Jo jaunāks, jo labāks ?

Palasot šeit sieviešu anketas, uzkrītoši manāms , ka mūsdienu sieviete savu lielisko vīrieti vēlas gados jaunāku, reizēm daudz jaunāku par sevi. Pamudināja šo jautājumu uzdot anketa, kur sieviete 33-35 gadi, ar atvasīti, savu otru pusīti vēlas 20 gadīgu jaunekli. Te es padomāju, varbūt tā ir vēlēšanās apmaksāt puisim augstāko izglītību, vai arī centienu savu otru pusīti sākt audzināt un pieradināt pie sevis tā sakot jau no bērna kājas :) Kā tad tur īsti ir ?

Zinta  Gaume ir dažāda. Vai tad veči nemeklē sev meitas vecuma džusītes? Bet daļai sieviešu ieslēdzas sirdsapziņa vai mātes instinkts un dēla vecuma puišiem saka lielu un treknu NĒ. Bet kā vienmēr ir izņēmumi. Iepriekš te PA lasīju un piekrītu, ka plus mīnus 10 gadi. Tas ir normāli. Bet katrs gadījums, cilvēks ir atšķirīgs.

Zinta  Zep! Ir vairākās iedalāmas sievietes. Mājas peles,kurām galvenais ir pulēt, skriet pakaļ katram puteklim mājās un komforts. Tad sievietes,kuras kustīgas, sabiedriskas, bet putekļi pagaidīs. Tad sievietes kuras spēj savienot abu iepriekšējo nosauktās īpašïbas. Pati zinu sievieti, kura nevēlas ne ux koncertu, ne pie radiņiem. Ka iet, tad reti un ar lielu lūgšanos. Bet tādi ir arī vīrieši. Tā kā jāmeklē savam dzīves modelim, parašām atbilstošākā, atbilstpšākais.

veejasuns  10:39
Jūsu apgalvojumā ***,,,,taapeec,ka sava vecuma viirieshi biezhi ir inerti,nogurushi ,iznemot darbu un paguleet uz diivaana nekas neinteresee***vārdu "vīrieši" var aizstāt ar vārdiem "sievietes" vai "bērni" (tiem darba vietā skola), un tas, diemžēl, ir mūsdienās bieži sastopams fakts.
Tomēr ne jau tamdēļ izvēlas jaunākus. Prasta vērtes saskatīšana tikai miesā. Ja svaiga un friša, ir iekāriens, ja palietota, apvītusi, "sveika, Gauja!", neder.
Atgriežamies pie dzīvnieciskā ļautiņos, kas reizēm ir viņos ir vienīgā attīstīta lieta.
Un, protams, visvairāk skaitīsies par šo visaprobežotākie. ;)

nakts15  Jūtām nav vecuma barjeras! Kas apgalvo pretējo, vienkārši nav to vēl piedzīvojuši! Bet izklaidei, pilnīgi piekrītu, jāmeklē tāds, kurš "tur līdzi"!:)

Zinta  Ir teiciens- suņi rej un karavāna iet tālāk. Kādam sabiedrībā vienmēr būs savs viedoklis un ries, apries citādi domājošus cilvēkus, kuri citādi rīkojas nekā sabiedrībā pieņemts. Vai es justos ērti, ja manai meitai būtu mana vecuma draugs, vīrs? Vai dēlam sieva- mana vecuma? Noteikti nē. Bet ja redzētu- ka tiešām abi līdz ausīm laimīgi, pieņemtu. Cik -Zep- pieņemamā starpība? Pirmīt rakstīju+/-10 gadi, bet varbūt vairāk? Uzspļaut sabiedrībai. Ka tik pašam labi un ērti.

kaligula  Dievs nemīl, ka nabagi trako.
Bagāts dara kā grib.
https://www.youtube.com/watch?v=JYZboqST-p4

elis24  zepa taa ir viena no varbuutiibaam,protams viss atkariigs no cilveeka,diemzheel man taa ir gadiijies,,,,nu nav palaimeejies ar aktiivajiem,aicini uz mezhu seenees,negrib,aicini uz kalnu sleepot,neprot vai darbaa saguris un nav intereses,piedaavaa braukt celojumaa,maajaas labaak-ko ar taadu pasaakt.

Amadejs  Tagad adopcija ir populārāka kā laulība.

AivarsN  Lai vīrietis spētu uzņemties atbildību par ģimeni, viņam ir jābūt vecākam, gudrākam, pieredzējušākam par sievu. Ja sieviete daudz pelna un pati grib komandēt parādi, tad jāmeklē jaunāks vīrietis.

veejasuns  13:42
maajaas labaak-ko ar taadu pasaakt. (?)

Lai būtu labāk, tas jāpasāk mājās. 😄

Nu, fantāzijas tak Jums priekš diviem pietiks?!

elis24  ,,,,veejasuns ,iznemot ´´maajaas pasaakt´´,,,,cits nekas neinteresee,,,,,

veejasuns  Nekas, elis24, nav līdzams, ja nemīlat otru. Ja mīlētu, tad zinātu un saprastu, kas vīrieša dvēselē darās, un tad pārmetumiem, iespējams, nebūtu vietas un pamata.

Discreta  Parasti vīrieši grib tās jaunās . Un ko man darīt, ja vīriešus pēc 50 uzskatu par veciem? Viņi tādi arī izskatās. 😕

elis24  Veejasuns,es nepaarmetu un nemoralizeeju ,bet izbeidzu shaadas attieciibas.Dveeselee viss ir kaartiibaa,tas ir intereshu konflikts,shaadiem viirieshiem der taas ,kuras nepaartraukti chubinaas pa maaju.

Malviine  Man bija paailgas attiecības ar 10 gadus jaunāku vīrieti, viss jau bija - bija baigais uzrāviens, tiku ierauta bez maz amerikāņu kalniņos- garie pārbraucieni ar velo, nakts peldēšanās, trakās dejas un tusiņi nakts bāros, diskotēkas kūrortos, karaoke, nemitīga mūzikas duna ...nemitīgi mani kaut kur rāva un pat neskatoties uz to, ka par mani bieži saka, ka es esot no azbesta, es vienalga noguru. Man sagribējās mieru un klusumu.
Man arī tagad nereti raksta un piedāvājas iepazīties gados jaunāki vīrieši - nee...es vairs negribu!

CoCoSan  Feina atbilde Malviinei, izsmeļoša, man patika

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu