Džentlmeņu loģikas tipiskākās īpatnības!

Kāpēc vīrieši pamet veiksmīgas sievietes, bet uzticami turpina distanci līdz baltajiem bērziem ar divjūgā galīgu nelikvīdu (p. s. nelikvīds ir Latvijas Pelēkā ar nešpetnu raksturu un smadzeņgrauža dotībām)
Tajā pašā laikā foršas sievietes tiek mestas pār bortu, ka plunkšķ vien... vīri aiziet piemēram, pie zeltiņu meitenēm

riebekle  Pelēkajām pelēm ir slēptie resursi, bieži vien krietni jaudīgāki par tiem, kas ir tām foršajām. :D
Par tām veiksmīgajām runājot, vīrietim tomēr vajag nevis biznnesmeni-caursitēju, bet gan sievieti blakus. Vīrietim jābūt spēcīgākam par sievieti, un ne tikai spēka ziņā, bet arī garīgi. Ja vīrietis tai foršajai sievietei līdzi nevelk, tad nu nesanāks nekas. :)

dodekaedrs  Nu ko jūs, cilvēki, standartizējat visas situācijas?

joyjohny  "riebekle"... kapēc tu domā ka man nevajag biznesmeni - caursitēju ? un no kurienes pārliecība par to ka es nevarētu būt spēcīgāks tajā jomā ?? man liekas ka tas pat attiecības padarītu mazliet interesantākas...

nazis  Attiecībās ir jābūt sadarbībai, nevis konkurencei. Ja viens ir biznesmenis-caursitējs, tad viņam blakus vajadzēs izpildītāju, nevis otru tādu pašu.
Un veiksmīgs, tas ir dažādi traktējams jēdziens. "Kam veicas kāršu spēlē, tam neveicas mīlestībā" - kura no šīm veiksmēm ir VEIKSME?

joyjohny  veiksmīgs ir tas , kuram labi padodas darīt to ko viņš dara ... un šaubos vai īsti darbojas tas teiciens par kārtīm un mīlestību ... es uzskatu ka labs kāršu spēlmanis ir pietiekami labi attīstījies intelektuālajā ziņā , kā arī loģiskajā domāšanā.. līdz ar to tādam cilvēkam neradīsies īpaši lielas problēmas partnera izvēlē un kopdzīvē... un par mīlestību runājot... man liekas ka lielākā daļa cilvēku nepareizi uztver to , ko šis jēdziens ´´mīlestība´´ īsti nozīmē...

marselis  ....redzams tada cilveka daba,censties " balstit".
Gan sievietes Sliktos mil,gan viriesi uz tadam tendeti!

Napoleone  Šādas diskusijas principā ir neauglīgas, jo mīlē un nemīlē, grib kā traki un neciena ne par ko, utml. - visdažādākās variācijās, un visiem variantiem ir viena atbilde:

Cilvēki satiekās un kādu laiku ir kopā - lai izpildītu SAVAS DZĪVES mācības un citi cilvēki ir kā aktieri tā cilvēka lugā, kur katrs ir vislabākais savas lomas izpildītājs, jo dod tos apstākļus un nosacījumus, kuri ir vislabākie, visvajadzīgākie visiem iesaistītiem.

Risinājums arī viens - iepazīt sevi un visu laiku monitorēt - kāda ir mana Mācība, kā es ar to tieku galā, ko vēl varu izdarīt?

uzplanaledus  Sievietes nereti par caursitējām, biznesmenēm un seksuālām sievietēm kļūst, ja blakus ir vājš vīrietis.
Kādu laiku var skatītieties un pieciest, bet dzīvē šo to gribas realizēt, un tad aiziet!
Kura ir forša un kura neforša, nudien nezinu.

meanless  Viss ir vienkārši. Vienam vajag kadu kas izkustina proti kadu altivitati. Citam varbut vajag sedet majas dzert aliņu un luret TV. A kadam varbut gribas vairak but kopa (nu ja "veiksmiga" tad gan jau vairak laika tiek veltits darbam... nu ta no 8lidz 22) Un tad nu kas izkrit tas izkrit... Bez tam vīrieši nav sievietes un nestaigā kurpes kuras spiež. Un tad nu ir rezultāts. Realitate tur ir daudz faktori kas nesakrit. Un vispar es tam veiksmigajam ietektu skatities ne tur kur viņas skatas jo laikam jau izveleti tiek ne tie istie... un ceriba ka tas nakamais kas uz 99% ir ka iepriekshejais bus savadaks... Nu diez vai lidzes. Pa labam es ieteiktu meklēt kaut ko pa vidu. Galējības šausmīgi neinteresantas un garlaicīgas.
Un runājot par t.s. pelēkajām pelēm...Ka sacit jāsāk: Tie kluso ūdeņi ir tie dziļakie

riebekle  joyjohny, lai spētu "pavilkt" sievieti biznesmeni-caursitēju, tev jābūt spējīgam pievērst viņas uzmanību, noturēt viņas uzmanību un pārliecināt viņu, ka viņai tevi vajag, un vēl - būt stiprākam par viņu ne tikai fiziski. Ja tu to spēj - uz priekšu! :)))

Chris1986  Te, kā vienmēr, katrs dzimums ar sirdi un dvēseli spēlē par savu komandu, un cīnās par komandas uzvaru kā futbolā. Es tik nevaru saprast, kāda jēga šadiem nesamierināmiem pretiniekiem censties vēl kopā dzīvot un "censties pavadīt vairāk laika kopā". Vnk, lai krāns vai caurums vienmēr būtu pa rokai? :D Un par to maksāt ar pastāvīgu diskomforta stāvokli kopā? Vai spēle ir to vērta?

kjirsis_X  man daudz labāk patīk pelēka vilcene , nekā krāsaina vista, kas par veiksmi kladzina.
.dotības ir paliekošas bet veiksme pārejoša :)

_Krasula_  +Rouzita
God.Kaligulam šķiet, ka problēmas, ja tās skar sievieti, viņas vietā risina Ziemassvētku vecītis.

Chris1986  _Krasula_ , nu, bet tieši tā - tas ir arī ir gavenais iemesls, kāpēc te sieviec gados meklē vīriešus - lai risinātu viņu problēmas

_Krasula_  P.s man patīk pelēkā krāsa.

_Krasula_  Chris,-tad jau viss kārtībā. Sievišķība nav mirusi.

Alice  Kāda ir tā foršā un veiksmīgā?

Vai tāda, kura pieprasa no vīrieša būt arī foršam un vieksmīgam? Vēlams pēc tiem kritērijiem, kādi ir viņas izpratnē. :D

Felde  Cilveks piesaista lidzvertigu cilveku,lidzigi domajossu,ar lidzigu vertibu skalu,pieredzi un velmeem-tad nekas nav jaapieprasa,jaaspiezz vai jaadraud..viss notiek tiessi ta kaa velies!
Klluda ir taa,ka vairums grib dziive izsisties uz citu rekkina...vai velas,lai kads auklejas ar vinnu.
Tad saakumaa ir ok,bet ar laiku-jaaprasa,japieprasa,japierada,....taa sakas stridi,meli,naids!
Nesaderiibai nav cita skaidrojums! Nesaderiiba ir-mantkaariba,slinkums,izmantossana,izlikssanas.... Kur probleema?!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu