Pirmais randiņš

Uz tādiem pirmajiem randiņiem savā Oho vēsturē esmu aizstaigājusi 3 reizes. Vīriešus visādi pārbaudīju, interesēja tikai tie inteliģentie, kuri sarakstē seksu nepiedāvā, anketas perfektas, vēstules arī. Tomēr visi randiņi izgāzās, jo seksu piedāvāja visi un tiešā tekstā. Tā uzreiz. Sāku domāt, ka šeit esošos vīriešu neinteresē nekas cits kā tikai xxx. Sieviete te reāli tiek uztverta kā 0, kā trofeja, kā izklaide.

kaligula  jĀ, agrāk bija citi laiki,... bet tagad, tagad piparkūkas atēdušies, milti rūgti...

VECA_PIEPE  Anniņa, neslēpdama sašutumu:"Visi vīrieši ir vienādi- viņiem visiem vajag tikai seksu!"
Zelmiņa, nespēdama noslēpt skaudību:"Pa kuru laiku tu esi paspējusi ar viņiem visiem pārgulēt?"

tautietis  mana vecuma ""meitenes "" gan nespirinās........a varbūt tā pedējā reize!

DanaL  A tu piekrīti. Eksperimenta pēc. Un paskaties, cik no viņiem parakstīsies.
Tādas sarunas tikai tāpat vien, lai radītu "cietā rieksta" iespaidu. Patiesībā viņi no gultas diezgan pamatīgi baidās, jo var izrādīties, ka pēc ilgākas atturēšanās sagaidāms lielāks vai mazāks fiasko. Patiesībā tukša muldēšana.

VECA_PIEPE  "Sieviete te reāli tiek uztverta kā 0, kā trofeja, kā izklaide." (c)

uz šito vispārinājuma tuftu atbilde ir tikai viena:

Ja sieviete sevi izrāda *kā 0, kā trofeja*(c), ta viņai labākajā variantā *kā izklaide*(c),
tad vīrietis viņu tā arī uztvers...un šķirba viena- virtualitātē vai arī realitātē tas notiek. Tā viš i!

LaskovijMerzavec  Un atkal kārtējā - viņiem no manis vajag tikai seksu, aizmirstot pateikt, ko gan citu viņa var piedāvat...

CoCoSan  Nu fujj, parakstīties uz eksperimentu lai dabūtu svešu fiasko? Tad jau labāk zeķi adīt vai seriālu kādu palūrēt 🤣

Leonija  Agrāk vispār precējās vienreiz un uz mūžu, bet tu uz anonīma seksa saita randiņiem esi bijusi trīs reizes. Tas no šī saita, bet cik vēl no citiem? Sorry, nav žēl:)

antarktida  Mīļā, tavā vecumā es domāju līdzīgi. Čaļiem sex sagādā lielākās problēmas un kompleksus. Ja tu izrādītu gatavību uz sex, iespējams, ka panāktu, ka vīrietis parāda intelektu. Jo augstāks intelekts, vairāk darba un mazāk vēlēšanās sevi pierādīt - jo krutāks čalis.:) Protams, ir izņēmumi, bet tos tu atsijāsi uzreiz.:)

uzplanaledus  Es teikšu: ir varianti.
Var skūpstīties tā, ka norauj jumtu, un jautājums kā tāds vispār atkrīt, jo jumts jau norauts :D
Un ir variants, kad sarunas iegriežas interesantā gultnē , ar flirta elementiem arī varbūt, bet jautājums kā tāds netiek uzdots, tas vibrē gaisā, un tā var ilgi vibrēt, jo pēkšņi draudzība kļūst svarīgāka par iespējamo baudu.
Tiešs piedāvājums ir gana muļķīgs, jo galu galā attiecības arī ir spēle, un tiešs jautājums par seksu to padara nebaudāmu.

Nickyja  Pa lielam šis ir krāniņu mērcētāju portāls, ar to jārēķinās ejot uz randiņiem.

mairita1971  Neesmu randiņa staigātāja.Ar pāris pietika.Ja pēc stundas iepazīšanās lien bučoties,tad es labāk izbaudu pārbaudītas vērtības.

Raivis_1977  Nu ja kāds tik putukrējumu daudz ēdīs, tad drīzumā jau prasīsies pēc kaut kādas kārtīgākas rupjmaizes biezputras!

Caune  Dipadudapadisti te ir biezā slānī. Uz ģimeniskām attiecībām orientētu vīrieti var redzēt pa gabalu, ja grib redzēt. Ja sieviete saprot, ko grib un, protams, paveicas satikt.

DailaLapina  Un kas tur slikts?Ja ir savstarpèjas simpàtijas, man viņš patìk, kàpèc nepiekrist? Dzìvojam taću tikai vienu reizi.

tracer  Ko juus iecikleejaaties uz taam gimeneem.runasanas peec.neviens ap piecdesmit nepreceesies vai saks kopaa dziivot.un par taam intereseem runajot.tiesham ko neejst ar draudzeneem izklaideeties?taapeec ka ir butiska stskiriiba..ja ir attirciibas tad viirietis maksaa..ko tad jus te tusejst vakaros? Ko nesat pasakumos savos?

tracer  Visas tantas lai aizbrac kadreiz maza celjojumaa ar ekskursiju autobusu pa igauniju lietuvu.nav dargi.tad redzeesiet ka no piecdesmitvietiigaa autobusa labi ja pieci vechi bus.secinajumus izdariet pashas..

Izveele  Secinājums: vīriešiem šādas ekskursijas maz interesē.

CoCoSan  Nu kādēļ gan tik tuvu jābrauc ar autobusu, ja ir sava mašīna, kurā var ēst, skaļi klausīties mūziku un dejot uz ceļa? 😉😂

RRAGANA  Nu interesanti gan! A kā tad sievietes diez uztver vīriešus? Ne kā trofejas? Un ne kā izklaidi? Tak babenēm pilns anketās uzskaīts-meklē vīrieti izklaidei(nu tur teijāteris, kīno, zaļumballes itogo). Un sekss pieder pie lietas! Tak ja divi cilvji ir vecumā, kad vēl stāv un vēl gribās, tad taču var arī noseksot! A ko! Va ta nevar?! (Protams, šķirot gan vajag-šitam došu, tam nedošu, šitam došu, tam nedošu...)

Aber sašutums nevietā! Neviens tak uz randiņu neiet meklēt grāmatu lasīšanas pulciņa biedru!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu