Seksa mednieki

Man ir pazīstams kāds vīrietis, precējie, bet gultas attiecības ar sievu beigušās. Tā nu viņš medī, komunikabls, uzsmaida visām, jociņi zem jostasvietas, ja vajag, arī cita veida humors. Pa laikam laimējas kādu atrast, bet sievietes mainās.
Bet..man ar viņu sen ir draudzīgas attiecības, kuras gan arī no viņa puses ir mēginājums iedabūt gultā. Attiecības ir jautras, interesantas mums abiem, ir par ko runāt un kopā smieties. Pēdējā laikā esmu sajutusi pat tādas kā mīloša vīrieša rūpes par sevi. Vārdos, vai labi gāja, tamlīdzīgi jautājumi. Sāku pieķert sevi pie domas, varbūt pamēģināt?
Bet kā tas beigsies? Šī draudzība man ir gana dārga, negribētos zaudēt...domājot par to, ka seksa medniekiem reizēm vajadzīgs tikai ķeksītis blociņā.

Raivis_1977  Tu runā par viņu vai kā par visiem???! Parasti ir jau tā, ka sievu (veido vīrs), un viņa veidojās līdzi vīram kā jau, daudzkārt, tas ir dzīvē izpaudies!

LaVerna  Ar draugiem neguļ... ar ko tad? - ar ienaidniekiem? :D
=> Nu tad skaidrs, kur tā lielā šķirto laulību statistika veidojas! -> saiet kopā uz iekāres, kaisles un iegūt privātīpašumā to otru, bāzes, bet kad tās "rozā brilles" hormonu veidolā krīt, kad kāds pirmais aiziet pa kreisi (aiz tiem pašiem iemīlēšanās hormoniem=iekāres), vai sākas pārmetumi - tu šito nedari, tev tādai jābūt utt., tad viss! NAIDS uz mūžu un atriebties kāre garantēti!

Viedu cilvēku=sieviešu reālā personīgās dzīves pieredze vēsta - vislabākie vīri sanāk kā reizi no labākajiem draugiem!
Ar piebildi, protams! - labs draugs ir īsts, patiess draugs, ar kuru puds sāls apēsts, kurš palīdzēs vnm un bez jebkādas atlīdzības (naudas, mantas vai baudas), uz kuru vari paļauties 100%, kuru pazīsti pati un kurš tevi pazīst līdz kaulam utt., - nevis pavirši paziņas, pēc būtības nepazīstami cilvēki, kurus kādreiz vienu otru reizi esam satikuši, pievienojuši savam "draugu" sarakstam feisītī, draugos etc. ;)
Un jebkurā gadījumā, lai stātos attiecībās, tas protams ir juridiski un faktiski brīvs vīrietis ar sakārtotām un pabeigtām visām iepriekšējām attiecībām!

Raivis_1977  Dabā kaķi arī pat pēc raksturiem nav vienādi!
Nez kāpēc kāds tik izmisīgi viņus grib noraksturot un pataisīt kā vienādu??! …
Kilograms zaptes + kilograms sūdu = ir ((divi kilogrami sūdu!))
Kam ir tikai pamatskolas izglītība, un nav pat vidējas, tad neko tur nepadarīsi, lai kādam to maz saprast! =)

kaligula  Vēl nebeidzāt?!
Gribas parunāt, bet nav ar ko?
Neviens neklausās?
Jā, tā ir sāpe.
Pa tēmu,- uzdosim jautājumu citādāk,- kā reaģēs cilvēks, kuram dzīvesbiedrs uzzvanīs un sacīs, man te viens draugs vakrā aicina papļāpāt, būšu pavēlu? Un tā ap diviem, trijiem atsūtīs īsziņu, zini aizķēros, būšo 4 os. ..BET NEUZTRAUCIES, MUMS TIKAI DRAUDZĪBA, NEKĀ TĀDA.

kaligula  p.s. Pretēja dzimuma draugs.

Raivis_1977  Kāds kādu meklē tikai dēļ savas simpātijas vēlmēm, kāds kādu meklē kāda cita aspekta vadīts vai materiālo tieksmju vadīts un virzīts, kāds kādu meklē tikai dēļ seksa, bet kāds sēž te tik dēļ tā vien lai parakstītos tik, vai nu tik vien noraktu kādu, vai aprunātu kādu´, pie tam ar uzviju´!
Bet kāds sēž te tik lai kādu šantažētu. Bet arī no tā nav jābaidās. Jābaidās ir no vientulības, un palikt vienam!
- Bet dzīve jau parādīs kaut kad zaļo gaismu! Un, patiesība jau kaut kad nāks gaismā!

kaligula  19,07 .. un mēs uzzināsim, kur puķu Ansis ir noracis navdu. :):):):)

LaskovijMerzavec  Nesatraucies, sesks Tev ar viņu nebūs, jo viņam Tu neinteresē...

/... ir taču jābūt naivai lai noticētu, ka neguļ ar sievu... ja nu vienīgi jau ir pārkniebies ar kādu citu..../

Raivis_1977  Atkal jau kaut kāds seksomāns. Nneuztraucies! - Tādu maniaku jau ir (bez tevis) jau gana, un vēl tāds, kuram ir divas vai pat vairāk sievas! - Nu, labāk jau no tā nekļūs, - tieši otrādi pat vēl sliktāk!
Jau teicu, patiesība jau kaut kad nāks gaismā. Un patiesības skala nav tālu no tās!

Magda555  Tev viņu negribas seksuāli,tāpēc nevajag dot viņam to,ko viņš vēlas.Ja būtu pašai šāda vēlme,tad jautājumus neuzdotu šeit.Paņemtu draugu ,izbaudītu un pati domātu,vai vēl interesants.
Kāpēc skaties no nepareiza skatpunkta? Seksu nedod! To ņem!

SmalkaisStils  SLIKTA DŪŠA palika lasot tā "vīrieša " aprakstu ! pilnīgs muļķis, un jāklis. Par viņa seklumu un tupumu liecina tie jociņi zem jostasvietas. Ar to vietu viņš arī domā.
Jautājumu autore reāli izmisusi ! Protams vari sevi piedāvāt lai kniebējs atvieglojas...
BET par to , ka ar sievu jau sen nav seks..es smejos balsī ..nu sievietes kā jūs varat būt tik dumas !!!
Šis jautājums-tēma arī raisa pārdomas un izgaismo cik izmisušas ir sievietes, kā izvēlas neredzēt acīmredzamo lai tikai kāds staigulis ar viņām pārgulētu vai pāris reizes tiktos. Tādām kā likums tādi veči vien gadās, jo gudrās tādus atšuj. Tad nu viņi meklē tās ne visai gudrās kuras viņus arī pieņem !

Vienkarsais85  Sarkangalvite pati esi attiecības?

Odekolons  Palasot komentārus var padomāt ka lielākā daļa OHO lietotāju ir superpareizie- nekad nevienu nav krāpuši/šas, nav bijuši sānsoļi, ir bijuši uzticīgi/gas, mīloši/šas un t.t.
Jautājums: Ko tad jūs te visi darat, ko? DDD Jūs visi domājat ka pornofilmas beigās aktieri aprecās? DDD Ja rodas vēlme- izmēģini, ja nemēģināsi nekad nezināsi kas būs tālāk- varbūt mīlestība, varbūt gadījuma sakars.

kaligula  Mēs patiesi neesam krāpuši. Mūs, OHO lietotājus, ir klaji piesmējuši, paveduši, piemānījuši, izmantojuši. Un tagad, kad pār mums nākusi apskaidrība, mēs te atnācām, lai smeltu ko tīru un dzidru.
..Un otru reizi uz grābekļiem vairs nekāpsim.
Nekad.

CoCoSan  Kaņēšna, odekolon, kamēr neieslēdza būrī, tikām laupīšana nav noziegums 🤣🤣

Odekolons  oi Nu Tavus komentus palasot CoCoSan- pēc tam jāiet pēc psihologa traumu ārstēt DDD

CoCoSan  Tas tak labii, vismaz iemesls beidzot pie viena izārstēt visas pārējās traumas 🤣

Odekolons  Domā, alkoholismu arī izārstēs? Un visas pārējās atkarības? DDD Nē, Tu tomēr esi Likteņa sieviete CoCoSan- pēc Tevis ne to što dzert negribās, pat dzīvot nav prieka! Pēdējos prieciņus vecim atņem DDD

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu