Galants vīrietis, džentlmenis.

Kādas pieklājības, uzvedības normas ievēro mūsdienu vīrieši attiecībā pret sievieti. Vai vispār tādas ievēro? Izkāpj no autobusa pirmais, pasniedz sievietei roku, utt.

Forsaakais  Cocosan. Nu, no tevis man nav nekādu noslēpumu:) Atbildu uz tavu jautājumu - elementāri, tāpat kā visi pārējie. Ja tu sievietei patīc, viņa tev "dos" bez jebkādiem nosacījumiem. Ja nepatīc - nekāda durvju atvēršana, smagumu nešana, "galantums" vai "džentelmeniskums" nelīdzēs. Vai vajag apstiprināt šo ar kādiem faktiem iz realitātes? Ok., paņemam piemēru - tās vientuļās mātes, kas mums sabiedrībā ir ap 40% gulēja ar džentelmeņiem un galantajiem? Ja tā, kāpēc viņas ir vientuļas, kur visi šie džentelmeņi ir palikuši?

Lobo1  CoCoSan, Tu/Jūs, pat iedomāties nevari, par cik mana dzīve ir kvalitatīvāka par Tavu! Ēdu tīru paša audzētu pārtiku, ko pie tam vedu savām rīdziniecēm, lai viņas neindētos ar poļu atkritumiem, 200 m no manas mājas ir upe, kur varu peldēties pēc sirds patikas, 300 m Rīgas šoseja. Nospiedi pedāli un pēc 2 stundām esi Rīgā. Ko tam pretī vari likt Tu/Jūs? Ak jā, ja gribas nokniebties, es zinu ka no ,,Krustmātes" varu dabūt hlamīdijas, bet Ļuda šķiet tīra. Rīgas rajončikā Tev/Jums ir piekļuve šādai info?

ieva03  Ir,ir vēl forši un galanti vīrieši,nu piem. mans kaimiņu čalis.Kad es nesu iepirkumu somu un eju augšā pa trepēm uz savu 5-st.,tad ja gadās mans kaimīņš(jauns čalis),vienmēr man palīdz uznest iepirkumu somu-un vai tas nav forši,es viņam vienmēr novēlu,lai labi klājās.No visas sirds cienu un priecājos par tādiem vīriešiem,tā ka nav jau visi izmiruši galantie un pieklājīgie.

riebekle  Lobo1, ja vīrietis ir džentlmenis, tad viņš tāds arī būs, kaut prostitūtai durvis verot. Starp citu, ne visiem sanāk tos galantos gājienus izveikt tik neuzkrītoši dabiski, to ļoti jūt, ja tas ir uzspēlēti un arī sakostiem zobiem vai tikai tāpēc, ka "tā vajag".

CoCoSan  Forshais, tad jau labi, ka tev ir sex. Jācer, ka kaut pret vienu sievieti, bet tomēr, izturies labi.

Lobo. Man nekas nav jāiztēlojies, jo tev nav ne mazākā priekšstata, kā dzīvoju es.
Man ir 7 minūtes kājām līdz vecrīgai, un 2 stundas līdz savam ezeram. Kas man lūdzu tev būtu jāliek priekšā? To lai dara tavas novadnieces 🤣😉

Lobo1  Nu, es esu galants gan pret celkām, gan maukām. Tur neko. Tāda audzināšana. Bet... ja es no tevis dabūšu putna slimību, tu nožēlosi.

CoCoSan  Kāds tu malacīts. Vispār jā, runā, ka lauku puikas ir labākie: strādīgi, vienkārši un audzināti pēc vecajām labajām tradīcijām

Piparkuka  Kā jau visos laikos- pasniedz roku, izkāpjot, atver durvis, nes smagumus, palaiž pa priekšu izejot utt., pasniedz mēteli. Normāls vīrietis ir normāls!

nazis  Pasniedz roku, atver durvis, palaiž pa priekšu, palīdz uzvilkt/novilkt mēteli. To dara pieklājīgs vīrietis, arī alfonso, un visi pārējie, kas vēlas "pielaizīties". Tāpēc vien viņš vēl nav džentlmenis.

nazis  Zinta. Pieklājība ir tikai pieklājība, un tai būtu jāpiemīt vai jāiemācās visiem. Tomēr DŽENTLMENIS - līdz tam man vēl jāaug - tā nav pieklājība tikai, tas ir cits vērtību modelis, cita domāšana.

SpoguliitisTM  Dzirdeeju,ka tas,kursh par sievas doto naudu kartupelljiem, nopeerk miiljaakajai ziedus.
P.S. es gan pieturos pie citaam darbiibaam, pat neesot dzhentelmenis.

HOUSE  Gribat iezviegt? Sen atpakaļ sanāca randiņš ar kādu sievieti, kura bija tik visvaroša, ka es pat nepaguvu viņai mēteli pasniegt. Viņa to pasniedza man! Galvā notika sprādziens, es domāju, bāāc, tu visu vakaru sēdi un uzsver savu svarīgumu un nevis man, bet tai blondajai krekstei nav ne mazākā takta un pieklājības!
Tādas viņas ir, neprecējušās, bieži bez bērniem, mūžīgi viņām visur ir taisnība un iekšēji... nelaimīgas.
Un tomēr, man viņu nav žēl, mēs visi esam atbildīgi par savu esību.

Epifanija  Mūsdienu galants vīrietis vaktē sievietes narvesenā un nogaida, kad iepatikusies sieviete iepērkas, tad piesteidzas no aizmugures un cieši piespiežas tai klāt, it kā ieņemot rindu aiz viņas un steidzoties, kaut gan pirms tam stāvējis kioskā un vērojis nekur nesteidzoties, varbūt tas ir spēcīgs vīriešu izmisums pēc sievietes smaržas, pavērojiet, kā vīrietis uzvedas jums rindā aiz muguras, būs interesanti, varbūt pat izdevība iepazīties

riebekle  nazi, džentlmenis to dara dabiski, kā elpo. Pielaizīties gribētāji sevi nodod ar pārmērīgu iztapīgumu un glumumu. Vot!

miers2  es cenšos būt galants ,kad par to cieši piedomāju foršas sievietes tuvumā, jo automātiski izpildīt šīs lietas - tas nav vērts - var kāda "riebekle" gadīties un tad es izskatīšos pēc klauna - citi viebsies, bet es nezināšu kur acis likt

anis  Šoreiz atļaušos nepiekrist-necenšos būt galants! Pārspīlējumi,pārcenšanās ir smieklīgi. Bet tā kā man patīk,ka mani ceļabiedri jūtas labi-tad mēģinu atbilstoši uzvesties. Protams iespēju robežās.
Nemaz jau tik daudz nevajag! Iztapība reti tiek pozitīvi novērtēta. Un misēkļi rodas visiem...

Maja  Nav PP ar galantiem vīriešiem, jo acīmredzot pārāk daudz dāmu, kuras tā vairāk pēc lēdijām izskatās, nekā es.
Iepazīties gan dažreiz gadās, bet tas vnm ir crazy, nestāstīšu:)) Katrā ziņā nekad ne bibliotēkā

vilx  Kā mamma mācīja, tā dzīvoju, esmu galants, vai neesmu, esmu dzentelbeņķis, vai neesmu, a hrenviņzin.

Pašas esat mammas - māciet savus dēlus. Kā iemācīsiet, tā viņi arī galanti vai ne tik galanti izpaudīsies.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu