Kas, Jūsuprāt ir Dievs, un kāds tam ir sakars ar reliģiju?

Sīkāka apraksta nav.

AivarsN  Kāpēc lai cilvēki kaut ko labprātīgi gribētu pielūgt? Kopš senseniem laikiem, cilvēki ir bezbailīgi atvairījuši mežonīgu zvēru un ienaidnieku uzbrukumus. Pratuši dzīvot saskaņā ar dabu,nenodarot tai pāri, izmantot dabas spēkus savā labā. Tad kāda slima suņa pēc, lai cilvēki būtu sākuši pielūgt kaut kādus mistiskus spēkus, par kuru eksistenci nekas neliecina? Tieši tāpēc jau tika nogalināti miljoni izcilāko cilvēku rases pārstāvju, lai atlikušajiem uzspiestu tās tumsonīgās reliģijas. Visi kari, revolūcijas, teroru akti, nav nekas cits, kā masveidīgi upurēšanas rituāli, ar kuru palīdzību, pasaulē varu sagrābuši, cenšas saņemt atbalstu no saviem tumsas spēkiem. Arī inkvizīciju neviens nav atcēlis. Tikai šodien nevienu vairs publiski nededzina sārtā, bet īpaši sagatavotas slepkavu vienības, ar jaunākajām tehnoloģijām, neuzkrītoši novāc progresīvos zinātniekus un citus savādāk domājošos, kuri traucē okupantu projektiem. Arī asiņaini rituāli ar cilvēku upurēšanu, vēl joprojām notiek tā saukto smalko aprindu dzīrēs. Tikai žurnālisti tur netiek aicināti.
Jo vairāk cilvēku pamodīsies no mākslīgi uzlaistā miega, nepiedalīsies sātanistu rīkotajās aktivitātēs, jo grūtāk okupantiem būs saglabāt varu pār šo pasauli.

saulite34  AivarsN ,ja tu būtu gudrāks un caurām dienām nemurgotu,tad sen jau būtu sapratis,ka gandrīz visi cilvēki kaut kam tic.

mieru_tikai_mieru  Jautājums: - Kā jūs sapratāt, ka esat dievs?
Atbilde: - Vienkārši. Sēdēju, lūdzos un sapratu - ka runāju pats ar sevi.

uzplanaledus  AivarsN, nevajag visu bērt vienā katlā. Ir daudzas lietas, ko mēs neredzam, bet kuras pastāv.
Par to ir runa, nevis par blablabla, ko visu laiku raksti.

AivarsN  Neredzamās lietas, kuras šodien aizliegts oficiāli pētīt, agrāk cilvēkiem bija pietiekami labi saprotamas, lai neuztvertu kā kaut ko pārdabisku. Tāpēc jau arī zinātnes attīstība nonākusi strupceļā. Zinātnieki paši atzīst, ka par vismaz 90% Visumā eksistējošās matērijas, viņiem nav nekāda priekšstata.
Bet tieši ar šo neredzamo matēriju un enerģijām, parazīti arī notura varu pasaulē. Un viņu bērni mācās skolās, kurās māca arī par visu to, ko vergu bērniem nemāca pat prestižākajās augstskolās. Vai tas nav savādi, ka Vatikāna bibliotēka ir viena no visrūpīgāk apsargātākajām vietām pasaulē, kuras atsevišķām daļām, var piekļūt tikai daži, īpaši izredzētie?
Jā, Saulīte! Daži cilvēki tiešām tic tikai tam, ko viņiem māca skolā un baznīcā. Bet par cik, skolas un baznīcas atrodas vienu un to pašu spēku kontrolē, tad būtiskas atšķirības starp šīm zināšanām, nevar būt pat teorētiski.

CoCoSan  Interesanti, kur tad mācījies pats Aivars un kur skolojušies viņa bērni? Sasēdējies bez darba savos laukos, visvisādas dumības tādēļ galvā. Reiz lasīju austrumu sakāmvārdu- vieglāk skaitīt zvaigznes debesīs, nekā nezāles savu durvju priekšā nopļaut.

saulite34  AivarsN,un tev kāda daļa par to ,kam cilvēki tic,tu taču tajos sensenajos laikos neesi dzīvojis un,kā tu vari zināt,kā tie cilvēki tajos laikos dzīvojuši un ,kam ticējuši.Tu vispirms savu dzīvi ar saviem spēkiem sakārto un tad te nodarbojies ar citu cilvēku tiesāšanu,kur ir tie tavi darbi ,vairāk par tukšu murgošanu neko ar saviem spēkiem neesi sasniedzis savā dzīvē,ar bērniem vari nelielīties,pateicies Dievam,ka atradās sievietes,kas bija gatavas no tāda murgotāja bērnus dzemdēt.

elis24  ,,,,cienījamie,tautieši,nestrīdēsimies par tik ,varētu pat teikt,intīmām tēmām,jo katram tas ir dziļi individuāli,,,,man patīk uzraksti uz baznīcām-Dievs ir mīlestība-,,,Tā mīlestība,kura mīt katrā cilvēkā,to ko mēs dāvājam saviem tuviniekiem,tā iecietība un labsirdība pret līdzcilvēkiem,bez uzpūtības un augstprātības.Dievišķā mīlestība (agape)ir beznosacījuma mīlestība,tātad,neskatoties uz mūsu sliktajām domām,darbiem,vārdiem,,, Dievs(vienam nauda,citam bauda,vēl kādam Buda vai Allahs,tas uz ko mēs paļaujamies)mūs mīl(protams ja mēs paļaujamies uz mantu vai ieņemamo amatu u.t.t.tā ir elkdievība),,,,mīli savu tuvāko kā sevi pašu,,,būsim iecietīgāki pret otra trūkumiem vai netikumiem.Neko sliktu bauslība nemāca,,,,nenosodīsim citus par viņu atšķirīgo viedokli,ja arī mums tas ir nepieņemams,neviens mums neuzspiež kādam ticēt vai neticēt.Galvenais tiesnesis mūsu rīcībai ir sirdsapziņa(kādam varbūt arī letarģiskajā miegā iekritusi).Jaukas brīvdienas visiem!

AivarsN  Vai kāds ir aizdomājies, kāpēc izglītība ir obligāta, tagad jau no 5 gadu vecuma? Parazītiem ir ļoti svarīgi, lai jau agrīnā vecumā, kad prāts visaktīvāk ievāc informāciju par apkārtējo pasauli, to varētu ielikt vispār pieņemtajos ,,zinātnes" rāmjos, lai radošo personību padarītu par viegli vadāmu bio robotu. Taču ne visi šai smadzeņu skalošanai pakļaujas un agrāk,vai vēlāk, sāk patstāvīgi meklēt atbildes uz jautājumiem, kuras skolā nav saņēmuši, vai saņēmuši neapmierinošā kvalitātē. Kāpēc nevienam oficiālās vēstures notikumam nav pierādījumu, vai arī tie ir viltoti un neiet kopā ar vienkāršu loģiku? Kāpēc tieši tās vēstures notikumu versijas, kuras šķiet visloģiskākās un ir pat pierādāmas, tiek diskreditētas un pat aizliegtas pieminēt? Kāpēc visiem tik pazīstamas lietas un procesi, kā elektrība, gravitācija, magnētiskais lauks, cilvēku un mūsu perfektās galaktikas izcelsme un darbības principi, vēl joprojām netiek kaut cik sakarīgi izskaidroti? Kur nu vēl daudz kas cits, ar ko cilvēkiem ikdienā sanāk retāk saskarties. Viss balstās uz ,,slavenu" zinātnieku teorijām, pieņēmumiem, kuri itkā ir pierādīti. Taču kad tas tiek apgāzts, tūlīt tiek izdomāts kas jauns. Tas pats baznīcas stiliņš, arvien jauni un progresīvi novirzieni.
Kāpēc šodien, kad tik straujš zinātnes progress, enerģētikā un transportā tiek izmantotas tās pašas, pirms 100 - 200 gadiem ieviestās tehnoloģijas, pilnībā atsakoties no tām, kuras jau toreiz bija lētākas un efektīvākas, kā arī nekaitīgāka dabai. Ļoti garš saraksts, katrs var atrast pats. Reāls progress vērojams vienīgi sakaru un cilvēku iznīcināšanas ieroču jomās. Ak jā! Milzīgs progress medicīnā un farmācijā! Interesanti, kāpēc cilvēki slimo vairāk, kā jeb kad agrāk? Bet vēl atlikušajos, civilizācijas neskartajos nostūros, kā sazvērējušies, neslimo un viss.
Visi mēs dzīvojam uz vienas planētas. Tāpēc nevar izturēties vienaldzīgi pret citu maldiem, noziegumiem pret cilvēci un dabu. Jo tas vist

Alice  Reliģija ir varas instruments un tam nav nekādas sakara ar dievu.

saulite34  AivarsN,no tevis neviens nepieprasīs atbildību par citu cilvēku dzīvēm,bet būs jāatbild tikai par sevi un ar savu tukšo muldēšanu, esi jau daudz sagrēkojis,tev pat savu domu nav,tu no sākuma ar saviem meliem un divkosību tiec galā,un tad tēlo varoni,kurš tagad cilvēkus un pasauli glābs.

leandro  Kaiminnu Janka,kas uz pohaam atnes aukstu alinnu!

fargo  man deviņgadīgs bērns zina par Dievu un ticību vairāk, kā dažs labs šeit klabinošs, infantīls bezdievis. tas pat nav nožēlojami. tas ir traģiski. normālā dzīvē tādu dažu dvēseļu puvuma pakāpi reti gadas redzēt. te gan var. un kā tas gadās, ka zaimotāji 100% ir vissliktākie no sliktākajiem, nožēlojamākie diedelnieki un muļķi no visiem, cilvēki ar kuriem dzīvē citi vairas būt kopā, bēg kā no lauleņiem, kam neiet ne bizness, ne profesija. liekas, tādās parādības tiešām ielikta tā Kunga taisnība. patiesi, ko Dievs grib no tiesas sodīt, tam Viņš atņem prātu.

AivarsN  Es vairāk uzticos izciliem,progresīviem zinātniekiem, ne kā svētajiem tēviem, kuri ne suņa sūda nezina par šo daudzdimensionālo pasauli. Jeb kurš normāli domājošs mācītājs, iepazinies ar īsto pasaules uzbūvi, parasti tūlīt atsakās no saviem reliģiskajiem uzskatiem.
Jau bērnībā nozombēt savu bērnu ar visādiem māņiem, tā liedzot viņam normālas attīstības iespējas, ir ļoti smags karmiskais noziegums. Es nekad saviem bērniem neko neuzspiežu. Vienmēr cenšos atbildēt uz visiem viņu jautājumiem, cik nu zinu par to tēmu. Taču izvēli, kam ticēt, kam nē, jāizdara viņiem pašiem. Bērniem jārada zinātkāri un atbildes uz jautājumiem, viņi atradīs paši.
Saulīte! Kad sveši cilvēki gatavosies iznīcināt tavu māju, muļķos, indēs tavus bērnus, Tu arī vienaldzīgi uz to noskatīsies?
Jā,es arī agrāk daudz ko nezināju. Bet es turpināju meklēt atbildes zinātnēs, dažādās reliģijās, ezotērikā, līdz atradu to, ko ar pārliecību varu uzskatīt par pareizu. Un šo zināšanu bāzi, jau ir jēga papildināt, iegūstot arvien pilnīgāku priekšstatu par šo pasauli.
Pasaulē ir tik daudz reliģiju, kuras visdažādākajos veidos traktē Dievu, sātanu, ateismu un citus elkus! Cik jābūt aprobežotam cilvēkam, lai spētu noticēt, ka tieši viņa reliģija ir vienīgā pareizā, bez neviena pierādījuma? Viena tante,jeb viens onka tā kādreiz itkā esot teicis un pūlis jau pazemīgi krīt ceļos.😃 Tad kāpēc ne Lielais Makaronu Dievs, ja tie makaroni uz ausīm tik labi turās?
Dzīvojam laikā, kad vismaz svešiem cilvēkiem uzticēties nedrīkst. Katru jaunu informāciju, vajag ļoti rūpīgi analizēt, salīdzināt ar jau esošo zināšanu bāzi un pieņemt tikai tad, ja ir atrasts vismaz nopietns pamatojums, ja ne dzelžaini pierādījumi.

fargo  tas esi tu, kas nezina ne suņa sūda ne par vienu cilvēces darbības nozari, izņemot tiršanu. tu esi sapinies ikvienā jomā, kurai esi mēģinājis pieskarties. putra, kas tev ir galva, liekas ir kļuvusi vairs neizstrēbjama. nelabojama. tev to saka ticīgie, neticīgie, veci un jauni.
fizika vai teoloģija, vēsture vai elektronika - dajebkas tavā galvā ir pārvērsies par grūti aptveramu dulburzupu. ka to var pamanīties dabūt gatavu, lieku roku uz sirds - nav ne jausmas!
bet ar to tas viss nebeidzas. tu esi kā šarikovs no suņa sirds, tev pietiek nerva izteikt globālus spriedumus par pasauli un parādībām, no kurām tu tā arī neesi neko sapratis, uzstāties ar vismuļķīgākajiem vispārinājumiem un emitēt kosmiska izmēra glupības. tā vietā lai klusētu un klausītos, klusētu un klausītos.

CoCoSan  Zem fargo teiktā vārds vārdā parakstos.

vilks28  fargo, kā tu domā , kas ir sarakstijis visas derības, korānu un citus svētos rakstus dievi , vai cilvēki ¿ Tā ir ir tāda tēma , kas atdurās strupceļā. Es nezaimoju dieva priekšā, bet nu cenšos arī domāt ar veselo saprātu. Jo dievs ir tur augšā, bet mēs te lejā .

saulite34  Cik jābūt aprobežotam cilvēkam, lai spētu noticēt, ka tieši viņa reliģija ir vienīgā pareizā, bez neviena pierādījuma[c]

AivarsN,te jau drīzāk tava aprobežotība izpaužas,tiem cilvēkiem vismaz ir kaut kas kam viņi tic,un viņi tādus prātā jukušos kāds esi tu,vispār netraucē un nevienam virsū nemācās ar savu patiesību,dzīvo savas dzīves un ir laimīgi cilvēki.

Raivis_1977  Trīs cilvēki ir parasti gudrāki nekā viens! Bet ja nu ir sagadījušies veseli pieci, tad nu piektais jau saka pārējiem, ka jau laiks ir laikam iet iedzert! ´ Tas nu tā.
Zināms tas, ka Cilvēks ir ļoti gudra būtne, jo cilvēks pat radīja zinātni!
Bet tomēr ne tik gudrs lai radītu cilvēka smadzenes un cilvēka prātu.
Jo zinātne īsti līdz galam tā arī nav līdzšinēji radusi izpratni un sapratusi pār (cilvēka) smadzenēm un to darbību vispār, jo tā ir viss viss sarežģītākā lieta uz pasaules!
Kā piemēram, varēja izsapņot un nosapņot kāds fiziķis formulas???!
Kāpēc ir tādi cilvēki kuri spēj izrēķināt savā galvā līdz pat trīspadsmitai kvadrātsaknei skaitļus??! Tā ir visaugtākās attīstības prizma ko kāds ir uzkonstruējis, un ko kāds ir panācis! Un pat sareizināt četrciparu skaitļus savā galvā??! Kāpēc dažam labam rādās un dažkārt parādās patiesas, spilgtas, neaizmirstamas vīzijas par nākotni??! Nu labi, bet ne par to šoreiz.
Bībeli sarakstīja savā laikā pēc vēstures liecībām četrdesmit pieci žīdi.
- Un no tā katra lieta ir pat līdz saknēm izdetalizēta līdz patiesumam pēc dzīves liecībām un pierādījumiem un par to šaubu nav. Tur katrs vārds ir negrozāms!
Bet tās lietas kuras nav līdz galam pierādītas, tad tās ir pierādītas pēc citiem apsvērumiem un citiem neapšaubāmiem pierādījumiem iz dzīves ainām un to faktiem!
Bībeles tapšanā ir ielikts ļoti liels, smags darbs, un pārbaudītas vērtības, lai maz vispār vēl kāds par to zākātos. - Piedodiet!
Citu vērtību uz pasaules nav! Un šeit nav vietas korupcijai, šantāžai, falšifikācijai vai kaut kādam tur biznesam piedodiet! Ja nu kādam ir apsvērumi citi, un ja nu kāds ir garīgi galīgi slims vai nu atpalicis šajās jomās, - tad lai iet ieberzties!! - Piedodiet!
Bībeli nevienam nevar uzspiest! - Viņa vienkārši ir un pastāv!

AivarsN  Pieņemsim, ka tas bariņš žīdu spēja vienoties savā starpā, ko tajā grāmatā rakstīt. Lai gan Bībelē ir vairāk pretrunu, kā jeb kurā citā populārā grāmatā. Vai spējat iedomāties, ka šodien kāds cilvēks sāks stāstīt, ka viņu uzrunājis degošs krūms, nu kaut vai dziedošs tualetes pods, lai mūsdienu cilvēkam saprotamāk? Cik cilvēku viņam noticēs? Psihene garantēta.
Ja Bībeli un kristīgo reliģiju izdomāja žīdi, tad kāpēc viņi paši neatzīst ne to reliģiju, ne Jēzu? Normāli domājošam cilvēkam,kurš kaut nedaudz iepazinies ar Toru un Talmudu, viss saprotams. Ja pēc viņu reliģijas, tikai ebreji ir cilvēki, bet visas pārējās tautas līdzīgas lopiem un tā pret tām arī jāizturas, tad jau arī Bībeli viņi rakstīja lopiem, lai tos vieglāk ganīt, cirpt, slaukt un nokaut. Par cik Jēzus mēģināja viņus atrunāt no kalpošanas sātanam, lai glābtu viņu dvēseles, tad nav ko brīnīties, ka viņi vieglu roku, upurēja Jēzu sātanam, savos rituālajos svētkos, kuru aizsākums ir visu Ēģiptes bērnu noslepkavošanā, kura arī aprakstīta Bībelē. Arī Ādams un Ieva ir ebreju tautas aizsācēji, bet ne baltās rases. Nezinu par citiem Oho pasažieriem, bet es neesmu ebrejs, tāpēc man nav nekāda iemesla kalpot sātanam, kuru tā viltīgi gojiem cenšas iesmērēt par Dievu. Es ļoti cienu Jēzu, kā savas tautas pārstāvi, kurš ziedoja savu dzīvību, lai glābtu cilvēci no parazītiem. Tāpat es cenšos sekot viņa Vēdu mācībai, kura lieliski izskaidro visas tās smalkās lietas un parādības, kuras pat necenšas izskaidrot Bībele un tai pieskaņotā zinātne. Nav šajā pasaulē nekā mistiska un neizskaidrojama, bet tikai nepietiekamas zināšanas.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu