Jo jaunāks, jo labāks ?

Palasot šeit sieviešu anketas, uzkrītoši manāms , ka mūsdienu sieviete savu lielisko vīrieti vēlas gados jaunāku, reizēm daudz jaunāku par sevi. Pamudināja šo jautājumu uzdot anketa, kur sieviete 33-35 gadi, ar atvasīti, savu otru pusīti vēlas 20 gadīgu jaunekli. Te es padomāju, varbūt tā ir vēlēšanās apmaksāt puisim augstāko izglītību, vai arī centienu savu otru pusīti sākt audzināt un pieradināt pie sevis tā sakot jau no bērna kājas :) Kā tad tur īsti ir ?

Discreta  Zepa, nevajag lasīt starp rindām. Es labi sevi redzu spogulī. Bija man krietni jaunāks vīrietis, bey man bija nogurdinoši. Pēc manis kāda ieminējās psr šo tēmu. Nu, negribu es tos pēc 50. Bez apvainojuma! Labāk esmu, kur esmu. Bez.

rokons  vecuma barjera tiem, kam pāri 50 vairs nav liela nozīme. Svarīgi, lai nav fizisks un garīgs disbalanss.
Bet ko lai dara, ja vienai patīk gan sēņot, gan slēpot, bet otram vai nu tikai slēpot, vai tikai sēņot.
Disbalanss acīmredzams :)

CoCoSan  Klau, disbalanss ir pat siāmas dvīņiem, kur nu vel cilvēkiem kā patstāvīgām vienībām

Rasuks  Dzīves veids LV vīriešus savecina ar koeficientu ~.1,8!!!

av2  +/- 15 gadi pat nav manaami , ja cilveeki patiesi miil viens otru. Diemzzeel, kad paskataas oHo publiku sseit , tad reizeem ir taa, ka tas, kurss veelaas to jaunaako sev blakus, laikam sen nav spogulii paskatiijies pats. Tas attiecas uz abiem dzimumiem. Pluss, nu jaannem veeraa ir, ka ja viirietis var , teiksim ....finansiaali atllauties jaunaaku, smukaaku, tad ko var piedaavaat vecaaka sieviete , reaali ta ko ? Super (tiessam) sex ? Uz cik ilgu laikuy tas saturrees vinnus kopaa ? Arii finansiaalo pabalstu? Kurss normaals viirietis to veeleetos, lai vinna sieviete ...sponsoreetu vinnu...vinna dziivi , a? Ta nu i nafig....
Nee, nu labi, labi , var jau buut. Cilveeki ir ...tik dazzaadi pasaulee, un pasaule ir diezgan liela, lai katrs atrastu to, ko veelaas :)

rokons  Ref 00:53
Hmmmm, tātad 50 gadīgs vīrietis ir ekvivalents 90 gadīgam.
bet 90 gadīgs 162 gadīgam..........laikam esam vīrieši - ilgdzīvotāji :)

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu