Ja sieviete ir stiprāka par vīrieti

Cik ilgas varētu būt vidēji statistiskās attiecības, kad pārī stiprākā ir sieviete?
Nē, ne fiziski stiprākā. Un pat ne materiāli, lai gan tā varētu būt, bet, pieņemsim, ka tomēr nē. (Lai vīrietim tiek vismaz tas, ka viņš pelna vairāk.)
Tomēr garīgi un emocionāli sieviete ir stiprāka.
Viņš ir nemitīgās šaubās par visu, viņa mierīgi spēj atrisināt jebko.
Viņš satraucas pie katras viņas emociju izpausmes, viņa pārstāj atklāt viņam savas emocijas.
utt.
Cik ilgi tādi noturēsies kopā?

gunda10  Smieklīgi bet fakts ja sievietei ir naivi stulbi veicies pat sīkumos mūsdienu vīrietis izturēsies baigi labi pat ja dāma ir slikta , bet ja neveicas kau muļķīgi un sieviete nav pie tā vainīga un ir labs cilvēks pret viņu izturās kā pret ,,marsieti ,, labākajā gadijumā .

klaidone  Mareo, tieši tā, ir mūžsenas lietas, tāpēc jau viņas tā arī sauc. Un vienmēr būs cilvēki, kam tās būs svarīgas. Ja visi vēlēsies tikai kopā ar draudzenēm darīt interesantas lietas, tad tauta drīz izmirs. Ideālais variants, ja draudzene,māte un sieva ir vienā personā. Un šī ir mūžsenā vērtība, uz ko tiecas normāla sieviete. Būt drošībā, arī tā ir mūžsena vērtība, kas ielikta sievietes būtībā, bet vīrietim savukārt vajadzētu vēlēties savu sievieti aizsargāt. Ja daudziem tā vairs neliekas, ļoti žēl.
Lai katram tiek tas, ko viņš meklē! Vienkārši, ļoti svarīgi, lai cilvēki neliekuļotu, bet atklāti pateiktu, ko īsti viņi meklē.
Starp citu, ko gan pašpietiekamais vīrietis iesāks ar saviem sakrātajiem labumiem, kam viņš to atstās pēc sevis, ja nebūs jaunībā sameklējis labu sievu? Kaut kad šis jautājums kļūs aktuāls,vai ne? Kas viņu atbalstīs, kad viņš saslims jeb radīsies problēmas biznesā? Tās draudzenes,kas prot tukšot papucīšu naudas makus,ir domātas tikai labiem laikiem.

vilx  Cik ilgi attiecības? Tāpat, kā visiem - cik ilgi mīlestība un iemīlēšanās periodā uzbūvētais ļaus.

mareo  Klaidone Fiksācija uz mūžsenajām "patiesībām" mūs arī ir novedusi pie situācijas, kura lielākajā daļā cilvēku rada iekšēju neapmierinātību ar viņu pašu dzīvi - patiesība ir tas, kas šobrīd notiek, citas patiesības eksistē vien nefunkcionālā fantāzijā. Bez tam sev vēlamo patiesību var sasniegt tikai rīkojoties, nevis cerot, domājot, ticot, utml. Neesmu Raiņa fans, bet par vienu viņa citātu es viņam aplaudēju stāvus: "Pastāvēs, kas pārvērtīsies" - tiem, kas saprot, par ko ir runa, ir izredzes nodzīvot ilgu un laimīgu mūžu, pārējiem labākajā gadījumā, vai nu tikai ilgu, vai nu tikai "laimīgu".
Labumus vienmēr var atstāt tiem, kas ir plecu pie pleca palīdzējuši tos sarūpēt - piem., saviem labākajiem darbiniekiem, kolēģiem - pasaulē jau ir daudz tādu piemēru.
Es izvēlos profesionālu atbalstu grūtā situācijā, nevis ceru uz pašaizliedzīgu tuvinieku pašuzupurēšanos.

CoCoSan  Cerams, ka tie būs darbinieki un kolēģi, kuri nomainīs pamperu pēc izrakstīšanas no paliatīvās nodaļas

Piparkuka  "laiki sen jau ir mainījušies", nedomāju vis, ka attiecību jomā daudz kas ir mainījies kopš 100 vai 1000 gadu atpakaļ vai senāk.
Tāpat, kā vardīšu attiecības, tāpat cilvēki.
OK, lidojam kosmosā un braucam mašīnā un tml. Taču- nu un, ka laiki manījušies?! Pamats paliek tas pats. Kā ilgojās un sapņoja, tā tagad ilgojas un sapņo. Kā kāds strādāja, tā tagad kāds strādā utt.
Arī kāds gaida otru 10 gadus, cits negaida pat 1 dienu. Viss līdzīgi.

Felde  22.39 Nav nekaa svarigaka par ggimeni! Nekaa!!!
Vai veelies oponeet?-nu kas? bizness,nauda...uzdziive? Kas? Manta,maaja? Kas?!

Forsaakais  Cocosan. Pansionāti ir pilni ar veciem cilvēkiem, kuriem kaut kur ir bērni.....tāpēc vienīgais uz ko tu vari paļauties, tas ir tikai uz sevi. Tāpēc sargi savu veselību laicīgi un baudi dzīvi cil ilgi vien vari ar cerību, ka nāve būs žēlīga un pienāks uzreiz, vienā mirklī. Bez dārzeņveidīgas veģetēšanas un pamperu stāstiem.

CoCoSan  Meibe, meibe, tādēļ dzīvoju ar bērniem tā, lai pansionātā mana vieta paliek brīva

mareo  CoCoSan Laba investīcija, kas atgādina psihisku kolonizēšanu - bērniem jādzīvo sava dzīve, nevis jāupurējas - radījāt viņus ne jau viņu dēļ, bet sava prieka, naivuma, sociālo instinktu vai valstisku apsvērumu vadīta, un tagad bērniem jāatstrādā? Es labāk strādāšu sava prieku pēc un pēc tam maksāšu profesionāļiem - arī sava prieka pēc.

CoCoSan  Burvīgi, katrs dzīvo kā vēlas. Man nekas nav jaatstrādā, dzīvoju tā, lai bērniem tā ir pašsaprotama labprātīga izvēle.
Dabīgi, ka vieglāk visu nopirkt gatavu, nekā būvēt pašam no pirmā cementa spaiņa 😉

mareo  Piparkuka Piekrītu Jums, daudzi tā domā, es pat teiktu, ka vairākums! Bet vai tas liecina par to, ka tas ir funkcionāli priekš viņiem? Vai vairākums dzīvo patiešām labi? Apmierināti ar savu dzīvi, likteni? Rezultāts nosaka to, vai tev ir bijusi taisnība, un ja tu spēj laicīgi "nolasīt" jebkuras savas darbības sekas, tava dzīve izmainās, atbilstoši Raiņa teiktajam...

CoCoSan  Nu par rezultātiem varēs spriest, tikai tad kad vāks aizvērsies..tas tā retoriski. Ne viss ir labs, kas dod tūlītējus rezultātus un ne viss ir slikts, kur rezultāti ir miglā tīti

Luusila  (C)"pēc tam maksāšu profesionāļiem" _ ja dievpapiņš būs bijis tik žēlīgs, ka atstās maksātāju pie skaidras saprašanas...

mareo  CoCoSan Katrs dzīvo kā vēlas, tas tiesa, bet ne katrs arī uzņemās atbildību, par to! Kur Jūs saskatat kaut vai minimālu labprātīgas izvēles iepēju? Kad bērnam no bērnības dzen galvā atbilstošu morāli kā programmu, kuru viņš neapzinās un līdz ar to nekad bez psihoterapijas nespēs no tās atbrīvoties? Un visdrīzāk ar saviem bērniem izrīkosies tieši tāpat, kā no paaudzes paaudzē tas jau tiek darīts! Un viss tikai tāpēc, ka kādam, sen atpakaļ, bija nepanesamas bailes no nezināmās, "bīstamās" un "nelaimju pilnās" nākotnes.
Lai uzrastos tas, par ko var kaut ko nopirkt arī bija jāsāk no pirmā cementa spaiņa, tomēr nevienu nekolonizējot, neprogrammējot un negruzījot.
Par rezultātiem var spriest stipri agrāk, bet vienīgais, kam varu Jums piekrist, ka ātrie rezultāti bieži vien ir mānīgi.

mareo  Felde Oponēt nevēlos, bet manuprāt, ģimene var būt instruments nevis mērķis - svarīgāka par visu ir dzīvība, veselība, dzīvesprieks, gara brīvība - attiecīgi viss, kas to var nodrošināt ir svarīgs un nozīmīgs - vai tā būtu ģimene, nauda, māja, bizness vai arī atteikšanās no tā visa, ja šie faktori rada apdraudējumu galvenajām lietām.

neko  Laba investīcija, kas atgādina psihisku kolonizēšanu - bērniem jādzīvo sava dzīve, nevis jāupurējas"
----
Rūpes bērniem vai vecākiem tagad skaitas "upurēšanās"? Un kas tieši tiek upurēts?
Tad kā būtu pareizāk - nogrūst viņu apkārtējo (valsts) apgādībā?

Jautājums radās, jo es daru kā vienu tā otru un kaut nejūtos neko no upurējis. Vienkārši mazliet vairāk sadzīvisku sīkumu ikdienā.

Vispār par bērniem es teiktu, ka viss ir pretēji - viņi paši interesējas un vēlās līdzdarboties. Un kādā brīdī pārņemt saimniek funkciju. Un ja vien viņus mākslīgi neatgrūž no šī procesa, viss notiek neko īpaši nedarot.

Felde  Ne beerni,ne vecaaki nav instruments! Kamer vien bus stipras ggimenes,tikmer pastaves cilvece! Cienu un milu savus vecakus.....bezgaligi milu savus bernus... un,pamostoties-nakts viduu zinu,ka esmu svariiga arii vinniem! Taa ir bagatiba! Normals cilveks neko nevienam nepieprasa...taccu stiprs plecss liidzas-ir lloti svarigs! Jaa,mes katrs ddzivojam savu dzivi,un,ja vien esam sapratigi-nejaucamies citu dzives,un musu tuvinieki-nejaucas maneejaa. Bet vienmer zinu-viens par visiem,visi par vienu! Un taa ir laime-dot,atbalstit,redzet citu panaakumus un priecaties.
-Man tiessam prieks,ka nav tikai sieviesu un viriessu komuunas! :) Ka ir sapratigi,cilvecigi ( neko, av2 un vel dazzi ) un cienijami viriessi,kas saprot dziives jeegu.... ne tikai bernu taisissanas....burviibu! :)

CoCoSan  Mareo, droši vien iztēlojies, ka esi atbildīgākais un veiksmīgākais vīrietis galaktikā, un apriore šeit rakstošie cilvēki galējie lūzeri, kuriem ne naudas, ne pajumtes, ne ikdienišķās maizes doniņas nav. Lai tā būtu, justies pārākam nevienam nav liegts.
Taču ko gribēju piebilst, neraugoties uz to, ka man finanšu drošības spilvens laikus sagatavots, lai nebūtu nasta bērniem, man ir arī rezerves lidlauks - bērni, kuri parūpēsies par mani, kad to vairs nespēšu pati.
Tavs priekšlikums, mareo? Novērsties no bērniem, no vecākiem un veltīt dzīvi random plūstošiem kolēģiem vai darbiniekiem?

arikot  Mareo, nevienā normālā ģimenē neviens bērniem nedzen galvās iekšā nekādas morāles programmas. Vienkārši cilvēks, kuram laimējas (mūsdienās jau tiešām jāsaka, ka tā ir veiksme) augt pilnā ģimenē ar abiem vecākiem, pieņem to kā normu. Kam tā nav bijis, jeb atmosfēra mājās bijusi neciešama, tie tad viena daļa arī protestē un cenšas nevienu sev nepielaist tuvu, slavinot savu vientuļā ērgļa lidojumu. Lai lido, un labi tālu. :)

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu