Vīrietis zem tupeles

Jautājums. Kā izskatās zempapē...žnieks vai papēdnieks (rakstot apmulsu kā īsti pareizi raksta)? 🤣 Un svarīgākais jautājums, kā viņš tur nonāk vai kā tur attopās? Jūs domas par šādu situāciju

Epifanija  Vēlos sev blakus vīrišķīgu vīrieti aiz kā patverties dzīves vētrās - nekas nevar būt sievietei baudāmāks kā sniegtā drošības sajūta no vīrieša puses, būt sievietei tas ir fantastiski!

AivarsN  Ja dēlu audzina vientuļā māte, tad kā lai viņš zina, kā jāuzvedās īstam vīrietim? Ļoti iespējams, ka tieši tāpēc viņa arī ir vientuļā, ka vīrietis novērtēja kā pārāk valdonīgu un pameta. Arī tie vīrieši, kuri nespēdami pienācīgi pildīt vīra misiju, sākuši dzert, arī saviem dēliem nebūs nekāds labais piemērs. Un vēl, ja vīrietis ļoti mīl savu sievu, tad viņa to var nelietīgi izmantot, padarot par vergu. Mūsdienu sabiedrība ir ne tikai degradējusies, bet smagi slima. Atveseļošanās process vēl knapi iesācies un tikai atsevišķos reģionos.

av2  Man arii veel nesaprast to tarksskkeesanu stundaam pa telafonu, par pilniigi vissu, viss ir jaapspriezz ? ...ccu, ccu, ccha ccha utt. Nosstopaa. Man arii darbaa ir paaris taadi frukti, ja taa padomaaju. Vissu laiku uz telafona. Labi, austinna ausii,fiziskam darbam it ka netraucee, rokas briivas , bln , bet ko var runaan naturaali viirietis 2, 3 un 5 stundas? Par ko? Kaadaa kraasaa ...sienas kraasot, vai non stop virtuaalis sex notiek, vai kas? Vai galvaa ....taads tarakaanu hotelis, ka maz neizliksies, ....
Viirietim ir jaabuut dariitaajam, nevis muuldetaajam !
Labi, labi, saprotu,kad rozaa brilles, nu labi, gadu ir par ko stundaam runaat, pats esmu runaajis , ...bet veelak, peec 3 gadiem , peec 5 gadiem ssitaa muukldeessna stundaam nav vviiriessu cieniiga, tas jau nu ir fakts.

neratnelis  Nez...lasu komentārus un jautājumu. Jautājums viens, bet atbildes pa visam citu tēmu.
Man jaunībā draugi teica, ka esmu zem tupeles. Sauc ārā dzert, tusēt. Uz ko atbildēju...nevaru jo ir ieplanots laiks ar otru pusuti. Un tad rodas jautājums, ja es cienu savas sievietes vēlmes, tad es esmu lupata....
Pizdec vienkārši palasot komentārus

burleska  Lūk, lūk, nerātnelim taisnība. Īstam vīrietim nekad nebūs bail, ka kāds uzskata, ka viņš ir zem tupeles. Tā no Tavu "draugu" puses bija rupja manipulācija, un man prieks, ka Tu to saproti. Tāpat kā slimīgi ir, kad vīrietis nedara neko, ko vēlās sieviete, jo baidās, ka tad būs zem tupeles.

ketija64  Jā priekšniece darbā ir sieviete, tad visi padotie vīrieši ir viņai ´zem tupeles´ un tur izvēles nav!! Ģimenē tā nevajadzētu būt. Ģimenē prieksnieku nav!! 😉

Epifanija  Kādēļ tad tie citi tā cīnās par to kuru jāsauc ārā dzert, ko viņiem vajag - krata, ka kādam dzīve ir izdevusies, ka sieviņa mīļa? Varbūt visam cēlonis ir tādos citos, kuri jaucas divu cilvēku attiecībās? Kad dzērāju banda dabū atteikumu, tad arī aiz atriebības izdomā visādus tur zempapēžus, tas pats attiecās uz draudzenēm, kuras vēlas dalīt gultu ar jau aizņemtās, esat modri no tādiem citiem!

Forsaakais  AivarsN. Par vientuļajām mātēm ir skaidrs tikai viens - viņas nemāk un negrib mācēt veidot attiecības ar pretējo dzimumu. Pārsvarā tur ir neciešami raksturi un nepareizi uzskati/uzstādījumi, kuri tiek nodoti no paaudzes paaudzē. Tās ir tā dēvētās "bābu bedres", kad jau no bērnības tiek iepotēts naids pret vīriešiem un izpratne kā ar viņiem "vajag" uzvesties. Vēl tur ir tās, kuras alkst pēc "stipra" pleca, kurš visu izdarīs viņas vietā, bet pati viņa neko nedarīs, tikai komandēs. Dzīvē pēc tam izrādās, ka vīriešiem nemaz tik ļoti nepatīk, ka viņus komandē, vai mēģina citu priekšā kaut kā izrādīt varu pār "savu" vīrieti, vai citādi krist uz nerviem, piemēram, ar pasaules uzskatu, ka visi vīrieši kaut ko ir "parādā" visām sievietēm tieši dēļ dzimuma. Tur ir vesels faktoru kopums. Padomju paaudzes sievietes joprojām uzskata, ka vīrieši viņām ir "parādā" dot priekšroku atverot durvis, dot vietu sabiedriskajā transportā, padot mēteli utt., bet ar laiku, kad izrādās, ka vīrieši šo "parādu" negrib nekādi maksāt, tad viņi kļūst slikti. Visi kā viens. Klasika - viņš viņu pameta. VIŅAS vaina tajā nekad nav, pat netiek apsvērta, vienmēr vainīgs viņš. Nekādas savas kļūdas un attieksmes netiek analizētas. Protama lieta, ka vainīgs tas nelietis. Daudzām arī patīk upura loma, kad visi viņas žēlo, tāpēc savā ziņā ir pat izdevīgi būt vientuļajai mātei. Bet tomēr izšķirošais faktors ir un paliek neciešams raksturs.

Forsaakais  Tāpēc padoms vīriešiem un mātēm, kas audzina dēlus. Ja nu kāds ir galīgi sajucis prātā un tomēr grib laulību vai ilgstošākas attiecības ar kādu sievieti, tad vismaz jāsāk vētīt ar ko. Sieviete, kas augusi "bābu bedrē" ( paaudzēs bijušas vientuļās mātes) ir ļooooti slikts variants, tas par 100% nozīmē, ka nekāda laulība tur nebūs izdevusies. Tas pats ar ilgstošām attiecībām.

klaidone  Es piekrītu nerātnelim. Arī tāds variants pastāv, ka cilvēki mīl viens otru un apkārtējiem neizdodas ietekmēt. Vecie draugi neapmierināti, kādam skaudība...Visu cieņu tādam vīrietim, kas nepadodas,sargā savas attiecības! Pie altāra taču dodam solījumu, ka atbalstīsim viens otru kā priekos,tā bēdās.Ja šis likums sirdī ierakstīts,tad viss kārtībā,visticamāk būs daudz kopīgu saulainu brīžu.
Ja dēlu audzina vientuļā māte, tad patiesi trūkst vīrišķā piemēra un tā ir problēma. Bet, tāda ir dzīve,ne viss notiek tā kā mēs vēlamies un plānojam. Ja māte gudrā mīlestībā audzinās savu dēlu un pratīs viņu atlaist,kad laiks pienāks,viss būs ok.
Tikai nevajag atkal visus gadījumus bāzt vienā maisā!Ja māte ir viena,tātad viņa ir nešpetna? Bet ja viņa ir atraitne?Ja vīrs bijis neuzticīgs?Ja viņa ir bijusi tā,kas pārtraukusi attiecības tieši tāpēc ka vīrietis izrādījies nespējīgs rūpēties par ģimeni?
Cik es vēroju,tad tieši tajos gadījumos,kur vīrietis ir zem valdonīgas sievas,attiecības saglabājas,jo šie vīrieši nav spējīgi pat aiziet.
Un vēl,patiesi,galvenais lai tie divi būtu apmierināti. Ja viņiem pas, kāda daļa citiem?Var vērot,var paļāt,bet vispār nevajadzētu,jo mēs neviens neesam ideāls.No malas vērotāji parasti domā ka visu labāk zina,bet pašiem citas kļūdas.Arī es vēroju,tāpēc ka man tāds darbs.Izdaru secinājumus priekš sevis,mācos no citu kļūdām,bet nosodīt nevēlos nevienu.

Chris1986  "Tās ir tā dēvētās "bābu bedres", kad jau no bērnības tiek iepotēts naids pret vīriešiem un izpratne kā ar viņiem "vajag" uzvesties. Vēl tur ir tās, kuras alkst pēc "stipra" pleca, kurš visu izdarīs viņas vietā, bet pati viņa neko nedarīs, tikai komandēs" (c)
Nu, ļoti precīzi noraksturots tas sieviešu kontingents, kas te PA gadu gadiem rakstās :D

Dvinsky  Interesanti palasīt viedokļus. Lai gan kā parasti liela daļa to ir pārspīlēti. @CoCoSan - nevis "mums nekad nav labi", bet gan katram ir savas prasības. Manuprāt sievietei tomēr ir jāvar kaut kas arī pašai izdarīt, ja vajag. Jo ne vienmēr vīrietis būs blakus. Bet uzņemties visu un līst pa priekšu vīram - tas ir par traku. Gudra sieviete atļaus vīram uzņemties vadošo lomu, bet noteikti iesaistīsies, ja jutīs, ka viņš netiek galā.

klaidone  Chris, negribas kaitināt un strīdēties, bet nevaru piekrist. Vīrietim acīm redzot ļoti grūti saprast kāpēc pasaulē eksistē stipras sievietes. Un laikam ir arī kāda daļa vīriešu,kam pašiem mazvērtības komplekss tik liels, ka izdzirdot vien ka sieviete var būt kādā jomā stipra, tūlīt uzmetas zosāda un gribas noteikti ķengāties.Atkal un atkal žults pār sievietēm! Acīm redzot tā ir ļoti negatīva personīgā pieredze,kas šādus vīriešus izveido.Ja jau šos PA gadiem lasi, tad acīm redzot pats te arī gadiem atrodies,ne tā? A kāpēc gan :)
Es esmu stiprā sieviete un tāpēc zinu,ko tas nozīmē.Un tāpēc ka kādam tas nepatīk,es tomēr nekļūšu vāja.Nevaru to atļauties.Stipra ir tā,kura nesalūzt,lai kādas vētras.Un tā nav izvēle,bet liktenis.Arī es viena audzināju dēlu un vēlēšanās vienmēr bija,lai viņš nākotnē būtu labs tēvs un vīrs.Es vismaz varēju palīdzēt viņam saprast,kādas ir sieviešu vajadzības un vēlmes.Viņš ir izaudzis par iejūtīgu un stipru vīrieti un viņam ir jauka ģimene.Ja vīrietis jeb sieviete izjūt naidu pret visu pretējo dzimumu,tad tā ir saslimšana.
Jā,stipra sieviete ilgojas pēc stipra vīrieša pleca,tāpēc ka nest vienai visas nastas ir ļoti grūti.Tāpēc ka gribas,lai kāds palīdzētu.Lai skumjā brīdī būtu šis plecs, kuram vienkārši pieglauzties.Un patiesi stipra sieviete,zinot ko tas viss nozīmē,nekad necentīsies vīrieti pazemot jeb valdīt pār viņu. "Palikšana zem tupeles",naida izpausmes,izmantošana utt,tās visas ir novirzes,slimas attiecības.

klaidone  Paldies CoCo!

rozinite  Savā dzīves ceļā mēs sastopam vīriešus un sastopam zēnus. Zēni piezvanīs un smagi elsos klausulē un stāstīs cik viņam slikti bez tevis, ilgi stāstīs kā skumst... Bet vīrietis atnāks no darba, noliks produktu maisiņus, nopurinās lietus lāses no mēteļa un cieši apskaus tevi....

saulite34  Savā dzīves ceļā mēs sastopam vīriešus un sastopam zēnus. [c]

Te jau arī pilns ar zēniem,kuri caurām dienām gatavi raudāt par savām neizdevušajām dzīvēm un gadiem šeit gaida sapņu princeses,kuras tagad visu darīs viņu vietā.

Maja  Noteikti labāk izskatās vīrieša autoritāte mājās, ne sievišķā. Es noteikti uzmanītos, lai nerunāju par daudz:)) Jā, mīļais, tev taisnība, dārgais utt D:)
Darbā citādi, jāpiekrīt Ketijai64. Ir jāstrādā un jāsasniedz rezultāts, un paralēli, ka puse komandas priekšnieci labāk redzētu beigtu.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu