Seksa mednieki

Man ir pazīstams kāds vīrietis, precējie, bet gultas attiecības ar sievu beigušās. Tā nu viņš medī, komunikabls, uzsmaida visām, jociņi zem jostasvietas, ja vajag, arī cita veida humors. Pa laikam laimējas kādu atrast, bet sievietes mainās.
Bet..man ar viņu sen ir draudzīgas attiecības, kuras gan arī no viņa puses ir mēginājums iedabūt gultā. Attiecības ir jautras, interesantas mums abiem, ir par ko runāt un kopā smieties. Pēdējā laikā esmu sajutusi pat tādas kā mīloša vīrieša rūpes par sevi. Vārdos, vai labi gāja, tamlīdzīgi jautājumi. Sāku pieķert sevi pie domas, varbūt pamēģināt?
Bet kā tas beigsies? Šī draudzība man ir gana dārga, negribētos zaudēt...domājot par to, ka seksa medniekiem reizēm vajadzīgs tikai ķeksītis blociņā.

elis24  Nenopietni teikšu,,,,nav ko labu draudzību bojāt ar intīmu tuvību!

elis24  Labu draudzību nav vērts bojāt ar seksu.

Gunitaa  Bumpastik, tu vispar esi pie pilna prāta jeb tev joprojām rozā ziloņi rādās??? :D
Kad es tev būtu piedavājusies? Un PAT ja būtu brīva, es labāk izmirtu nekā tev atļautu sev pieskarties, jo man riebjas pļāpīgi muldonas, turklāt vēl aptaukojušies. :D
(Vēlreiz kaut ko samelosi, nāksies atbildēt par saviem meliem!)

Gunitaa  P.S, Tu manam vīrietim nebūtu pat čībiņas cienīgs pie gultas pienest, muldoņa, tu apnicģais! :D

Piparkuka  Priekš kam Tev tas vajadzīgs??!! Pirmkārt- precēts. Otrkārt- nu priekš kam?:)
Ja negribi viņu par savu vīru, nav vajadzības to darīt un palikt ne šim, ne tam.

bumpastiks  Gunitaa saulīte,nēsā vien pati savam kungam čībiņas.Nēsā cītīgi lai nekur neaizmūk!:D zin kādi tie vīrieši var būt nepatstāvīgi un citas dāmas kādas ašās.Caps Tava kunga čībiņas zobos un ne tikai čībiņas.Ta kā SARGI savu kungu no citām dāmām!:D

aigars1964  Mednieki ir dažādi tāpat kā medniece. Pilnīgi dažādi. Daudzi sadraudzējās un arī pēc seksa paliek draugi. Citi pazūd un pēc kāda laika atkal parādās vecajos medību laukos. To nevar pateikt viennozīmīgi. Bet ja iekšā knud tad ko tur domāt. Ja arī viņš pazudis daba nemīl tukšumu. Uz priekšu.

Dezyree  Tāda draudzēšanās ar vīrieti-hahaha... Vai nu jūs reiz bijāt mīļākie, vai arī reiz būsiet. Manas "draudzības" visas reiz beidzās gultā. Bērnības draugs, tāds ka var teikt- biedri partizäni, bet arī reiz sadzērāmies un pārgulējām, sekss nebij slikts, bij pat jautri, bet tas neizglāba to pliekano pēcgaršu kad pauris apskaidrojās....
Lai vīrietis būtu draugs, viņam jābūt zilam, bet tādu manā draugu lokā maz....

AivarsN  Tik traki jau nav. Vīrietis ar sievieti var gadiem draudzēties, neliekoties gultā. Sevišķi, ja viens no viņiem ir precēts. Ne jau visi cilvēki ir degradējušies līdz lopu līmenim.

ne_meklejumos  Dezyree
Nu nē, nav jābūt zilam lai būtu labs un uzticīgs draugs. Man draugs ir no bērnības, kopā uzaugām, ziepes taisījām, bijām un vēl joprojām esam nešķirami. Tiekamies reti, biežāk sazvanāmies, nav prātā domā par pārgulēšanu ienākusi, kā brālis viņš man. Katrs paziņa nav draugs, bieži to jauc un nenovērtē.

rokons  Viss atkarīgs no autores mērķiem. ja ziņkāre kāds viņš ir gultā - viena lieta
Ja sexslāpju veldzēšanai - cita
Ja cerība uz abpusēju lielo mīlestību - atkal pavisam cita.

Atkarībā no mērķa, vienkārši SWOT analīze jāuztaisa:
- kas ir šīs darbības labās puses
- kāda ir iespēja apmierināt manas nākotnes cerības
- kas ir šis darbības sliktās, vājās puses
- kas draud vai kādas briesmas paredzamas darbības rezultātā

Pasaka  Atkarībā no tā, kāda būsi gultā D:)

Dezyree  Nemeklejumos_ protams, jums īsti draugi, man tikai paziņas...
Jau pieaugušā vecumā bij labs draugs, kuru es saukāju par "brāļuku" viņš mani par "māšeli", pēc daudziem gadiem viņš man sarakstē pateica, ka patiesībā nekad nav skatījies uz mani kā uz māsu!!
Tapēc es neticu - kāds melo sev un otram, viens no abiem zīmē ainiņas "kā būtu ja būtu"...

CoCoSan  Wo wo, piekrītu Dezyree, visas tās pasakas par draudzību starp vīrieti un sievieti. Šodien varu droši pateikt, ka visi tie jaunības draugi brāļuki bija ar pavisam citām domām, kā viņus uztvēru es.dura 🤣🤣

Epifanija  Ievelc ķeksīti savā bļociņā!

av2  ar draugiem negull. Ne skaidraa, ne pilnaa.
Ja vien taa love nav abpuseeja, un abi naakotnee skataaties , kopiigaa naakotnee.
Preteejaa gadiijumaa, buus forss sex, jaa ,kaadu laiku, meenesi, divus, pat vairaak, un viss.... Nebuus vairs nekaa. Ne sex, ne drauga.
Viiriessi parasti var mieriigi saglabaat arii peec taada romaana, iisa gan , .....vismazz censsas saglabat labas atiieciibas. Sievietes nee.

ube  Neredzu problēmu faktā, ka labs draugs ir arī labs mīļākais.

Amadejs  Tāds lietas jāizvērtē pašai- vai to gribas vai negribas.Sekss ir vajadzīgs gan tev pašai gan viņam veselības un varbūt pat emociju dēļ.Ar grāmatvedību tur nav nekāda sakara.Starpība tāda ka sievietēm pēc 50 bieži vairs vīrieti negribas , atšķirībā no vīrieša.Nedomāju ka veselam vīrietim vajadzīga sieviete-tikai draugs.

saulite34  man ar viņu sen ir draudzīgas attiecības[c]

Varbūt tam draugam pajautā,kāpēc viņš ar tevi draudzējas?

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu