Sievite dzivo pie viriesa vai otradi?

Varbut kads izdzemdes kadu perli,bet baigi neceru:DLieta tada,ka man ar savu draudzeni ir kopigs perns 2 gadi(vinai ir 2 pieaugusi berni no ieprieksejam attiecibam) un es dzivoju pie vinas,bet taja pasa laika man ir pasam sava maja savos laukos,kas strategiski ir tuvak vietai,kur abi stradajam.Karoce,vinas maja ir jaiegulda kautkadas naudinas,lai varetu kvalitativi dzivot un attiecigi mana maja tas pats....Bet vinai dels strada arzemes ar brali un vini attiecigi ieguldas ar naudu taja draudzenes maja,kas man totali besi araaa...Protams es ari ieguldu savu naudu un darbu!


Draudzene totali atsakas nakt dzivot pie manis un es attiecigi negribu dzivot pie vinas,jo es tur neesmu nekads saimnieks,besi araaa...Kads veretu but risinajums...?Iet iret dzivokli pilseta galigi garam,pardot ipasumu tas pats!

Pilskungs  Osits9 > - paldies par atzinību, nu tā sanāk. Bet ja ir tāda pussagruvusi situācija, tad neprecies neparko - jo tas var radīt nepārvaramas juridiskās sekas, kuras izlabot nekad nevarēsi. No bērna tev tāpēc nav jāatsakās. Termins "bastards" Civillikumā nav minēts.

sandra111  osit,,,man poh,,,par tevi un tev lidzigiem! es nebauroju pa PA par savam problemam.
SAKARTO SMADZENES,SAKARTO DZIVI,,, un raugi-ari gimene un ipasumi sakartosies.
viss sakas ar smadzenem-puiselit!;))))))))))))))))))))))))))))))))))))

siikaa16  Vairāk izklausās, ka attiecības ļoti sašķobījušās un kādu no siltas vietas met ārā. Brālis, dēls sievietei palīdz, bet tu santīmus skaiti. Ne jau mājās vaina. Sakārto attiecības. Mēģini savu māju izīrēt. Vai savāc mantiņas un ej uz savu māju. Mājas netālu viena no otra bērnu jebkurā laikā varēsi redzēt. Pie normālām attiecībām nav jautājuma kurš pie kura dzīvo.

Reds  Savedīsi viņas maju kārtībā, viņai tu vairs nebūsi vajadzīgs, tevi pametīs un pati staigās apkārt stāstīdama ka viņai vīrieši nav vajadzīgi un neko dzīvē nav devuši. Nu vai tad sieviešu trūkums pasaulē?

CoCoSan  Ir ir tādu cilvēku kategorija- ne zivs, ne gaļa. Ne viņš īsti vīrs, ne kas. Bērns ne īsti savs, ne bastards. Māja ne īsti sava, ne pamesta. Darbs ne īsti ir, ne īsti nav. Tādi gaužām apmaldījušies cilvēki, kuri atbildību par savu dzīvi uzņemties negrib, bet allaž meklē vainīgos uz kuriem novelt savu gļēvumu.
Patika komentārs, ja esi vīrietis ar oici, tā arī saki, precēšu, bet lūk wot uz šādiem noteikumiem, izvēle tava piekrist nepiekrist. A tāaa, tizliķi kas vibrē nesaprotamā trajektorijā, ne viņi p*ji, ne karognesēji.
Tu vēl vairāk paklausi šeit random komentējošos, a´la pamet, nafik tev viņu jāprec. Pasaulei čista pofig par tevi, virtuālie cilvēki muld muldēšanas pēc, bet dzīve ta tavējā

Izvele  Autora scenārijs jau ir pērle, ko tur ieteikt. Esat viens otru atraduši. Lai tu viņu likumīgi atdzītu par savu sievieti, esi uzstādijis neizpildāmus noteikumus, tad nu arī esi saņēmis pretī tādu pat attieksmi. Tu viņu uztver kā piegulētāju un arī pats viņai esi šādā statusā. Ilgas jūsu atiecības tāpat nebūs, un ja vēl aiz maždūšības rokas palaidīsi, tad vēl no viņas dēla un brāļa atrausies. Īsāk sakot ar savu tirnāšanos jau no paša sākuma esi visu sačakarējis. Abiem izskatās, kā pēc krievu sakāmā, I zivtiņu gribas apēst, i kaut kur apsēsties😂

coldlands  Dēli iegulda naudu savas mātes dzīvesvieta, un tas ir pareizi, tik tupam idiotam tur varētu būt kas neskaidrs.

Felde  Lasu,smaidu,domaaju...kad cilveki saaks runat,ja reiz dzivo kopa. Kapec sis lietas netiek izrunatas,un tev tik daudz neskaidribu? Sievietes maaja,vinas berni iegulda,tu tur dziivo,taatad ari ieguldi... bet tev nekas tur nepieder! Savu maju mazak pieskati un iegildi .... Kopiipasumu nav,laulibas nav, Nu-un kaadu atbildi veelies,ja esi iepazissanas portaalaa? Ja tevi mac ssaubas? Ko doma pats? Ja nerunajiet saustarpeji,parunaa ar sevi.... :)

av2  Esi viirietis - sataisi savu maaju, un dziivo nost.Nav naudas ? Noziedo gadu, aizbrauc sapelni, taa nav probleema muusdienaas tomeer. Ja vinnai Tu ko noziimee, apprecaaties. Viirietis ir vairaak noteicejs ggimenee ssados jautaajumos tomeer. Skaidrs ,ka savaa maajaa viirietis jutiisies 3x labaak, nakaa....nez cik radu, sievas maajaa.
Vispaar ssii ir tipiska pusmuuzza cilveeku nebeidzamaa probleema, kad neviens neuzticaas otram, negrib riskeet pazaudeet to, ko esi pa dziivi iedziivojis utt. Jauniibaa, kad abi pliki, kaa bazniicas zzurkas, ir daudz vieglaak saakt dziivot kopaa.

Geisha  Un nenāks nekad viņa pie tevis. Nenāks, jo tu esi nevis vīrietis - krams, bet pīrādziņu mīkla.

Epifanija  Gan jau ka savās piesauktajās mājās arī nav saimnieks, kaut kāds apgrūtinājumus tur ir, tikai nesaka!

Leonija  Neuzticoties cilvēkiem dzīvot iznāk dārgāk un arī smagāk, bet nevietā uzticoties zaudē uzreiz ar rāvienu daudz.
Man būtu fobija vispār iestāties kolhozā un tāda 2 gadnieka nemaz nebūtu. Bet nesaku, ka tā ir pareiza pieeja. Tā tikai mana pozīcija.

CoCoSan  Nav mantas- slikti, ir manta, arī slikti. Cilvēkam nekad nav labi. Kur tad tā sieviete ies, pie joperīša? Viņi tak nekas nav.
Cilvēki tak sarunājas un lemj kopā. Viņai, ja grib turpinājumu, jāsaprot, ka viņas māja ir viņas iepriekšējā dzīve, kurai jāpaliek pagātnē. Lai dēli saimnieko, sievai nākas būt ar savu vīru kopā. Savukārt viņam jāsaprot, ka mājās jābūt cik necik cilvēciskam komfortam, līdz ar ko rodas jauni kopīgi mērķi uz ko abiem iet. Kopumā domāju, ka tur ir varianti labiem risinājumiem, tik jāgrib, abiem.

Felde  Jaa,ja berni pieaugussi,kaadi divgadnieki??? Protams,neesmu soggis vai maacitajs... katrs tiesigs dzivot savu dzivi.Bet zinu vienu,ja cilveki to patiesi velas,ir laimigi,miil viens otru-ssadi jautajumi nerodas.
Galu galaa,var ipasumus iziret,pardot,pirkt kopipassumu.. Bet virietim ir jajutas kaa saimniekam majas,citadi nekas nevar sanakt. Un sievietes deeli,kuri iegulda ssajaa ipasuma,protams,ir vairak saimnieki,nekaa mazaa berninna teetuks.
Esi viirietis,risini to!

Leonija  Simpatizē av2 viedoklis. Tiešām, ārzemes ir izeja. p.s. īslaicīgi un jēdzīga valsts, nevis vācija ar saviem nodokļiem un korporatīva vakariem prēmiju vietā.

Epifanija  Ja brauks uz ārzemēm, precēties vairs neiesaku, jo var iekulties vēl kādos mazos knēveļos un ne paša, kas to zin, cik palīdzētāju māju uzpost tad piesakās, lūk, laidarā vārti būs vaļā un nebūs kas tos pieskata, attālums daudz ko izmainīs

Ridziniecesnoslepums  Jauns smuks čalis, ja mīli draudzeni, precē nost! Saki, ka ar izpletni noleksi pats viņas vietā, ja viņa teiks JĀ. Tad būs divas mājas, kā sadalīsiet, kur dzīvosiet, tas jau pēc tam būs labāk redzams

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu