Pirmais randiņš

Uz tādiem pirmajiem randiņiem savā Oho vēsturē esmu aizstaigājusi 3 reizes. Vīriešus visādi pārbaudīju, interesēja tikai tie inteliģentie, kuri sarakstē seksu nepiedāvā, anketas perfektas, vēstules arī. Tomēr visi randiņi izgāzās, jo seksu piedāvāja visi un tiešā tekstā. Tā uzreiz. Sāku domāt, ka šeit esošos vīriešu neinteresē nekas cits kā tikai xxx. Sieviete te reāli tiek uztverta kā 0, kā trofeja, kā izklaide.

Skudiss  Liels fufelsi šitas. Nevajag lasīt vēstules kad esi izbadējusies, jo tad viss ir rožaini. Un nevajag tikties ap 12,00 kad nosit kuranti un viss pēkšņi mainās. Katrs saņem to ko pelnījis vai arī nesaņem un paliek laimīgs :)

VECA_PIEPE  uz to#21:40

Parasti es bišķi pašķiroju gan:
Jančukam došu, Vasjam nedošu,
ar Džonu iešu uz kino pirms došu,
ar Pēteri uz karaoke dzert šnabi, nekāda došana/nedošana i prātā vairs nebūs,... utt.-
uz margrietiņas ziedlapiņām kā zīlējot.
Dažreiz zīlēšana iesveras tā, ka došana vai nedošana iekrīt ar vienu un to pašu čomu vairākas reizes pēc kārtas:
кому какaя карта ляжет!

una32  Nav nemaz jāiet uz randiņu, tik un tā, kad pievilcīga sieviete nonāk saskarē ar vīrieti, bez lieciniekiem, tad pārsvarā lielākā daļa uzreiz izrāda interesi un visbiežāk vīrieši piedāvā seksu( transportā, viesībās, veikalā, pat ārsta vizītē tā ir bijis)...jāmācās pierast un pieklājīgi iziet no situācijas. Svilpšana pakaļ un piezīmes pat neskaitās.

kaligula  Novērojums.
дамы делится на дам и не дам, или дам но не вам (или за денги)

Vaukskis  ..Tā varētu būt !

Geisha  Tas tikai normāli, ja vīrietis piedāvā seksu. Nu labi rindas kārtībā :- kapiju, buloču un tad seksu. A par buloču kas maksās? Piedāvājumu var pieņemt, bet var atteikt vai atlikt uz nākošo reizi. Galu galā arī vīrieti vajag notestēt. Varbūt tur tik vien ir kā kapija ar buločku. Sagribēsi seksi un ko tad? Uz sētas staba kāpsi vai uz mēnesi gaudosi? A tā piezīmju grāmatiņā - Jānis 18 cm, Pēteris 13 cm, Juris 15 cm. Miķelis 20 cm, bet mīksts. Un ko nozīmē inteliģents? Pirms seksa uzvelk baltus cimdus, lai rokas nesaslapinātu?

preilene  Varbūt jāspēlē pēc vīriešu nosacījumiem- jāizvēlas smukie, bez liekā svara, ar sešpakām un seksīgiem dupšiem un tikai seksam. Sekss taču ir veselīgi 😁 un, ja čalis zašibis smuks, tad seksu ar viņu gribas vienmēr

SpoguliitisTM  22:31 - Labs! :D

jauns_vards  Hmm.. seksuālā vilkme tas taču ir forši! Es drīzāk bītos, ja to seksuālo interesi neizjustu. Jo ar visu to, ka man svarīgas arī citas vīrieša kvalitātes, nu, ja nav seksuālā, nebūs arī pārējā.. Vismaz šajā vecumā :) Vai tas nozīmē, ka sekss būs primārais - arī diez vai..
Vārdu sakot, savu seksualitāti pazīt , nenoliegt - ir ieteicams, galvu pieslēgt, tai skaitā, lai runātos - arī ir viena laba lieta - arī 1. randiņā! :D

av2  Pilniiga "traggeedija", kaa taa var, a? Pasaules nabai piedaavaa sex, aarpraats :))
Ja nopietnaak, nu un tad? Tak nepiedaavaa .....nolekt no tilta , vai aplaupiit banku. Labaak palikt gribot, vai kaa? Tik tipiski ...;( Passas nezinaat ko gribaat. Taa kaa nevareetu iziet no situaacijas ar .....ar joku, vai veel ko. Zero humora izjuutas arii?

coldlands  Teikšu godīgi, ka lai arī seksu pirmajā un pat otrajā varu nepiedāvāt, bet es par to domāju, un rindiņam beidzoties aizeju majas mokoties ar dzelžainu stojaku. Tāpēc mīlas tantes, nemokotiet onkas, laižat truseljus lejā, un dodiet onkam to seksu.☝

CoCoSan  Awwww, ak tu naaapadziņšsss ...varētu jau palīdzēt atbrīvoties no sriedzes, tik vai tu spētu to līdzvērtīgi novērtēt

coldlands  Kādai tai novērtēšanai jābūt, saucot uraaaaaa?

CoCoSan  Ne ne, par uraaaa var tikai savas rokas palidzēt 🤣

coldlands  Tantam parasti vēlme kaut ko dabūt par to seksu, mēs onkas gan to sniedzam par velti🧐

uzplanaledus  Te vēlme nav būtiska, bet fizioloģija.
Otrādi pārfrazēšu, kas maksā, tas pasūta mūziku, vai kam vajag mūziku, tas maksā ;)

CoCoSan  Re, uzplanaledus visu lieliski paskaidroja 😘👍

kuks10  Ir seks, ir attiecības..pārējais tik ego spodrināšana..))

SmalkaisStils  Tā arī ir ! Ir naivi domāt , ka šeit satiksi vīrieti ģimenei. Šis ir seksa portāls, precētie, seksa meklētāji , atkarību māktie," mammu" meklētāji . Te ir ļoti zems līmenis , prasts, kas līdzīgs gribu.lv. vai tml. portāliem.

SmalkaisStils  Ja tu izrādītu gatavību uz sex, iespējams, ka panāktu, ka vīrietis parāda intelektu....
.
.Zeme atveries !!! Tādu muļķību !!! Bet nu šādas sievietes ar tādu viedokli parasti arī tiek seksa meklētāju lietotas.
šī " padoma " autore vispār nenojauš un visticamāk nesaprot , nezin kāds ir inteliģents vīrietis.

elis24  ,,,,labi,ka gultā nepiedāvā apspriest Dostojevska daiļradi:),,,,telefoniski iesaku pateikt,seksu nepiedāvāt pirmajā tikšanās reizē,tas ir tikai izlūkgājiens bez kaujas:)

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu