Vīrietis zem tupeles

Jautājums. Kā izskatās zempapē...žnieks vai papēdnieks (rakstot apmulsu kā īsti pareizi raksta)? 🤣 Un svarīgākais jautājums, kā viņš tur nonāk vai kā tur attopās? Jūs domas par šādu situāciju

Forsaakais  Maja. Par vīrieša autoritāti mājās taisnība. Fakti liecina, ka vislielākais šķiršanās procents/iespējamība ir tieši sievietēm vadošos amatos. https://econlife.com/2020/01/divorce-rates-for-women-with-top-jobs/ Bet, jā jau es šeit iepriekš minēju, tam ir skaidrojums, kas izriet no cilvēka dabiskajiem instinktiem. Pie tam no abām pusēm - sievietes dominējošā režīmā nekad nav seksuāli pievilcīgas, viņas kļūst vecākas, vīriešu instinkts uz tādām nereaģē, savukārt, no viņas instinkta puses tas izskatās tā, ka viņai blakus nu ir vājāks vīrietis. Vājāks nevis fiziski, bet sociālā statusa ziņā, algas lieluma ziņā, varas pār citiem ziņā un tas viņas instinktam ir signāls, ka šis vīrietis ir galīgi nederīgs. Tāpēc šīs laulības jūk. Savukārt, kas ļoti interesanti šajā pētījumā - ja karjerā aug vīrietis, tas tikai pozitīvi ietekmē laulību! Laikam jau tā ir dabā iekārtots, ka tam vīrietim tomēr ir jābūt tai autoritātei, jo citādi tas nestrādā nu ne kā.

silverman13  Virietis zem tupeles mekle kompromisus savas eksistences pamatosanai!

rokons  Būtu labi, ja varētu izseko zemtupeļošanas procesam - no pašas kopdzīves sākuma.
Kas ir tas vīrietis, kas nepamana sievietes tieksmi regulēt, vai arī labprātīgi tam ļaujas.
Kas ir tā sieviete, kas vēlas būt regulētāja, jeb varbūt dzīves apstākļu spiesta regulēt, jo vīrietis neregulē?

Agate24  Tas nav labi...bet bieži vien vīrietis ir vājš iekšēji. Savukārt sievietes iekšēji stipras...Un ar laiku viss izvēršas tā, kā nevajag. Jāciena vīrieša būtība...bet Latvijas reālajā dzīvē viņš maz var.

Forsaakais  Rokons. Tas process saucās dominēšanas inversija. Kā tas notiek? Pamazām. Sievietes ir kā bērni - nemitīgi testē vīrieti ar visa veida manipulācijām mēģinot pārņemt dominējošo lomu ( kaprīzes, histērijas, skandāli, "dresūra" ar seksu, vainas apziņas potēšana liekot nemitīgi taisnoties par to pie kā neesi vainīgs, psiholoģiskais presings u.c. "jaukumi" iz sieviešu zāģēšanas arsenāla). Katra pakļaušanās, piemēram, kaprīžu un iegribu izpilde, lai tikai pārtrauktu histēriju, vainas atzīšana pat tad, ja neesi vainīgs un sava pašvērtējuma pazemināšana uz tā pamata, pakļaušanās seksuālai dresūrai, tas viss ved uz ģimenes krahu - vispirms sieviete vairs neatzīst to savu vīru par vīrieti, jo viņš jau ir viegli vadāms ar nosauktajiem instrumentiem un nokļuvis zem papēža, bet pēc tam šī neatzīšana pārvēršas nicināšanā un pretīgumā. Tas ir mehānisms kā izbeidzas mīlestība un sākas pretīgums. Starp citu, process ir ļoti līdzīgs tam kā bezatbildīgi vecāki izlutina bērnus un zaudē gan šo bērnu cieņu, gan kontroli pār viņiem. Sievietes ir kā bērni šajā ziņā ar to nemitīgo robežu testēšanu. Maz ir gudras sievietes, kas to apzinās un to cenšas nedarīt, bet ik pa laikam tāpat dara. Un te tiešām ir atkarīgs no vīrieša cik viņš būs gudrs un atbildīgs, cik viņai ļaus to darīt un cik pakļausies. Vislabāk sanāk tiem, kuri visas šīs manipulācijas neuztver nopietni, drīzāk ar humoru un tieši tā arī skatās uz sievieti - kā uz bērnu, kurš nesaprot, ko dara. Mūsu matrarhāta un feminisma laikmetā arvien mazāk paliek šādu vīriešu, jo viņi tiek speciāli zombēti, lai viņi īsti nebūtu vīrieši, bet klausītu sievietes uz vārda. Tieši tāpēc mēs redzam rezultātus šai zombēšanai un sūdzības, ka vairs neesot "īstu vīriešu".

rokons  Man gan čupiņa iebildumu.......
13:32 tēze, ka vīrietis iekšēji ir vājš varbūt ir attiecināms uz nelielu vīriešu daļu, bet kāpēc tad sieviete izvēlas tieši vājo? Lai pati izceltos?
14:01 - kāpēc vīrietim būtu jāpacieš dažādas manipulācijas? Histērijas, zāģēšanas, skandāli? Kas liek to visu pieņemt? Bailes, ka cita nebūs labāka?
14:02 - pagales neliecas :D Tad var cerēt, ka pēc 50 vairs vīrs nebūs zem tupeles? Ieradumiem gan liels spēks,, lāga negribas ticēt šādam pavērsienam

Forsaakais  Rokon. Piekrītu - vīrietim nav jāpacieš visas tās histērijas, zāģēšanas, skandāli un dresūras ar seksu, bet viņš ir zombēts būt par cietēju. Tā ir audzināšana. Sievietes mātes māca vīriešiem, ka viņu misija ir darīt laimīgu "savu" ( lieku šo vārdu pēdiņās, jo neviens nevienam nepieder) sievieti. Neviena sieviete, nekad dēlam nemāca, kaut ko no sērijas: "Dēls, tavs uzdevums un dzīves jēga ir būt laimīgam nevis darīt laimīgus citus....", parasti māca otrādi. Māca nesaprātīgu rīcību ar risku veselībai un dzīvībai, piemēram, aizstāvēt sievietes, aizstāvēt vājākos, precēties, lai padarītu laimīgu sievieti u.c. muļķības. Finālā tie vīrieši cieš nevis ir laimīgi. Faktiski šāda audzināšana ir mātes nodevība pret dēlu. Pie tam apzināta un ciniska. Sirdzapziņu viņas mēģina mierināt ar "ticību", ka vīrietis var būt laimīgs tikai vienā veidā - kalpojot sievietei. Tāpēc vīrieši tiek audzināti ekspluatācijai ģimenes dzīvē un ciešanām. Protams, ka ne visi to ir gatavi paciest un daļa šķiras no sliktām sievām, bet lielākā daļa ir tieši zombēti zempapēžnieki, kurus mentāli kastrēja viņu personīgās māmiņas.

Dezyree  Mani novērojumi- vīrietis traktorists ( taksists, autobusa šoferis, santehniķis, krāsotājs, utt), sieviete skolotāja ( grāmatvede, vai kautkāda vadītāja), nu jauni forši, notiek love, apprecas, viņš nenormāli lepojas ar gudro smuko sieviņu, nolasa visas vēlmes no acīm. Viņai pašai sāk likties ka baigi gudra, visu zina labāk, beigās ir tā, ka ja sieva zeķes un apenes aiz pārskatīšanās saloka ar kr pusi uz āru, viņš tā arī velk, jo viņa visu zin labāk :)))). Iedzen pati ne tikai zem tupeles, bet jau riktīgi zem плинтуса un pēc tam sūdzas družkām, kāda viņai jaunībā izvēle bija, a "iekrita" šim losim nagos :)))....

rokons  Tā ka te ir PIEREDZES apmaiņas sadaļa, tad nevaru neko iebilst, vienīgi to, ka man citāda pieredze.
Ref
21:18 nu traki, ja visa dzīve jāpavada nerimtīgos karos. Tāda militāristu ilgtermiņa nometne.
Un neiroķirurģija ar. Tik kuras smadzeņu daivas tiek čakarētas? Vai balto vielu ar aiztiek jeb tikai ar pelēko pietiek..... nu šausmīga tā pieredze, bet tāda jau tā dzīve ir.

10:06
Viss, ko man māte mācīja - domājot par rītdienu, izvērtē, kā tas viss virzīsies uz parītu un aizparītu.
Kā medīsi mamutu un nesīsi mājās.

Gija  rokon, es laikam zinu to pāri. sievele tikusi vienkārši iesmērēta par sevi en-tās kārtas labākam puisim (cerams, vismaz rezidentūru šim uzsauca pa blatu), visus gadus pēc sašņorēšanas agresīvi un aktīvi tupējusi skaustā kā rodeo jātniece, beidzot sagaidot situāciju, kad viņš vairs netur konkurenci ar citiem skaistuļiem. Jo izlutinātajiem vīriešiem derīguma termiņš ir līdz pirmajiem sirmajiem matiem.
Gādīgajiem & labsirdīgajiem-līdz baltajiem bērziem))

rokons  Eheheeee............IESMĒRĒTA...........kā to dara? Bija tāds romāns Dīvainās laulības, bet kā to dzīvē var gatavu dabūt?
Nez vai rezidentūra ir tā vērta, lai turētu vismaz 60kg 24 st Xdesmit dienas!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu