Filosofiskas dabas pārdomas.

Rakstu sava vecuma kontingentam 40-50 gadu vecumā,kaut gan vairāk tēmēts uz daiļā dzimuma pārstāvēm,neviena nav aizdomājusies,ka nav nemirstīgā,viss kas tev šinī pasaulē ir palicis,tas ir 20-30 gadi,kādi 10-15 gadi tava fiziskā pievilcība,vēl spēlēs kaut kādu lomu,pēc tam viss,respektīvi vai nevajadzētu vairāk koncentrēties uz cilvēciskajām vērtībām,aizdomāties par hobijiem,ar kuriem var jebkurā vecumā nodarboties un meklēt cilvēku blakām,nevis maciņu,vai izklaides menedžeri,kas vajadzīgs,lai vienai nevajadzētu vilkties uz dažādiem pārsvarā tikai daiļo dzimumu interesējošiem pasākumiem,šī tēma radās paanalizējot to pašu PA,kur pārsvarā tikai divas tēmas,tas ir sekss un nauda un jo simpātiskāka sieviete,jo tās pašas naudas prasības,vai piemēram;-aizved mani uz Maami,arvien lielākas,pulkstenis tikšķ un varbūt ir laiks pārskatīt savas dzīves vērtības...???

Malviine  qwertyjs - neiet runa par to, lai dieviņš viņiem stāv klāt un bērnam laba veselība!
BET - iet runa par apzinātu bērna ieņemšanu ļoti zolīdā vecumā! Jebkurš patalogs vai vnk ginekologs pateiks, ka ir ļoti liels risks dzemdēt tādā vecumā. Sieviete jau pēc 35 gadiem skaitās - veca dzemdētāja....es zinu, Tu teiksi, kā ta tā, Eiropā un vispār jaunās tendences vēsta, ka tagad sievietes dzēmdē pēc 30...jā, dzemdē! Bet cik mums vispār tagad piedzimst veseli bērni? Vesels bērns - tas ir liels retums! Un es zinu, ko runāju!

qwertyjs  Malvīne , bet, mes tacu nedzivojam tikai sev (daudzi te doma diametrali preteji :D). Kaut kam ir jaatstaj dzive iesaktais , uzkratais, ar ceribu but turpinajumam, vai ne ? Nesanaca 18-20-30+ gados, nu neko , nenokaram burkanu -)), merkus jau sev uzstada katrs pats. Kapec janosoda ?? Un Strunts par tam statistikam!

elsa  Tā, tagad stāsti, kuras tev neiedeva? Vai vispār pēdējos gados tā, pa īstam, esi dabūjis? Nabadziņš!

elis24  ...katrai sava veertiibu skala,jebkuraa vecumaa ar viirieti jaabuut droshi,interesanti,labi un gudri,,,,ja taa nav,tad nav probleema vienai braukt uz kaadu kurortu,kur sniegs un vienkaarshi pasleepot,,,jo vecaaka sieviete,jo mazaak vina kers, kas pagadaas.

Chris1986  _Tā, tagad stāsti, kuras tev neiedeva? Vai vispār pēdējos gados tā, pa īstam, esi dabūjis? Nabadziņš!_ (c)
Kas var būt vēl nožēlojamāks par sievieti ar šādu "humora" izjūtu? Lai dies nogrābstās!! Un tādu te ir vairumā, kas taisa šādus un līdzīgus "jokus"

elsa  https://meeting7.oho.lv/https://iepazisanas.oho.lv/meeting.php?cmd=msgfull&type=1&direction=0&id=327584218#
sacepis bezjēgā profilus, tagad cep tēmas, bet atbild privāti. Klauns. :D

Zinta  Nezinu, nezinu kādas dāmas autoram sanācis uzaicināt uz randiņu. Tādēļ jau vispirms jāsarakstās un nedaudz jānoskaidro otra cilvēka iekšējais saturs. Man šķiet, ka tad, ja jūti, ka saturs ir bagāts un + vēl patīkams, tev pievilcīgs izskats, tad uz randiņu. Tas nenozīmē, ka sarakstīties mēnešiem! Nē. Par naudaskārajām... Noteikti tādas ir un skopie veči arī. Taisnība, ka nevienam nav mūžīgā jaunība, spēki izsīkst, nav vairs jaunības tvirtums ne sievietēm, ne vīriešiem. Bet ja pavēro uz ielas pretīmnākošās sievietes un vīriešus, tad secinājums- vīrieši mazāk seko savam izskatam, lielie alus vēderiņi ir daudziem. Par ārzemēm? Bet vai ir iepazīta tepat mūsu skaistā Latvija, tās muižas, dabas takas, utt. Braucām ar draugu ārzemju ekskursijā- pati sedzu daļu, lai nejustos neērti. Randiņā kafejnīcā arī pieminu, ka varu maksāt pati, vai nav par dārgu. Ja atbilde- lai neuztraucas, tātad izmaksā bez nožēlas. It kā neesmu precīzi minētajā vecuma kategorijā, bet domāju, ka noteicošais manā vecumā ir domu, vērtību, uzskatu sakritība. Laba sajūta atrodoties viens otram blakus, uzticēšanās un tad protams arī būs labs sex.
Lai katrs atrod saviem uzskatiem, dzīves pozīcijai atbilstošu draugu, paziņu, dzīvesbiedru!

uzplanaledus  Patiesībā cilvēks nav viens, ja viņš prot būt viens. Atkrīt daudzas meklējamās lietas, kaut vai "vienai vilkties". Es izdomāju, un es daru. Ja gadās kāds domubiedrs- jauki. Ja negadās, izbaudu vienatni.
Es ieklausos un ieskatos vecos cilvēkos, ar invaliditāti, slimībām, kustību traucējumiem. To es projicēju uz tālāku savu nākotni, ja nu tā notiktu, un pieķeksēju, ko tad varētu sadarīt.
Ļoti laba lieta ir iespaidi, ceļojumi, viss, ko var atcerēties, kas ir piedzīvots.
Ir vēl citas labas lietas ko sadarīt, vajag tikai izdomu.
Visam savs laiks.

Malviine  qwertyjs - katrs jau dara, cik viņam ir tā saprašana....es tik par tiem bērniem nepiekritīšu nekad! A kur tad piem. Tu biji tajos produktīvajos gados? Zini, neņem personīgi un tādi kā Tu, te ir diezgan daudz....zini, kāda sajūta? Tāda, ka Jūs esat bez maz atjēgušies, ka ārptāts - pauris pliks, zobi dzelteni, vecums klāt un es tak vēl ne to, ne šito neesmu lāgā ne izjutis, ne izbaudījis....un tad nu jāgrābj, ko nu vēl var! Taisīšu bērnu!
Bērnu jau sataisīt nav lietas mākas, cik nu tur tā darba....bet viņam ar to genofondu būs viss mūžs jādzīvo! Un nekas, pilnīgi nekas šajā dzīvē nav svarīgāks kā mūsu bērni, kā arī - veselība!

Piparkuka  ĻOTI JOCĪGI, ka šāda tēma ielikta un radusies, jo tieši ar to sievietes šādā vecumā nodarbojas: "... vairāk koncentrēties uz cilvēciskajām vērtībām,aizdomāties par hobijiem,ar kuriem var jebkurā vecumā nodarboties un meklēt cilvēku blakām..."
TIEŠI tā. Un kur Tu saskati seksu vai maciņa pieprasījumu?!... Tieši viss otrādi un tieši uz minēto arī sieviete ir tendēta- cilvēciskas vērtības, saturīgas izklaides, draugs līdzās utt.

Piparkuka  P.S. Pēc randiņiem spriežu, ka Tu kontaktējies ar ap 40 gadīgām- loģiski, ka tas ir pats plaukstošākais vecums, kad sekss un izklaide ir 1. vietā. Loģiski un elemtāri.
35-40, jaunas sievietes pavisam!:) Pats "zieds", var teikt. Ko tad tur iedomājies, ka tādām mierīgām jābūt- noteikti nē.

Napoleone  Tas "pulkstenis tikšķ" un "pārskatīt vērtības" pretstatījums - izklausās tā, it kā jaunu miesu vēl tā kā varētu aizvest uz Majami, sakost zobus, bet izlikt to naudiņu... krāms, ka viņā nelaivo un teltīs neguļ...
Es saprotu, uz Taviem hobijiem maz sieviešu "parausies"... reizi gadā jau katra var nolaisties pa upi, aiziet sēnēs un izbraukt ar veļļuku... bet, ja tikai tā vien.... - tā būs specifiska sieviete... visu nevar gribēt - ņemt sportisti vai sievieti, jāizvēlas.

burleska  Kas vainas hobijiem- pirtiņu var katru nedēļu, ar riteni vasarā pabraukāt, pa upi laisties- lai tikai kāds noorganizē :) Pārējo tak pati var pievilkt klāt, kas vēl prasās. Bet gadus gan pamaz dzīvot atvēlējies. Es vēl ar kādiem 40 rēķinos :D

Maja  Normālai sievietei un normālam vīrietim hobiji nemaz tā 100% nesakrīt. Es noteikti negribētu gaišā dienas laikā parādīties sabiedriskā vietā ar vīrieti dēla vecumā, bet ar vecāku-katrā laikā, manuprāt, tas ir pat smuki. Vienīgi genofonds neder P;((

Epifanija  Atbildēšu uz jautājumu kādēļ visas skaistules ir vienas - tādēļ, ka vīrieši netur līdz! Kopta - tas ir dzīves veids ar regularitāti sekot līdz savai veselībai, ārējam izskatam, ģērbšanās stilam, manierēm utt un lai to visu pati sev nodrošinātu ir jābūt stabiliem ienākumiem un ne maziem, vēl dažai jānodrošina bērni, viss ir dzīvē sakārtots, ja nav vairs jārūpējas par bērniem, tad stafeti nomaina vecāki, kas prasa savu uzmanību... un tad, ak vai, vīrietis, iztrūkstošais vīrieša plecs! Kas tas tāds???? Kur tāds dzīvo, kur tādu meklēt??? Un kad tādus atrod, pazaveras kādi izskatās, apjēdz, ka skati jāraida uz jaunākiem, jej bogu, kā skāris pa šo laiku vīrieti ir laika zobs, no bruņiniekiem nekas nav palicis pāri! Vīrietim skaistajai sievietei, kura ir saglabājusi savu skaistumu līdz tam, kad var atkal atvēlēt laiku viņam ir jāsamaksā vien jau par to, ka ar viņu piekrīt aiziet satikties, kā uzvedās pieklājīgi un pieklājīgi atsaka turpmāk tikties - tās ir šausmas pēc kā jūs izskataties, bet pieprasāt, lai sieviete būtu skaista, jums ir ko likt pretim??!!! No sievietes pārākumā jums pipucis saraujas vai ieklemmējas, bet pieprasāt skaistu, ko jūs ar tādu darīsiet????

bumpastiks  Epifanija,nu gan Tu kruto zagnula!:DDD Skaistule kurai jāmaksā par to vien ja aiziet uz tikšanos un pieklājīgi atsaka.A ja nesamaksā tad rupji atsaka?:D Da šito palasot tak nevienam vecim nestāvēs uz tām saucamajām "skaitulēm"interesno kurš izsniedza šo skaistumkaralienes titulu?Vai pašas skaistules?Par sievietes skaistumu spriež vīrietis.Smieklīgi izklausās ja dāma pati sevi liela.Vai tas tāpēc ka nav neviena cita kas paliela?

bumpastiks  P.S.Un ne jau skaistules ir vienas,bet gan ne īpaši gudras sievietes kas domā ka ir nu baigi skaistas.:D

Maja  1.Pēc 20 gadu vecuma cilvēku skaistu dara tas, ko viņš spēj izdarīt, nu un pēc 40 tas ir vēl izteiktāk. 2. Nevajag jaukt iedomību ar elementāru pašaizsardzības instinktu. Nu nav fiziski iespējams pārgulēt ar visiem pasaules precētajiem neliešiem, kādam arī jāatsaka, par ko cepiens, zosu pasaulē vēl pietiek, kaut paskatieties paši savās virtuvēs un guļamistabās:))

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu