Ko darīt, ja tuvs cilvēks nodzeras no mīlas apsēstības?

Ka tik ļoti vajag to vīrieti, ka citu nekādi, un dzīve vispār nav vajadzīga? Ka dzer nonstopā, melo, lieto trankvilzatorus, zaudē darbus vienu pēc otra, ieslīgst ātrajos kredītos.... Un tas tikai mīlas dēļ? Bet vīrietis konkrēti pasaka, ka viņam ir cita un neko nevēlas.
It kā jau draugiem ir tiesības darīt, kā patīk, un es nedrīkstu nosodīt un iejaukties. Bet nevar arī tikai māt ar galvu un piekrist visam. Ko jūs ieteiktu darīt?

Rouzita  Lēts ir un paliek lētc.

Felde  20.13 atkartossos,ar milestibu te nav nekaada sakara! Mutee neviens negaazz!
Ziniet,visi sie vaajuma attaisnojumi,mani nebeidz paarsteigt-vienmer viens un taspats-saak dzert....saak riit....iet kaarties... Nu ir tas vaajums (vai psihenes kontingents! ) Kaapec tik reti dzird-bija gruuti,iegrimu darbaa,ciinijos,pieradiju sev un citiem,ka speeju,ka varu,ka maaku???!
Pati esmu gaajusi cauri ellei.... nenodzeeros! Ciinijos,un turpinu! Ir jadzivo,dziive turpinas....
Reizem liekas,buutu laimigaka,ja virietis nebutu nomiris acu prieksa...pec nenormaalam mokaam-jauns budams!..39gadi... - butu aizgaajis pie citas-lai! Bet dziivs!
....ko te var vanksskket par niekiem!!!
Bum,esi sieviete.....tas jutams tavos tekstos.
-piekriitu-katram ir tiesibas izniekot savu dziivi.... tikai nekunkstiet,ka citiem ir debessmanna,bet jums-pakalla..... Katrs pats izveelas kur iennurkot! :)

coldlands  13:51 varbūt drusciņ balderjanus?!

Felde  Paldies par ruupem,bet nee! :) Mani no lidzsvara nevar izsist....-nebeedaa,dzert nesaaksu! :)

piparbecinja  Vislabāk aizdabūtu pie psihoterapeita, bet izplatīts sadzīvisks risinājums ir aizvest viņu, kur ir labāki eksemplāri vai vismaz novirzīt uzmanību uz citam aktivitatēm, noteikti veicināt izaugsmi, lai uzlabojas pašvērtejums, paplašinās redzesloks utt.

Raivis_1977  Viss ir dzīves skatījums! - Tas ir kāds skatījums cilvēkam uz dzīves lietām.

Piparkuka  Varbūt citu vīrieti?! Vismaz- citādu! Ja ne labāku, tad varbūt sliktāku, kurš parādīs visu no citas puses?! Jo labāku viņa jau nespēs novērtēt un saprast

rokons  Paskarba metode - autore izguļas ar to brīnumu un draudzenei detaļas izstāsta, Tas vabūt šo emocionālo saiti sarautu.
Otrs ceļš - piegādāt citus, vairākus vīriešus, kas izšķaidīs emocionālu un sexuālo saiti. Ja būs vairāki vīrieši, maza varbūtība, ka tam nākamajam vienam pieķersies, jo būs tak vēl viens vai divi......te runa ir par katastrofas seku likvidāciju. Ikdienas normas neder

LaVerna  miglainaa_plava (2020-02-03, 00:28): "Saprotu, ka smagi, ja sapņu princis sasola precēt, pārguļ un pamet. Bet nu, ja jau skaidri pasaka, ka nekas nebūs, ko vēl skriet pakaļ? Un tas viss jau velkas 10 gadus...."


Ja sieviete jau 10 gadus (!!!) pārdzīvo kkāda tur babņika zaudēšanu, tad tas ir sen un smagi ielaists gadījums!

Gudra sieviete būtu sen jau tādu kadru aizmirsusi, un kādreiz netīšām atceroties tikai nopriecājusies, kā savulaik veiksme šķīrusi viņu no tāda cilvēka.
Tā ka neviens te palīdzēt nevarēs! - vismaz tikmēr kamēr viņai paurī beidzot neieslēgsies skaidrais saprāts par savas REĀLĀS dzīves pašrocīgu sabeigšanu un dzīves LAIKA drausmīgo izniekošanu! - Tad kad (ja vispār) tas notiks, viņa pati ātri atradīs visu nepieciešamo palīdzību.

Tikmēr domā par sevi un savu dzīvi! ;)

Piparkuka  Un kur šīs sievietes bērni- 10 gadus dzer un raud un bērnu nav, vai ne?! Padarz sevi par nožēlojamu idioti... jo tam vīrietim ir cita un viņam pilnīgi nospļauties uz šo dzērāju! Es ceru, ka autorei 49 gados ir gan bērni, gan vīrs (vai bijis) un viss notiek!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu