Ja sieviete ir stiprāka par vīrieti

Cik ilgas varētu būt vidēji statistiskās attiecības, kad pārī stiprākā ir sieviete?
Nē, ne fiziski stiprākā. Un pat ne materiāli, lai gan tā varētu būt, bet, pieņemsim, ka tomēr nē. (Lai vīrietim tiek vismaz tas, ka viņš pelna vairāk.)
Tomēr garīgi un emocionāli sieviete ir stiprāka.
Viņš ir nemitīgās šaubās par visu, viņa mierīgi spēj atrisināt jebko.
Viņš satraucas pie katras viņas emociju izpausmes, viņa pārstāj atklāt viņam savas emocijas.
utt.
Cik ilgi tādi noturēsies kopā?

Leonija  florianam tas aklums komplektā ar ģenētisku diagnozi, kas sevī ietver trakuma lēkmes (piemēram, uzbrūk skursteņslauķim), bet LV tālāk par ierakstu ´´´vācietis´ nelasa
arī lielījas, ka esot korupcijas piekritējs

PaisumsBegums  Spriežot pēc izklāsta, tas nebūt nav podkablučņiks, mīkstmiesis. Bet cilvēks, pieņemsim, KARSTASINĪGS itālis ar līkām kājiņām, kurš ir emocionāli nenoturīgs, ātri uzbudināms stresa situācijās, viegli aizkaitināms, nedaudz piebremzēts no Vidusjūras saules. Tad ideālam pārim viņam vajadzīga, teiksim, krievu duņka, mierīga, emocionāli līdzsvarota, mazāk pakļauta stresa situācijām, ar asāku prātu. Vienvārdsakot, ilgi var pastāvēt tāda savienība, ja starp abiem ir patiesas jūtas, kà cieņa, gādība, izpratne par otru un galu galā mīla. Vēsture min daudzus piemērus, kur vīrs izsitas uz augšējiem plauktiem pateicoties sievai.
Tà kà droši preci nost :)

burleska  Domāju, ka vismaz kaut kur viņai vīrietis jāuztver kā autoritāte, kā "stiprāks" Ja konkrētajā piemērā viņš vairāk pelna, tad tas arī varētu būt iemesls, kāpēc viņa var cienīt šo vīrieti un būt ar viņu kopā. Varbūt tur izpaužas viņa spējas. Ja nav tāda iemesla, kāpēc viņu cienīt, tad ok, varbūt vēl super sekss var saistīt, bet, ja nav arī tā, nu tad...

HOUSE  Dievam visādi esot vajadzīgi, tādēļ, ja tas neskar mani, man absolūti vienalga. Sievietei jāsaprot savas funkcijas un jāatstāj vīrietim viņa. Nevajag šo lietu kārtību jaukt, attiecības, tā ir ne tikai kaisle, bet arī cieņa, ieturētība pat nesaskaņas brīdī un daudz kas cits. Par nožēlu lielais vairums cilvēku ir aprobežotu izpratni par šīm vērtībām.

fargo  vīrietim ir jābūt vismaz kaut kādai autoritātei. jo ja sieviete viņu neciena, tas novedīs tikai pie katastrofas. tāpēc, ir tik svarīgi, pat ja vīrietis ne tuvu nav alfa, tomēr būt ar zināmām īpašībām, kuras sievietēs izraisa cieņu.
savādāk tas viss nestrādās. var jau mētāties ar ķieģeļiem - viņa tur tāda, viņš tur šitāds, bet kam tas ko dod?

CoCoSan  A no kurienes vsp šāds jautājums. Kopš pasaules sākuma sieviete emocionali un psiholoģiski n-reizes stiprāka par vīrieti. Kā gan viņa citādi spētu izviklt savus pēcnācējus?

Eneile  Aprakstītajā situācijā sieviete izklausās emocionāli nestabila. Ar neadekvātām emociju izpausmēm vīrietis tiek paralizēts. Un, nesaņemot gaidīto emocionālo reakciju, sieviete noslēdzas. Pamats vairāk šķiet vienam otra nesaprašana.
Arī Tavs skatījums izklausās vienpusīgs, konkrēto tēlu/ prototipu noniecinošs.

Luusila  Tur jau tā lieta, ka aprakstīta tiešām emocionāli nestabila sieviete, nevis kaut kādā ziņā "emocionāli stiprāka". Līdz ar to viss penterējums zaudē jēgu un uzjautrina. Tiesa, neizraisot tādus veselīgus smieklus.

kaligula  Dīvains jautājums, dīvainas atbildes. Lūk viena,- stipra sieviete, kurai patīk dominēt pār vājāku un dzērāju vīru. Bezgalība.

Luusila  Stipra sieviete iztiks kaut bez vīra, nevis turēsies pie vāja un vēl dzērāja. :)

CoCoSan  Mūžsenis valkāts termins "stipra sieviete". Tad vismaz šis tēmas ietvaros būtu vēlams vienoties, kas ar to dimāts: tāda, kura var zirgu aullēkšos apturēt vai tāda, kura neskatoties ne uz ko spēs izvilkt ģimeni, pat ja tās apgadnieks aizies bojā mamutu medībās?
Labi, civilizētāk: tāda, kura demonstrē savu visvarību vai tāda, kura spēj pārņemt stafeti, kad vīrietim forsmažora dēļ ierobežota iespēja atrisināt ienākošās problēmas?

mareo  Acīmredzot aprakstat mūsdienās visai izplatītu parādību, kad aiz vīrieša ārienes slēpjas sievietes psiholoģiskā struktūra, un otrādi - tādas nu ir sekas tai naivo, nenobriedušo mammīšu audzināšanas stilam - dēlu lutina, ar meitu karo... Ja pieaugusi sieviete, šādā situācijā to visu apzinās un kādu vērtīgu mērķu vadīta, ir gatava uzņemties pilnvērtīga līdera lomu, pieņemt gudrus lēmumus un māk motivēt vīrieti, tad šādas attiecības var funkcionēt pietiekoši ilgi - pēc maza uzņēmuma principa, bet ja viņa gribēs atslābināties un justies kā nogurusi princese un gaidīs no šāda vīrieša pozitīvu un funkcionālu iniciatīvu, tad rezultāts būs bēdīgs un nebūs ilgi jāgaida...ja vien vīrietis nesapratīs šo mammas spēli un kardinālu izmaiņu nepieciešamību.
"Pastāvēs, kas pārvērtīsies" J.Rainis

CoCoSan  Būsim atklāti, nav iespējams motivēt nemotivēto. Tad visas pasaules vīrieši būtu miljardieri. Nu labi, ceturtdaļas toč

saule18  Pārī stiprākam jābūt vīrietim. Visās jomās.
Diemžēl realitātē autores aprakstīto ačgārno piemēru ir ļoti daudz. K-kā kopā turas. Bet vai laimīgi?.................

burleska  saule18, ja tā, tad jau sievietei, kas ir ar daudz augstāku intelektu, saņem labāku algu un tml. nekā vairums, patiesībā nekas nespīd, jo visās jomās stiprāku vīrieti praktiski nav iespējams atrast.

CoCoSan  Mhmmmm..., vājuma brīdī, kad sabrūk vīrieša mūža bizness, zaudē labu darbu vai saslimst ar nopietnu slimību, sieviete drīkst atļauties būt vāja un sabrukt līdzi???? Un tālāk kas??? Kurš liks vīrietim no jauna piecelties kājās? Kurš liks no jauna noticēt nākotnei? M? Bizbizmārīte, fenšujs vai spainis tulamors?

saule18  Ja ne gluži stiprāku, tad līdzvērtīgu gan. Citādi nudien nav vērts neko sākt.

DanaL  Sieviete vienmēr ir emocionāli stiprāka par vīrieti, kaut daudzos gadījumos pat no malas izskatās savādāk, un nav bijis vajadzības savu stresa noturību demonstrēt.
Bet stresa situācijās sieviete saņemās daudz ātrāk par vīrieti.
Tam nav nekāda sakara ar valdonību un spēka demostrāciju, kā autore te putrojas.

Chris1986  Čočo, kāds vēl vīrieša bizness??! 90% vīriešu ir vnk algota darba strādnieki vai bezdarbnieki! Ja kāds meklēs vecuma galā vēl turīgu vīrieti, tad tā vispār ir neiespējamā misija! Ka tik bikses kājas - un pat tādi visām nepietiks! Jo viņu vnk fiziski vairs nav starp dzīvajiem

Eneile  Tak būtībā, kaut kur viens stiprāks, kaut kur otrs. Un dod Dievs saskatīt otra stiprās puses, lai pats sev pārāk varens neliktos.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu