Galants vīrietis, džentlmenis.

Kādas pieklājības, uzvedības normas ievēro mūsdienu vīrieši attiecībā pret sievieti. Vai vispār tādas ievēro? Izkāpj no autobusa pirmais, pasniedz sievietei roku, utt.

Magda555  Man vienmēr gadās galanti vīrieši.Veikalā palīdz aizsniegties līdz aukstākam plauktam,pa ceļam aiznest iepirkumu maisiņu.....Sveši vīrieši.Forši! Esmu sajūsmā no šādas rīcības!

Malviine  Es savus dēlus jau no mazotnes mācīju visām džentlmeņu fīčām, tagad no malas vēroju - rezultāts ir, viņi nekaunas padot savām meitenēm mēteli un padot roku izkāpjot no mašīnas. Manā klātbūtnē kaut kā pārsvarā visi vīrieši cenšas izturēties pieklājīgi, galanti...esmu ievērojusi - pat ievelk vēderu!:) Patīkami!

rokons  Drusku ar manierēm jāuzmanās. Zviedrijā roku sniegt no autobusa kāpjošai sievietei var uzskatīt par uzmācību

av2  nu ggentelmenis nekad nepiedaavas daamai " no kalinna " iedzer vinnchuku , ja ir...ir pieejama tukssa konservu bungga :)
A taa, nu labi, labi. Tas ir elementari, palaist, paliidzeet, tas nav nekas iipass.

mairita1971  Īsts vīrietis pieklājību izrādīs ne tikai sievietei kas iepatikusies,bet katrai.Es ļoti uzmanīju brāli,lai viņš ievēro pieklājību,attiecībā pret visām sievietēm.Tagad viņš man pateicīgs,jo bieži pirmais iespaids ir vērtīgs.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu