās. Viņš tikai to interpretēja līdzībās, lai katram cilvēkam būtu saprotams.
Nav jābaidās no Dieva,jo nav dzirdēts par viņa darbiem vispār. Miljoniem cilvēku asinis, ir izlējusi kristīgā baznīca, sava ragainā Dieva,jeb tumsas hierarha uzdevumā. Ja Jēzus slepkavību vēl baznīca var norakstīt uz neizglītotiem ebrejiem, tad viņa sieva,pēcnācēji un visi sekotāji, tika noslepkavoti pēc pāvesta pavēles un ar Vatikāna finansējumu.

Raivis_1977  Lai Cilvēks iekšēji sakrāli un garīgi pilnveidots šajā pasaulē, tad ir nācis klajā kā tāds termins un pieņēmums par apstiprinājumu visu mūsu valdošais un visu tas varošais valdnieks (Dievs) - tas mūsu Kungs Jēzus Kristus!
Kaut gan, fiziski viņš eksistēja, tikai, pirms mūsu ēras, līdz viņu nonāvēja kāds.
Bet enerģētiski viņš valda un pastāvēs mūžīgi, un pat viņam ir zināmi visi mūsu darbi un nedarbi!
Šo dzīvju nedarbi vai labie darbi nav pat arī paši noteicošākie, bet gan visu mūsu iepriekšējo dzīvju izdzīvoto vai sastrādāto darbu vai nedarbu kopējā summa! - ko arī nosaka mūsu karma vai mūsu tā saucamā aura!
Dievam visi cilvēki jeb kad ir un būs vienlīdz labi. Viņš nešķetina labo no ļaunā, jo tas nav viņu interešu nolūkos, bet viņš katram mums dod atkal savu kārtējo iespēju, lai labotos, vai tālāk pilnveidotos kaut kam daudz, daudz būtiskākam, kaut kādiem daudz, daudz augstākiem nolūkiem, un tā bezgalīgi …
Dievs ir labā enerģētika kas valda pār pasauli un Visumu. Visumā pastāv gan labā enerģētika, gan ļaunā enerģētika!
No kurienes tad ir radusies uz pasaules melnā grāmata??! - Tā tikai no sātana nāk! - un tā ir ļaunā enerģija! Kosmosā pat vēl šobrīd karo ļaunā enerģija ar labo!
Un tāpat arī uz zemes ir vietumis kari, kuri neko labu nenes, kā tikai postu un mokas!
Bībeli nodēvē par balto grāmatu, jo tā arī ir baltās enerģijas grāmata ar savu enerģētiskumu.
Šīs enerģētiskuma liecības var atkārtoti analizēt un pārtestēt tūkstošiem reižu katras ekstresences nestās un vestās liecības par apstiprinājumu tam ... (( ))

fargo  1. nav svarīgi, kas "manuprāt".
2. sakars tiešs.

AivarsN  Mazs labojums. Jēzu sita krustā, tikai 1086. gada 16. februārī, pēc mūsdienās izmantotā kalendāra. Pēdējo vēdiskās kultūras centru, parazīti iznīcināja tikai 1775. gadā, bet pilnībā pakļaut visus Zemes iedzīvotājus, nav izdevies vēl tagad. Tumsas laikmets ir beidzies, laiks mosties un nokratīt verdzības važas!

vilks28  Tas ir viss ,ko cilvēka prāts nespēj aptvert. Cilvēkam bija grūti daudz ko sapras un izskaidrot tāpēc viņš to nosauca par dievu, bet reliģiju pievilka klāt vēlāk.

DanaL  Man šajā tēmā visvairāk iepatikās vārds "nemorgojiet". Tas tāds reducēts variants sakāmvārdam "pēc muldēšanas nak miršana"? :DDD

av2  A ir ? Vairaak ticu, pat esmu paarliecionaats, ka cilveeki nav radussie no......no meerkakka, bet no kaadas citas civilizaacijas, no citas galaktikas.Tam pieraadiijumi ir vairaak nekaa vajag.

kosrem  Kas tā par ticību kas tiek iekarota ar slepkavošanu? Agrāk kristieši, tagad musulmaņi! Ir 21 gadsimts, bet tumsonība turpina savu epopeju. Nesaprotu to, ka saka ,,paldies dievam,, un Latvijas himnu pat gribēdams nevaru izdziedāt.

CoCoSan  Kur tad šodien redzētas tās slepkavības? Šodien slepkavo naudas vai citu tumšo dziņu dēļ.
Cilvēki kko vāvuļo, bet paši nezin ko. Ko var to pagātni cilāt, ne pirmais, ne otrais pasaules karš nenotika, lai iekarotu ticību, toties noslepkavoti kopā tuvu pusmiljardam cilvēku.

uzplanaledus  Atbildod uz tēmas jautājumu: domāju, ka cilvēki ir mēģinājuši aprakstīt to, kas ir Dievs, un atjautīgākie izveidojuši to, ko sauc par reliģiju, lai cilvēki sev saprotamā veidā varētu pielūgt augstāku spēku.

CoCoSan  Un? Kā tas traucē citādi domājošiem?

saulite34  Tie neticīgie jau nav neko labāki par tiem ticīgajiem,un kam ticēt,katrs pats var brīvi izvēlēties.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu