Kurš izvēlas - vīrieti sievieti vai sievete vīrieti?

kaligula  Attiecības ir kā šaha partija. Sieviete padodoties vīrietim gūst uzvaru.

Pillerina  Abi, abi.
Citādi tā ir vardarbība.

veejasuns  Sieviete, Čabulīši, sieviete ir tā, kas izvēlas.

kaligula  Tēmas autoram ieteiktu noskatīties Felini filmu
City Of Women

CoCoSan  Nēa, ko tas principā maina? Ja viņi abi viens otru noskatījuši, iekš kuru dziļo domu ir topiks?

Napoleone  Tikai un vienīgi - izvēlas sieviete. Antūrāža ir gaumes lietas, bet nemaina lietas būtību. Viss pakārtots vairošanās procesam, pat, ja tas tiek tikai imitēts. Sieviete zina (jūt) - ar ko papildināt savu gēnu komplektu.

neko  Izvēlas abi un kaut kas sanāk tikai tad, ja abu izvēles sakrīt. Vienatnē var izvelties tikai viens/viena palikt.

av2  Viirietis izveelas, sieviete pasaka jaa, vai nee. Parasti nee...
Taa tas ir bijis, un buus.

Pilskungs  "Kur Latvijā kamieļi...?"> - Ieva , ja tu no Kurzemes, vajadzēja zināt - ir Rīgas Zoo filiāle - starp Skrundu un Durbi (Cīruļi laikam). Tur bija kamielis, bet zibens nospēra ... vai cits ir vietā, nezinu.

hiacintee  napoleone ir visu izskaidrojusi. sieviete . dabā vīrišķie īpatņi spēkojas ar ragiem, balsi, izrāda sevi košās krāsās. sievišķie noskatās šajā izrādē un piekrīt tam,kam piekrīt. bildinājumā vīrietis jautā, sieviete atbild un ne otrādi. tiesa, tas nenozīmē, ka sieviete nevarētu kaut kādi ietekmēt, pamudināt, izrovocēt uz šo liktenīgo frāzi..... bet sieviete.

CoCoSan  Kā man patīk šitās rozemundes pilčeres pasakas par to kā dabā jābūt.

Dabā ir tā, ka sieviete pati visādos veidos lokās gan ar balsi, gan visādās košās krāsās, lai tik izdabūtu to bildinājumu un aizvilktu aiz šlipstes uz dzimtsarakstu nodaļu.

Tāda ir realitāte. šodien vīrieši ar iniciatīvu neizceļas/ibo neko nedarot viņi JAU tāpat VISU saņem/. Tādēļ, ja sieviete to nedarīs, tā arì paliks laicīgās vai mūžīgās sažiceļņicas lomā

qwertyjs  Dabas likumi. No apkārt nogribējušos tēviņu varzas mātīte izvēlas viņasprāt vislabāko, visstiprāko, vistīkamāko . National geographic :)

Napoleone  CoCoSan - ja sievietes ir dumas beibes vai bābas - pašas vainīgas. Tas ko dara sievietes - pēc būtības, ir kā vīriešu bļāvieni stadionos - "ripu"!! "fas" vai flirts, kas iekustinātu dzīvības liesmu, bet biežāk - konkurence savas "sugas" - sieviešu ietvaros, un tā ir nežēlīgākais, kas var būt starp dzīvām būtnēm.

ketija64  Nav jēgas kādu izvēlēties, jo, ko pieradini par to paliec atbildīgs!!! 😉 Manā vecumā labāk brīvai, nekā mūžīgā kotlešu cepšana.

CoCoSan  nežēlīgākais, kas var būt starp dzīvām būtnēm ir mazuļa aizsardzība, pārējais viss fufelis.

Nesapratu tava komentāra domu, ko tur dara vai nedara dumās beibes un bābas?

PaisumsBegums  Viss ir pakārtots situācijai, laikam un patiesai vēlmei. Mūsdienās stereotipi ir sekundāri. Jāprot sevi prezentēt, uzturēt interesi, lai uzrastos mednieks. Jāsper solis pretim, jādod signāls. Citādi var ilgi klīrēties un gaidīt it kā īsto un nepamanīt, ka staigājot pa oho, saņemot gūzmu vēstules un iedomāties, ka nu ir pamatīgs (!)pieprasījums, palaist savu laiku.
Ja vadīties pēc principa, ka tikai kāda noteikta grupa izdara izvēli, tad var arī nepamanīt ka sakrunkojas un nosirmo filozofiskās pārdomās. Jebkurš pārstāvis var izrādīt interesi un arī paspert soli attiecību veidošanai. Dzīvnieku likums šeit nestrādā gluži labi. Bet var arī sēdēt uz mākoņiem, gudras domas laist, izvirzīt prasības, un sapņot, tā taču ir vienkāršāk.

jokdaris  Vīrietis sevi piedāvā,izvēloties kurām sievietēm sevi piedāvāt,sieviete savukārt piedāvājumu pieņem,izvēloties no daudziem vīriešiem...!!!

tautietis  Ko domā vista ,kad viņai pakaļ dzenas gailis? ....Vai tik Es neskrienu par ātru!

Epifanija  Izvēlas Amors!

Chris1986  "nežēlīgākais, kas var būt starp dzīvām būtnēm ir mazuļa aizsardzība, pārējais viss fufelis." (c)
Ne vienmēr tas tā ir - kad pie lauvu mātītēm ar mazuļiem atnāk lauvu tēviņi, tad viņi nokož svešo tēviņu mazuļus un taisa savus. Un lauvu mātītes tam visam piekrīt bez kādas pretošanās ("National Geographic")
Bet vispār jau sievietes vērtība vīrieša acīs ir tajā, cik viņa ir jauna. Un ar katru gadu tā neatgriezeneniski krītas

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu