Džentlmeņu loģikas tipiskākās īpatnības!

Kāpēc vīrieši pamet veiksmīgas sievietes, bet uzticami turpina distanci līdz baltajiem bērziem ar divjūgā galīgu nelikvīdu (p. s. nelikvīds ir Latvijas Pelēkā ar nešpetnu raksturu un smadzeņgrauža dotībām)
Tajā pašā laikā foršas sievietes tiek mestas pār bortu, ka plunkšķ vien... vīri aiziet piemēram, pie zeltiņu meitenēm

Felde  13.31 :) peleeka vilcene...-sarkanaas kurpees? Kautkas neiet kopaa. :)
-nu luuk.... jau principa neiet kopaa!
Vairumam viiriessu patik peleciites,bet kauns ar taadam iet sabiedriibaa..(taas der virtuvee,maajas,veikalaa,jo neskatas uz brendiem ) -tad nu meklee pavadones..kossas modeliites. :) :)

Eneile  ->Kaligula, 9:26
Par pirmo rindkopu - pa ausi.
Par pārējo. Problēmiņas rodas, ja no šādas sievietes sagaida 3K. Un te arī rodas mīti par sievietēm izmantotājām, motorzāģiem utt. Līdz ar to - viss vienkārši - gribi jautrību, esi gatavs maksāt.
Bieži vien cilvēki vienā komplektā cer salikt kaudzi īpašību, kas savā būtībā ir viena otru izslēdzošas.
Ar cieņu,
Pareizā :)

klaidone  Lielākā daļa gados vecāko sieviešu meklē vīrieti tāpēc ka ir vientuļas. Ar citām savām problēmām viņas jau sen iemācījušas tikt galā pašas :) Diemžēl šo problēmu nevar palīdzēt atrisināt ne bērni, ne draudzenes.
Esmu vērojusi šīs "pelēkās" un sapratusi ka viņas spēj dot vīrietim to siltumu un mājīgumu,ko daudzi vīrieši meklē. Labas vakariņas un mieru pēc stresainas dienas. Domāju ka no tādām sievietēm neaiziet.
Savukārt raganas un aukstās bizneslēdijas bieži vien neatstāj tāpēc ka daudz kopīgās mantas jeb bērni vēl mazi.Paliek it kā kopā, un nāk šajā portālā lai meklētu to, kas pietrūkst.
Par laimi, cilvēki ir tik dažādi un katrs var cerēt atrast to, ko meklē. Kaut gan ,tā ir kā loterija, var paveikties, jeb nē. Daudz ir to, ar kuriem IT KĀ sapas, bet tuvāk pienākot, saproti, ka tomēr nav īstais.

Magda555  Visām novēlu laimi,jo foršas ir visas.Katrai savs liktenis un savs ceļš ejams.

kjirsis_X  14:57> pat ļoti labi iet kopā -tāpat kā saule ar mākoņiem un ziema ar vasaru. Un it īpaši sabiedrībā. Garām nelaimīgu spīguļu skatlogiem.

veejasuns  Pat nevienu ierakstu nelasot, ir skaidrs, ka tuvojas ASV prezidenta vēlēšanas.

Piparkuka  Nu palasot un padomājot- tātad NEVIENS nav ne veiksmīgs, ne foršs. Un tie, kas šķiet veiksmīgi vai forši, tādi nemaz nav (kaut vai tie paši visādi politiķi, aktieri, biznesmeņi u.c.) vai agri/vēlu kļūst neforši.
Laikam veiksmīgi un forši ir tikai tie 2 indivīdi, kuriem ir ģimene, daudz (nu varbūt ne daudz) bērnu un viņi laimīgi dzīvo savā "būdiņā", SATICĪGI!!
Viss cits nav ne veiksmīgs, ne foršs! Lai kas tu būtu (Tramps vai Džeina Fonda).

puuuka  Leonija...vai Tu to par sevi???...es domāju foršo sievieti...

tautietis  Interese pēc ,vai no klātesošajām dāmām neforšās varētu atsaukties.

kaligula  Neko nepareizu es nesacīju, sievietes patiesi ir orientētas uz paplāpāšanu. Un tas nav, lai aizvainotu.
Vīrietim, ja kas nepatīk, savāc mantas un aiziet, bet sievietes var gadiem pieciest dzērājus, sitējus, paklīdeņus un krāpējus. Paraudās mātei, parunās i netā, iedzers ar draudzeni, un re, viss ir labi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

kaligula  Apbēdināšu tevi, Magda555 . Zini, ne visi cilvēki ir forši. Ir arī neforši. -Ļauni, atriebīgi, greizsirdīgi, skaudīgi , nenovīdīgi un vēl sazin kādi, Sātana radīti.

Playdoll  Varbūt nav nemaz tik forša un veiksmīga, ka met pār bortu. Drīzak vienkārši iedomīga, narcistika un visādi citādi pārāk augstās domās par sevi un ar pārāk nicīgu viedokli pret apkārtējiem. Tādas vīriešiem tiešām nepatīk. Kāpēc tērēt laiku ar sātanu pradas brunčos, ja var laiku pavadīt ar vienkāršu un foršu meiteni.

ne_meklejumos  No malas skatoties ir neloģiski spriest par cilvēkiem, kopābūšanas ķīmija darbojas tik to divu iesaistīto starpā. Divjūgs pajuks ka putēs vien, ja nerikšos vienā tempā un vienā virzienā. Nelikvīds ir cilvēks, kas kādu noliek zemāk par sevi, pazemo un aprunā citus, bet savā acī baļķi neredz.

Spodris  mja...skaidrā prātā diez vai ko tādu uzskribelētu

Epifanija  Vakarpusē pēc darba ieejot veikalā pa ceļam uz māju vēlējos mazliet ar veikala pārdevēju uzsist klaču par šo un to... Taču pārdevējai nebija laika - teku teku kā skudriņas tipiņas rindā vien gan jauni gan veci iepirka, grūti gan būtu nodēvēt tos vairs par vīriešiem, vakariņām devas, lai atjaunotu savus spēkus šajā konkurencē ar veiksmīgām sievietēm, droši vien aiztipinot ar savu iegūto mamutu pie tām īstajām, kuras novērtē īstus vīriešus, iešņaucu nēzdodziņā, bet attapos - labāk ar fortūnu, kā ar pura velliem! Nokrustīties vien par maz! Šausmas šausmas....

av2  Kaapeec? Taapec, ka sex nekaads,ja vispaar ir , pluss biezzi vien vienkaarssi zaaggis.
Vislabakaas ir taas, kas skalli skaita, ka vinnas ir...."vislabaakaas", bln, un neviens mani nedzird , bet taa tur, gan maita :))) Jaa.
Ko te piebilst.

_Krasula_  Vīrietim, ja kas nepatīk, savāc mantas un aiziet, bet sievietes var gadiem pieciest dzērājus, sitējus, paklīdeņus un krāpējus. Paraudās mātei, parunās i netā, iedzers ar draudzeni, un re, viss ir labi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!/c/
------------------------------------------------------
Bet cik % ir tādu sieviešu? Forsaakais min, ka 70% laulību šķiršanās pieteikumu iesniedz tieši sievietes. Nezinu gan, vai tā ir. Bet manu paziņu lokā patiešam laulību vai kopdzīves šķiršanās iniciatores ir tieši sievietes. Neskatoties uz dramatisku savienību, nešķiras varbūt tās, kurām ir mazi bērni un nav pārliecības, ka vienas spēs izdzīvot. Un par sevi ļoti nepārliecinātās, kā arī līdzatkarīgās.
Kopumā vīrieši, manuprāt, ir lielāki komforta mīlētāji. Ja nebūs jau kaut kur citur iesildījis omulīgu vietiņu, neies prom nepakam.

mareo  Jūsu vispārinājums liek domāt vien to, ka situācija ir raksturīga tai videi, kurā Jūs atrodaties! Tomēr šaubos, ka foršas, veiksmīgas sievietes tādā vidē ilgi aizkavēsies! Bez tam, viņām tādus personāžus vajadzētu mācēt "saost" jau pa gabalu. Nomainīt vidi nav nemaz tik sarežģīti, pat dzīvesvieta nav jāmaina, tikai domāšana,... ja vien lepnība netraucē...

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu