Sievite dzivo pie viriesa vai otradi?

Varbut kads izdzemdes kadu perli,bet baigi neceru:DLieta tada,ka man ar savu draudzeni ir kopigs perns 2 gadi(vinai ir 2 pieaugusi berni no ieprieksejam attiecibam) un es dzivoju pie vinas,bet taja pasa laika man ir pasam sava maja savos laukos,kas strategiski ir tuvak vietai,kur abi stradajam.Karoce,vinas maja ir jaiegulda kautkadas naudinas,lai varetu kvalitativi dzivot un attiecigi mana maja tas pats....Bet vinai dels strada arzemes ar brali un vini attiecigi ieguldas ar naudu taja draudzenes maja,kas man totali besi araaa...Protams es ari ieguldu savu naudu un darbu!


Draudzene totali atsakas nakt dzivot pie manis un es attiecigi negribu dzivot pie vinas,jo es tur neesmu nekads saimnieks,besi araaa...Kads veretu but risinajums...?Iet iret dzivokli pilseta galigi garam,pardot ipasumu tas pats!

Dvesma  Ļoti sāpīga tēma ir pacelta. Satiekas un iemīlas 2 cilvēki ar savu pagātni, bērniem un īpašumiem. Pagātne un bērni būs katram savi, tie nedalās. Kopīpašumu pagaidām nav. Kura īpašumā dzīvot, saimniekot, ieguldīt naudu? Laiks ir nežēlīgs un spēka gadi paiet. Ja nu ceļi šķiras ( mūsdienās tas nav retums) otrai pusei piederošs īpašums ir jāatstāj. Ja vīrietis dzīvo pie sievietes, tas man cieņu nerada. Dzīvot pie vīrieša - neviena negrib būt bezmaksas kopēja vai kalpone. Tā nu arī dzīvojam vieni un sapņojam par skaistiem tikšanās brīžiem romantiskā gaisotnē, kur nebūtu vieta mantas dalīšanai. Jūsu gadījumā attiecības saglābs, ja vien tās jau nav avarējušas, tikai kopīpašums.

klaidone  Lūk, vīrietis gribēja atrast padoma pērli un iesāka tēmu, neko īstu pat negaidīdams... Arī es negaidīju, ka būs tāda vienprātība! Katrs padoms kā pērle.
Divas lietas vēl gribas pateikt pie visa : sāc ar sevi! Ja tu mainīsies uz labo pusi, kaut ko darīs arī apkārtējie. Neskaties tik daudz ko dara draudzenes dēls un pārējie, tiec vispirms galā pats ar sevi!
Es nu točna ar tevi neprecētos, pat ja būtu nokļūdījusies un mums būtu kopīgs bērns. Te vēl neesi pieaudzis, tev pārāk mīksts mugurkauls. Un tu neesi uzticams.
A kurā vietā Bībelē teikts ka vīrietim sievieti vajadzētu sist?? Laimīga ir tā sieviete, kurai blakus vīrietis, aiz kura viņa jūtas drošībā. Tas, kurš roku spējīgs pacelt...
Un tavs bērns, ko viņš no tevis mācās? Padomā par to, ka vēlāk viņa dzīvē kā spogulī saredzēsi sevi. Tad būs par vēlu kaut ko mainīt.

Magda555  Tēma ļoti nopietna.Arī es parasti vīriešiem saku,ka,lai ietu dzīvot pie viņa,būs nopietnas sarunas,un ja nonāksim līdz pa visam nopietnām attiecībām,tad jau bez notāra neiztikt.Šeit skaidri redzams,ka sieviete izmanto vīrieti,ka skaidri apzinās situāciju.Pašreiz visi ieguldās VIŅAS īpašumā.Vīrietis kalpo,uz laiku,kamēr viņai apniks,vai,ja arī nodzīvos visu mūžu kopā,tad pēc nāves īpašumu mantos bērni,un vecais cilvēks tiks padzīts.
Variants ar dzīvokli būtu vieglāks.Piemēram dzīvokli izīrē,bet summu neiegulda draudzenes īpašumā.To krāj,vai iegulda,lai vecumdienās ir šis atkāpšanās ceļš.( dzīves vieta un līdzekļi par darbu,kurš tika ieguldīts kalpojot otram).Tātad,pašreizējā alga,un darbs tiek sievietei,bet ienākumi no īres "upurim".
Ko vēlos teikt.Sieviete uzvedas netaisnīgi,viltīgi,tāpēc ir pelnījusi sodu.:) Pārmāci viņu.Ej uz savu māju,un maksā uzturlīdzekļus savam bērnam.Es šeit par to,ka viņa nevēlas jautājumu risināt.Situācija nav viegla,jo īpašumi,cik nojaušu nav jūsu,jo jums abiem vēl ir brāļi vai māsas,kā dēļ pārdot tos nevarat bez viņu piekrišanas.Var visu pārdot un nopirkt ko kopēju,bet pirms tam apprecoties oficiāli,vai formējot pirkumu kā kopīpašumu.Tad tas piederēs līdzīgās daļās.Nu,vēl vari piedāvāt pusi no sava īpašuma uzdāvināt savai sievietei.Tad viņa piekritīs mainīt dzīves vietu,jo būs pilntiesīga īpašniece daļai no Tava īpašuma.Dāvinājums,protams arī ir "slidens"jautājums,jo pēc gadiem Tavi bērni un radinieki to veiksmīgi var apstrīdēt un iegūt daļu no tā.
Vienīgais ceļš visu pārdot un nopirkt,ko kopēju.Bet cik saprotu tas nav izdevīgi,un arī iespējami.

Forsaakais  Apsveicu, ka pietiek prāta neprecēties. Nekādas papildus tiesības ne uz ko tev tāds statuss nedotu. Precēts vīrs mūsdienās ir nevis autoritāte un saimnieks, bet izsmiekls un sagādnieks. Vīrieša kā tāda autoritāte un leģitimitāte mūsdienās ir pagātnes patriarhālā ģimenes modeļa rēgi. Tiek uzskatīts, ka sievietes šajā modelī bija šausmīgās cietējas, kalpones, verdzenes utt. Tāpēc vienīgais, ko tu vari iegūt apprecoties, tas ir papildus gemoroju un valsts iejaukšanos tavās attiecībās par labu sievietei. Valsts acīs tu vienmēr būsi vainīgs pie visa. Lai pieņemtu nošķiršanas orderi nevajadzēs pat pierādījumus, pietiks ar pirkstu parādīt. Patiesībā tas jau ir šobrīd, bet tev paveicies, ka ļoti daudzas sievietes vēl nav informētas cik ļoti pret tevi var izmantot likumdošanu. Tu saki kopīgs bērns? Tu pats viņu gribēji vai "tā gadījās"? No tevis? Tu esi pārliecināts? Neprecētajiem tomēr vēl ir dažas priekšrocības, piemēram, bērni vēl neskaitās automātiski tavi, kā tas ir precētajiem. Kopdzīvotājam bērni ir viņa, tikai tad, ja ir atzīšana. Bet es neieteiktu to atzīšanu formēt bez DNS analīzēm. Maz, kas tur gadās ar to kopdzīvi, bet sekas ta var būt alimenti. Tāpēc vienmēr domā ar galvu.

uzplanaledus  Patiesībā vislielākā vilšanās tad būtu vilšanās cilvēkā, emocionālas sāpes.
Ja pašam ir māja, tad jau kur palikt būs. Gadījumā, ja sanāks izšķirties.
Bet tā sajūta nav patīkama, jā, ka neesi nekas. Varbūt savā ziņā arī viņa tā jūtas, jo ir tikai draudzene, ne sieva.
Varbūt vislielākā problēma ir tā, ka nav mīlestības, nav cieņas, attiecībās kaut kas nav sakārtots.

saulite34  Tēmas autora sievietei jau ir divi brīnišķīgi dēli,kuri viņai jau tagad palīdz un sievietei laižot pasaulē bērniņu vienmēr jārēķinās tikai ar sevi,un to bērniņa atzīšanu vīrietim jāveic jau pēc bērna piedzimšanas,kad bērnam tiek dots uzvārds.Un daudzas sievietes vispār tādus neizlēmīgus vīriešus netraucē ar alimentiem.

ketija64  Sieviete, ar kuru kopā dzīvo noteikti ir vecāka un dzīvesgudrāka.Tomer viņa nav Tevi apbižojusi ,bet gan aplaimojusi ,uzdāvinājusi bērnu.Tas ir būtiski,jo sievietes ,kuras vēlas vīrieti izmantot un padzīt ,bērnus no viņa nedzemdēs. Tas, kur jums abiem dzīvot ir jāizlemj jums pašiem, un par to māju ,kas novārta,gan jau padomāsiet abi ,jo arī tai mājai aug mantinieks. Lai veicas sakartot domas ,"nesastrēbt karstu" un par visu vienoties.

sauljuks  Ļoti labi saprotu sievieti! Viņai ir vajadzīga drošība un pamats zem kājām - sava māja kā reiz to dod! Izskatās, ka viņa diez kā neuzticas autoram un tas ir arī saprotams - ko cienījamais jautājuma uzdevējs dara oHo?

Nu katrā ziņā, es darītu tāpat! Paliktu savās mājās un koptu un rūpētos par savām mājām, ja vien nebūtu patiesa un dziļa uzticēšanās dzīvesbiedram. Bet māju noteikti nepārdotu, nu izīrētu varbūt, ja tomēr izlemtu pamēģināt dzīvot kopā svešā mājā.

SmalkaisStils  murgs jau sākumā. taisa bērnu, precējušies nav. nezin kur dzīvos. cik tur katram tie bērni bija...

hiacintee  zemapziņā katrs sargā sev atkāpšanās ceļu. laulību līgums, ja precies.

sauljuks  hiacinte, pirms laulībām īpašumā esošais īpašums paliek katra laulātā īpašums arī pēc laulības šķiršanas. Tam laulības līgums nav vajadzīgs. Laulības līgums ir vajadzīgs, ja vēlas mainīt īpašuma īpašnieku pēc laulības šķiršanas vai noteikt kam piederēs laulības laikā iegādātais, kas savādāk automātiski ir kopīpašums.

multi  Stāsta morāle jāņem bomzis no ielas, tam nekas nepieder un būs bezmaksas darba spēks saimniecībā.

Leonija  Ja bērns automātiski ir nopietnu attiecību pierādījums, tad kāpēc ir šķirteņi ar bērniem?
Pieņemu, ka situācija ir izdomāta, bet es tā džeka vietā vienkāŗši maksātu alimentus un regulāri tiktos ar bērnu, dvēseļu saskaņas gadījumā vispār paņemtu pie sevis. Ja kaut ko ļoti grib, to var dabūt cauri.Diemžēl/par laimi

Amadejs  Tā ir parasti -ir īpašums -ir problēma!

orange  Sieviete pie vīrieša. Āmen.
Vīrietis iegulda savā mājā. Āmen.

Kur ko un cik iegulda bērni, draugi, radi, kaimiņi - viņu pašu darīšana. Āmen.

Piparkuka  Nu ieguldi savu naudu SAVĀ mājā!!
Un ja kas- ej uz dzīvo tur. Kāpēc ne. Ja tas ir tuvāk darbam arī.
Viņas māja paliks dēliem, tava Tev un tavam bērnam, vēlāk. Un lai viņi savu naudu tur iegulda, viss pareizi. Tu vari palīdzēt varbūt ar darba rokām, savām.
Es ieteiktu padomāt par sevi, tāpt kā sieviete domā par sevi un taisīt savu māju!
Ja būt vēlme, tad jau būtu izdomājuši, ka variet dzīvot tur un tur- abās divās mājās! Smuki visu iekārtot.

Piparkuka  P.S. NOTEIKTI nedarīt, kā Obladai saka- pārdot abus īpasumus un izveidot 1 kopīgu. Nekādā gadījumā šai situācijā!

Aivariga  Pretējs stāsts. Sieviete ap 50 aiziet dzīvot pie drauga uz māju, ne noformē attiecības, strādā un paceļ/iekopj viņa māju un kopīgo sapni. Onka pēc 20 gadiem nomirst ātrāk kā tante. Atnāk bērni, izmet tanti un foršo īpašumu notirgo, mantojums taču no gaisa nokritis. Morāle, parūpējaties par Savu māju lai ir buferzona, otra mājā ieguldi tik cik šim brīdim nav žēl pazaudēt.
P. S. Te ir vairāki kungi kuri atjauno savu lauku īpašumu un meklē saimnieces, ar piebildi lai viss paliktu viņa bērniem... Realitāte atbaida... Kāda jēga ieguldīt savu laiku un spēku pa lielam svešiniekiem ? Uz laiku apmierināt savu ego par kopības sajūtu ?

tracer  Klasika..kaarteejais uzmetiens no dailjajaam..kameer pumpee naudu iekshaa tikmer vareesi pasexot.kaa saaksi ciiksteet taa sr visaam parpalaam izlidosi aaraa..

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu