Filosofiskas dabas pārdomas.

Rakstu sava vecuma kontingentam 40-50 gadu vecumā,kaut gan vairāk tēmēts uz daiļā dzimuma pārstāvēm,neviena nav aizdomājusies,ka nav nemirstīgā,viss kas tev šinī pasaulē ir palicis,tas ir 20-30 gadi,kādi 10-15 gadi tava fiziskā pievilcība,vēl spēlēs kaut kādu lomu,pēc tam viss,respektīvi vai nevajadzētu vairāk koncentrēties uz cilvēciskajām vērtībām,aizdomāties par hobijiem,ar kuriem var jebkurā vecumā nodarboties un meklēt cilvēku blakām,nevis maciņu,vai izklaides menedžeri,kas vajadzīgs,lai vienai nevajadzētu vilkties uz dažādiem pārsvarā tikai daiļo dzimumu interesējošiem pasākumiem,šī tēma radās paanalizējot to pašu PA,kur pārsvarā tikai divas tēmas,tas ir sekss un nauda un jo simpātiskāka sieviete,jo tās pašas naudas prasības,vai piemēram;-aizved mani uz Maami,arvien lielākas,pulkstenis tikšķ un varbūt ir laiks pārskatīt savas dzīves vērtības...???

raina1970  Tā īsti nesapratu- par ko vispār autoram ir tā lielā sāpe.. Ir normāli, ka cilvēkiem ir dažādas intereses, dažādas prioritātes, attieksme pret kaut ko, izvēles... Nav tak ar likumu noteikts, ka ir noteikti jāsaietas ar cilvēkiem, kuriem viss ir diametrāli pretēji..un nav vērts arī sašust par to, ka redz citiem neliekas interesanti rikšot maratonu, vai doties talakos pārgajienos ar velo// Katram savs.. Tak atradīs sievieti, kurai būs līdzīgas intereses- un būs laime pilnībā.. Nu ne ar pirmo piegājienu varbūt , ar kādu padsmito- bet atradīs.. Par cilvēciskajam vērtībām- tas jau tik stanartizēts uzsaukums-- ka nemaz nekomentēšu.. Ja pats pievērš uzmanību ārējam izpausmēm, bet ne vella nesaprot- kas pa kam( ka taja piemēra ar to gribošo meitēnu un dančiem klubos)-- tad tur nekas cits arī nebūs- dzīve piespēlēs tādas vien- kamēr pats izpratīs- kur , kā un ar ko ir jameģina sakomunicēt..

CoCoSan  Tak lielākā daļa pasaules dzīvo fantāzijās atrautās no realitātes. Vīrieši vēlas 20gadīgas uzticīgas un tikumīgas pornòdīvas ar labiem ciltsrakstiem un 4svešvalodu zināšanām, kuras lieliski gatavo ēst un perfekti ved mājsaimniecību, dzemdē bērnus, izšuj krustdūrienā un dzied baznīcas korī, pārzin orālā, anālā un klasiskā seksa nianses profesionālā līmenī. Hallo? Sieviete parastā ir zeme, viņai bija jānomirst uzreiz pēc skolas pabeigšanas.

ketija64  Njā ja meklē 35-gadīgu ,tad protams normālu nedabūs un 3-5-bērnu māmiņai protams vajadzēs naudu ,lai bērniņus var izskolot:) Tā vidēji gadus 10 maksimums būsi vajadzīgs un pēc tam čao :))
Saprotams ,ka katram sava vērtību skala,bet ar velosipēdu un laivu nevienu īpaši neiekārdināsi:) Kas attiecas uz novecošanos ,noveco visi,gan sievietes ,gan vīrieši.Tikai ir atšķirība..ja esi labs cilvēks ,tad arī 90 vecumā izskatīsies glīts ,ja esi mērglis tad pat nesagaidot 50 esi vecs un neglīts. Dzīve atspoguļojas cilvēka sejā.

Letija  Absolūti pāradresējams jautājums vīriešiem!
Par pulkstens tikšķēšanu pilnīgi precīzi - vīriešiem tas tikšķ kaut kādā sevišķi paātrinātā režīmā!
Vistīrākā statistika.
Nu, un ja tad tās vērtības ir dabūt sievu meitas vecumā, tad tas gan ir stipri nožēlojami.
Jā, tiešām - vai nav BEIDZOT laiks pārskatīt savas dzīves vērtības (c)?!

av2  Hobijus ar varu apvienot nevajag. Galvenais, lai no tiem visiem hobijiem, kaads butu arii kopeejs.
Un viss, nesarezzggiijam dziivi :)

Chris1986  Nu, ar smukajām, par ko visu laiku būs jākonkurē ar citiem tēviņiem, vienmēr būs problēmas, un nekāda rāmā ģimenes dzīve nesanāks. Un ja vēl viņai tāda vaļīgāka tā priekša - tas vispār - bože moi!

obladai  Tā ir tikai vīriešu atruna, ka sievietes izvēlas pēc naudas un maka. Visdrīzāk neizvēlas kādu citu neīpašību dēļ, bet vieglāk paziņot, ka visas ir mantkārīgas. Esmu bijusi brīnišķīgās attiecībās ar harizmātisku vīrieti, kura ienākumi laikam bija zem manējiem (nezinu, kā bija īstenībā, bet nejutu nekādu kapeikpišanu), un attiecībās ar vīrieti, kuram naudas bija cik uziet, bet bija nesavaldīgs, skops, slinks. Visu nosaka vīrieša harizma.
Vienlaikus es gribu, lai mūsu finansiālais stāvoklis ir puslīdz līdzīgs, jo nevēlos apmaksāt savus un vēl viņa ceļojumus.

SmalkaisStils  JAUTātājs te taisa no sevis svēto, nesaprasto un ideālo !!! :))) Cik gadus jau šeit sēdi ! Tikai niks atkal cits. Montonie monologi par vienu un to pašu ! Atklāti PA pasaka , ka sieviete viņam vajadzīga tikai seksam ! + melo , ka nepatīk iedzert ( ja sirds smaga tad tiek attaisīta pudele un laba sieviete paņems glāzīti un ielies arī sev nevis piļīs smadzenes.)
! Pavītušas 40 gadnieces neinteresē , jūsmo par 20 gad. prostitūtām , jo izdara ko liek un nepiļī smadzenes ! (viņa vārdi)
tepat PA žēlojās , ka sieviete nevar viņam turēt līdzi un norullēt pādesmit. km. ar velo.
MURGS !!!!
Nav nekas persōnīgi pret šo personu, jo nekas kopīgs ar tādu vnk nevarētu būt ! :)))
novēlu gudrību !

SmalkaisStils  Tā ir tikai vīriešu atruna, ka sievietes izvēlas pēc naudas un maka. Visdrīzāk neizvēlas kādu citu neīpašību dēļ !!!!
zelta vārdi un patiesība !
Visu nosaka nevis harizma , kas var būt mākslīgi radīts tēls, maska.
Visu nosaka vīrieša raksturs !!!

qwertyjs  Letija 13:16; atmetot domas par vērtībām; vecim arī 70+ gados stāvēs kā masts gatavs radīt pecnacejus, šaubos , ka savos 55-os spēsi dzemdēt .. ))))

obladai  qwertyjs, tas ir mīts, ka večiem 70 gados stāv un viņis vēl spēj radīt pēcnācējus. Ne nu stāv (patiesībā daudziem sāk nestāvēt jau pirms 50), un auglība dramatiski krītās. Protams, ka ne tā, kā sievietēm, bet andropauzi neviens dabā nav atcēlis.

ne_meklejumos  Par to izvēli pēc naudas maka ir smieklīgi, lielākai daļai sieviešu pusmūžā, tas nav svarīgi. Pašām sava sapelnīta.

AivarsN  Viņas turpina sapņot par medni, pilnīgi ignorējot zīli. Tikai fantāziju pasauli ierobežo pašas iztēles iespējas, kamēr realitātē, tas otrs var izrādīties ar bagātāku iztēli un spējīgs to arī materializēt.

Malviine  Jāraksta ir - blakus, nevis - blakām...tas nu tā - gramatika!
Es novecoju, un lieliski to apzinos! Nu un ko man tagad darīt? Visu pārdot un mesties kaut kādā pārgalvīgā ceļojumā vai avantūrā? Un pēc tam? Ko es ēdīšu? Esmu - plikadīda!:))
Man ir mani lielie bērni, savs hobijs, mans suns, mani kaķi, mans skaistumdārzs ar puķēm, mani domubiedri, draugi, viss, kas man sagādā prieku! Un dzīvoju tik nost, šausmīgi nekreņķējot par to vecumu, un, cik palicis! Cik dieviņš dos, tik būs!:)

SpoguliitisTM  Neiesaku neko paarskatiit. Vinjus tas apmierina - Ok. mani tas neskar. Ir cilveeki ar liidziigu skatu uz pasauli. Mani apmierina taadi.
Nu un arii pusmuuzhaa paarskatiit veertiibas buutu taa kaa par veelu.

Letija  13:53
Jautrība turpinās.
70 gados bērnu!
Nu, vai tiešām vīriešiem ir TIK ļoti švaki ar smadzenēm?!
Labi, nevispārināsim - visi nav qwertyji un, paldies Dievam, saprot, ka arī 50 gadīgi jaunie tēvi ir diezgan liels dzīves pārpratums.

qwertyjs  Jā , Letij, ne tikai aktieriem-miljonsčikiem , kuriem teju vai smiltis birst.. dzimst bērni; zinu ne tik labu paziņu 65+ , kuram sieva jaunaka par gadiem 20, dēlēnam jau kadi 3-4; Normāli . Ja tu personīgi esi izpildījusi savu "programmu", tad nevajag uz tiem, kam nav tik labi veicies, -tagad ar pirkstu rādīt un noniecinat. Manā skatījumā "pārpratums" esi pati, ja nesaproti tik vnk. lietas, ka katram savs dzīves stāsts un ceļš ejams. D:

Malviine  Piekrītu Letijai, qwertyjs - pilnīgas muļķības. Tādā vecumā taisīt bērnus nav normāl, un vispār tas ir bezatbildīgi ! ...neko neesi dzirdējis par %-iem, cik vispār piedzimst veseli bērni pat 40-gadniecēm? Organisms ir novecojis veselu pēcnācēju radīšanai, tā ir daba. Jauniem jāiznēsā un jādzemdē bērni, pret dabu - nepoprjoš!

CoCoSan  Nav ne vainas fizioloģijai 40+ dzemdēt veselu bērnu. Problēma ir citur. Enerģijas resursos, ko veltīt vienam veselīgam un dzīvelīgam ķiparam.

kā arī vislielākā problēma paaudžu konfliktā- jo vairāk gadu bērnu vecāku starpā, jo lielāka mentālā šķirtība. Nu visai maz kopīga 70to gadu paaudzes vērtību izpratnei ar paaudzi, kas dzimusi pēc 2010.
50+ gados joņot pa pulciņiem, ekskursijām, vecāku sapulcēm, vakara mājasdarbiem, rokdarbiem un sportam, pubertatei, tīņu problēmām...nu soryyy ar grūtībām iztēlojos tos novecojušos entuziastus.
Nenu, ja tas bēbis gadījies, nekoo darīt, bet speciāli plānot var tik tas, kas tam lokam nav gājis cauri

qwertyjs  Malvīne , kas tu tada esi , ka noradisi, kas ir norm. un kas nav ?? Kaa cilvekiem sanaca, ka dievins deva, -tā normāli , lai veicas viniem. Nevis janorada ar pirkstu- nenormals.. :D Es nekadu bezatbildību nenoveroju, abi vecaki godam pilda vecaku pienakumus. Un tas varbut ir stimuls tajos gados nesabrukt, nenoviist, bet joprojam but aprite, ta teikt. Malvine, varbut tad tikpat stulbi ir veleties gimeni tavos gados, ka tev anketa rakstits, ko , a ????? Tev ir suns, varbut ar to i pietiek...???? Un vel te paraudat .. un noskaust kadu "nenormalo"...???? ))))

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu