Stiprai sievietei vajadzīgs vēl stiprāks vīrietis,interesanti,vai šeit tāds ir???

Felde  23.31 Visi viriessi nav cuukas!
-Man gan viriesa stiprums nav meerams kg...bet moraalaja staajaa! Vairums ir strausi,kuri probleemas nerisina,bet paiet malaa,sliicina neveiksmes,sakraaj problemu kaudzi lidz tadai,ka vairs nespeej izkkepuroties! galu galaa-pasnavibas! -taadi ir vaaji,nevienai nevajadziigi!
Stipra sieviete.. nu nejau iepirkumu maisus staipa.... -stipra ir taa,kura tiek galaa ar dzives raditajam problemam,un turas uz villnna-nenogrimst! Spej tikt gala ar sevi,berniem,atbalstit savus vecakus vecumdienas....preteeji vairumam viiriessu,kuri pat neveelas uznemties atbildiibu!
Vairums te diivainissu komentaari-tiessi to arii liecina...-vaaja rakstura viirelli! :) Tiessi sadaa vide apgrozas vaajie.... (ar iznnemumiem,vienmer to piebilstu!!! )
Un,iespejams-tissi sada vide apgrozas stiras sievietes,jo reaali-dziivee nav no kaa izveeleties,visi normalie pie vietas....tad nu kavee laiku,un veel un veel-paarliecinas,ka taa ir!!! Vargulli nav uz izkkerssanu!!! :)

Forsaakais  Njā, ar to vārdu "stiprāks´ diez ko labi problēmu neaprakstīsi. Es teiktu, ka viņas instinkts prasa krutāku par viņu pašu visās nozīmēs ( gudrāks, augstāks sociālajā statusā, ar lielākiem ienākumiem u.c.). Visvairāk gan sieviešu instinkts reaģē uz vīriešiem, kuri ir populāri pie citām sievietēm. Par to vārdu, ka viņa ir "stipra" es jau kaut kur izteicos, negribas atkārtoties, bet sevi par tādām dēvē tās, kuras dzīve ir piespiedusi "būt stiprai", jo nav izdevies atrast lašaru, kam uzsēsties uz kakla. Ja runa ir par "stipru´ sievieti, kas bijusi veiksmīga karjerā, tad fakti apstiprina, ka viņa par to samaksās ar šķiršanos, ja ir precējusies, vai vientulību, ja nav precējusies. Tam ir objektīvs skaidrojums, ja tu jau esi kaut kur virspusē, vadošā amatā, tad atrast par sevi "krutāku" ir praktiski neiespējami, jo tiem, kas ir vēl "krutāki" par šo sievieti viņa nav vajadzīga instinktīvu iemeslu dēļ - sievietes vadošos amatos netiek uztvertas kā seksuālas. Turklāt, karjera prasa laiku, kas nozīmē, ka viņa jau vairs arī nav tajā vecumā, kuram dod priekšroku vīrieši, kuri apveltīti ar varu un ļoti lieliem resursiem. Viņi var izvēlēties jaunākas un, viņu ieskatā, labākas.

ube  Stipra sieviete parasti ir bijusi spiesta tāda būt. Kad no jaunas un sievišķīgas meitenes nācies tapt par savu bērnu aizmuguri un stabilo asi. Bieži tādu viņu padarīja vīrietis, uz kuru nevarēja paļauties. Dzīves skola.

Forsaakais  Ube. Diemžēl dabā tā ir iekārtots, ka sievietēm principā gribas seksu tikai ar noteiktas kategorijas vīriešiem un tas ir mērfija likums - tieši ar tiem uz kuriem nevar paļauties, kuri nav pieradināmi, kuri ir populāri citu sieviešu vidū, kuri ir izskatīgi un, kuriem ir augsts testesterona līmenis. Viņi nav radīti ģimenes dzīvei, viņus tā pa īstam nevar piesaistīt. Es saprotu vientuļās mātes, kuras ir ielidojušas uz šādiem vienreizējiem sakariem, viņas nav spējīgas pārvarēt savus instinktus un izvēlēties "ģimenes cilvēku". Vienīgais, ko no tā var mācīties - zināt, ka nevienu nevar pārveidot un nelikt cerības, ka alfa tēviņš jebkad būs ģimenes cilvēks. Nebūs. Nekad.

LaskovijMerzavec  Nevajag propogandēt mulkjibas - sieviete, kas atrodas vadošā amatā kniebjas tieši tapat kā citas un kotletes cepj ari tapat.

Un ja virietis nespej savakt sevi - tad vinjsh ir tirlinsh. ALFA tirlinš :)

mierigais1  ...komentējot 7.14.,domāju,labāk ir nevis risināt problēmas, bet neradīt viņas,un atzīšos,cenšos paiet malā,ja ir iespējams, ar pieri sienā neskriet...kā bija tas teiciens...90% problēmu atrisinās pašas no sevis...,saprotu,par daudz gudri un pareizi skan,pašam nepatīk :))), bet nu...kaut kā tā...

saulite34  Stiprai sievietei blakus ir vajadzīgs gudrs vīrietis.

Lobo1  Maja viedoklis4 2visi vīrieši ir cūkas. aha, un sievietes ... kas ir sievietes, ja no viņu vāveres izlien cūkas?Žirafes?

SmalkaisStils  Šeit tāda nav ! Te ir vīriešveidīgie kuri meklē sev stiprās sievietes. Ja esi ar mieru būt par gados pieauguša vīrieša mammu tad tev šis portāls der .

Lobo1  A nahren tu te meklē?

PaisumsBegums  00.03 par tādu domu gājienu es sāku raudzīties ar labvēlīgāku skatu uz sievietēm. Tādu pat precēt varētu.

Forsaakais  Laskovijmerzavec. Fakti ir nepielūdzami: https://econlife.com/2020/01/divorce-rates-for-women-with-top-jobs/

silverman13  Tads virietis ir svaru zaale ☺

Maja  hm, laba pašreklāma autorei:) bet tas nestrādā! Stiprie izvēlas paši un parasti tās ir tādas modeles, dejotājas vai kaut kas tamlīdzīgs. Mēdz arī pamainīt, ja galīgi nevar izturēt.
Bet tas, ko tu vari dabūt ar sludinājuma palīdzību, ir vīrietis, kam nepieciešama materiāla palīdzība, ja tā drīkst izteikties. (Laivas foto obligāts D:)

LaskovijMerzavec  Ja es vaditos no nepieludzamas statiskas, tad man nebutu sievas un pats butu impotents.

Drole  > 22:35 "dosimies tur, kur mūs vēl nepazīst"

Pareizi, cinnij, jo sheit tevi paziist kaa raibu suneni. :D

Chris1986  Man jau patīk - viena pa folliķi ieraksta piektdienas vakarā kkādu muļķību, ko pati otrā dienā neatcerēsies, bet izslāpušie vientuļnieki aiz nepārvarāmās tieksmes socializēties izpūš no tās megatēmu :D

Forsaakais  Laskovijmerzavec. Ja tev būtu normāla sieva, tu pa iepazīšanās portāliem netusētu. Tas, ka viņa saglabā laulību ar tevi nav rādītājs. Tu ietilpsti nieka 6%, kur laulība sievietei priekšniecei kaut kādu iemeslu dēļ tomēr pastāv.

Chris1986  Vai, es ar dikti gribētu būt precēts ar to izbijušo finansu ministri Danu! Skaista, gudra, bagāta - katras sievietes sapnis!!

LaskovijMerzavec  Forshais... protams, ka statistika ir nezheloga un saka, ka oho tusē tikai tie kas grib iepazites ... :)

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu