Kurš izvēlas - vīrieti sievieti vai sievete vīrieti?

aigars1964  Viennozīmīgi izvēlas sieviete. Vīrietis izrāda interesi un sevi piedāvā bet izvēlas sieviete. Un te viņas ir priviliģētā stāvoklī. Ja pieļauju ka daudzām dažreiz ir grūti izvēlēties no kāda 100ta vai vairāk kuri uz plikas un tad vēl viņam ir tieksme kļūdīties izvēlēties nepareizo un pēc pāris nedēļām atkal ir šeit un atkal kāpj tam grābekļiem virsū un tā gadiem. Par naudu var izvēlēties prostitūtu.

Chris1986  sieviete var izvēlēties, ja kādi izrāda interesi. Ja neizrāda, vai izrāda kkādi pusbomāri, no kā tad izvēlēsies?

CoCoSan  Gribi teikt, ka lauvu tēviņi arī izvēlas tikai jaunās mātītes? Ir veikta kāda socioloģiska aptauja? 🤣
Bet ja nopietnāk, neatkarīgi no dzimuma, nopāroties ar jaunāku grib visi. Par kopdzīves šķērsgriezumu tas gan varētu būt ļooti debatējams jautājums

preilene  Vispār jau abi divi..
Pirmo izvēli veic vīrietis, bet gala izvēli - sieviete (no tiem vīriešiem, kas viņu ir izvēlējušies).

Kaut gan - var jau būt arī otrādi mūsdienu modernajā pasaulē.

PaisumsBegums, nu baigā Tev sāpe. Varbūt aizej uz kādiem kursiem, kur Tev iemācītu prezentēt sevi, uzturēt interesi, dot signālus un spert soļus pretim mērķim. Jo citādāk tā arī notiks – pat nepamanīsi kā sakrunkosies, sēžot uz mākoņa un domas laižot.

PaisumsBegums  Tiks izdarīts, Preilien, jau fīrēju lietas.

Forsaakais  Interesants jautājums. Mūsu kultūrā sociāli pieņemamais rituāls un secība ir sekojoša - sievietes tā vai citādi raida plašus neverbālos signālus uz kuriem vīrieši vai nu reaģē vai nereaģē. Ja vīrietis reaģē, tad viņš uzsāk aplidošanas rituālu, ja viņam viņa nav interesanta, viņš neko neuzsāk t.i. viņš viņu nav izvēlējies. Var būt arī, ka sievietes ir slēgtas un neko neraida, tad viņām arī nav uzmanības, kaut arī vizuāli viņš šķiet simpātiska. Par tādām saka, ka viņa ir "auksta kā zivs" un vīriešiem instinktīvi nemaz negribas reaģēt ( neviens negrib saņemt kurvīti, tāpēc nemaz neko nesāk). Kāpēc sievietes pucējas, krāsojas, labi ģērbjas, dažreiz provocējoši ģērbjas? Tieši tāpēc - lai piesaistītu vīriešu uzmanību. Vārdos, protams, viņas stāstīs ( melos sev un citiem), ka viņas to dara "priekš sevis", bet realitē tur ir dziļi instinktīvi motīvi. Starp citu, visvairāk viņas pucējas tieši esot meklēšanās stadijā. Precētās atļaujas arī nolaisties, staigāt nemazgātiem matiem utt. Protama lieta, ka visa tā mērķis ir piesaistīt max daudz vīriešu uzmanību un izveidot pielūdzēju kolekciju no kā izvēlēties. Sievietes rangs citu sieviešu vidū ir jo augstāks, jo krutāki ir viņas pielūdzēji, sevišķi tie, kuriem viņas ir "atteikušas". Sievietes ir kā spogulis, kurš nespēj bez vīriešu uzmanības ( gaismas), viņa to atstaro. Jo vairāk vīriešu uzmanības, jo labāk viņa jūtas un mirdz, jo mazāk, jo sliktāk viņai viss ir ar pašvērtējumu un pašsajūtu.

PaisumsBegums  “Ko domā vista ,kad viņai pakaļ dzenas gailis? ....Vai tik Es neskrienu par ātru!”(c)
Īsi un kodolīgi izteicās “tautietis”. Domājams, mēneša citātam ies :)

Avatars30  :))Protams,ka sieviete vīrieti,lai gan fiziski var izskatīties otrādi.Pat deju placī,kad vīrietis it kā izvēlas sievieti,tomēr notiek pretējais un tas ir ģenētiski noteikts.Vīrietis ir izmēģinājuma trusītis evolūcijā,tas ir ja ar viņu nekas slikts nenotiks,tad tālāk var iet arī sieviete nu un no tā arī sieviete izvēlas kuru tad tur laist tajā evolūcijā un ar kuru nekas slikts nenotiks!:)

kaligula  Sieviete izvēlas tikai tad, kad vīrietim nekā nav. "Labs cilvēks" un viss. Arvīds Lasmanis un viņa sieva Inta. Un bērni viņu bagātība.
Ja vecim ir nauda, tad izvēlas viņš. Ja tā pavisam tieši, tad pērk.
Jūs taču nesacīst, ka tirgū kartupeļu tirgotājs izvēlas pircēju. (?) Jā, var salikt skaistākus kartupelīšus priekšā, var smaidīt, var, bet pircējs, ja Dievs nav lēmis citādāk, izdarīs savu izvēli.

kaligula  Ak jā, tiem, kuriem patīk salīdzināt ar dzīvnieku pasauli,- Cilvēks ir visu dzīvnieku apvienojums. Te viņš ir kā balodis, kur tēviņi ilgi danco pa priekšu (izrādot savu intelektu vai statusu), līdz mātīte izvēlas, kurš uzlēks virsū, te briedis, kurš konkurentus izdzenās, ragus ribās iespraudīs un ar spēku (naudu) paņems.

kaligula  Tās lēdijas (no 38 un vairāk), kuras gadiem te spieto, ir ar nelielu "piesitienu".
Lai sāktu attiecības, ir jāpieņem lēmums un jāizdara izvēle. Jāizrāda griba. Un, kā raksta grāmatā, jābūt zināmam gala termiņam un procesam ir jāvainagojas ar rezultātu.
Bet tas nozīmē, ka visi rozā sapņi ir jānoliek atvilknē pie atmiņu klades, pirmā izkritušā zoba, Pētera, Jura un Andra mīlestības vēstulēm dzejā.
Vīriešiem, pasteigšos iebilst laicīgi, ir citādāk. Tur ir vērojama asimetrija. Vairākumā gad. tie ir nenpoietni radījumi ar paunu uz pleca.

RSQuattro  Gan dzīvē gan iepazīšanās portālā vai jeb kur citur, abi izdara izvēli.
Ir jābūt stulbam, lai uzskatītu, ka tikai sieviete vai tikai vīrietis izdara izvēli.
Vīrietis uzsākot sarunu jau ir izvēlējies. Var mainīties tikai secība, kurš pirmais izvēlas.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu