Stiprai sievietei vajadzīgs vēl stiprāks vīrietis,interesanti,vai šeit tāds ir???

DanaL  Neiet kopā tas "spārīte" un stipra sieviete. Un kam tev tev tas mitriķis? Tiešām cīņām? Varbūt tikai kašķa pēc?

Agate24  Tā jau laikam ir. Sākumā maigas, bet tad...ja nevelk, tad stipras...Mums tie vīrieši tomēr tādi...nu tādi. Nevelk.

CoCoSan  Ai nu vāja, stipra..sievietei jāprot prasmīgi manevrēt pa dzīvi, īstajā vietā un laikā būt vājai, un īstajā laikā un vietā būt stiprai. Nu nebūšu es nekāda jēlā, ja maniem bērniem darīs pāri vai maximā mēģinās apčakarēt ar svītrkodiem. Tāpat kā nelekšu uz ložmetēja situācijās, kurās neesmu lietpratēja, ne es no auto vai tehnikas ko saprotu, ne elektrības, ne IT, ne būvniecības. Nu tā kkā apmēram

ketija64  Jā, sola Liepājā vētru ,tad varbūt var rīkot sacensības un parādīt savu stiprumu :))) Cīņa ar vēju super.
Tomēr te šķiet jautājums ,cik kurš var izdzert,vīrietis nokrita sieviete palika viena ar "stiprā" pudeli.:))

Forsaakais  Ketija64. Alkoholiķiem 2.stadijā ir vislielākā tolerance pret alkoholu un aknas ir "uztrenētas", tāpēc dažas sievietes, dažreiz var izdzert vairāk nekā daži vīrieši. Tomēr process ir zināms - 2 stadija var ilgd vairākus gadus, bet pēc tam pāriet trešajā stadijā, kad aknas jau ir beigtas un tur finišs vairs nav tālu. Tie vairs "netur´ neko.

Felde  10.00 Diezvai pareizi saprati manu domu,Protams,nevajag radit probleemas,bet,diemzzel-probleemas mus atrod! Ikvienu!-tad nu atliek taas risinat. Un te paraadas,kurs ar taam tiek,un kurss netiek galaa.

Maja  klukste vulgaris:)

emailbox  "Stiprai sievietei vajadzīgs vēl stiprāks vīrietis" - tiesam? Cik rada pieredze manu pazinu loka, jo paraka sieviete, jo vairak vajag "vajaku" virieti. Attiecibas var but viens dominants, otrs paklaujas. Vai ari gadu laika bus saplesta sile.

Asenizators  "Visi vīrieši ir vārguļi un cūkas."

uzplanaledus  Katram ir savas stiprās un vājās puses, ja tās labi līdzsvarojas, tad viss kaartībā. Izmērīt stiprumu nevar.

Maja  Vājiem vīriešiem statistiski biežāk, nekā stiprajiem, mēdz būt kaķa dvēsele, kura sirdsmieru cienošajām dāmām agri vai vēlu piegriežas.

mierigais1  14.31 domu sapratu un piekrītu,vienkārši pasniedzu tādu nelielu niansi...:)

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu