Kāpēc sievietes nevēlas uzņemties atbildību?

Kāpēc sievietes negrib uzņemties atbildību par savām izvēlēm un savu dzīvi, bet sagaida to no vīriešiem? Sevišķi, no svešiem vīriešiem, kuriem ar viņu problēmām nav nekāda sakara. Kāpēc tās, kuras dzīve piespiež pašām risināt ikdienas problēmas, tiek uzskatītas par "stiprām" sievietēm? Kas tur tāds ekskluzīvs, ka viņai būtu jāpiešķir tāds "tituls"? Mēs piederam rietumu kultūrtelpai, kur katram indivīdam ir tiesības uz laimi, bet arī katrs indivīds ir atbildīgs par tās sasniegšanu. Kāpēc šis uzstādījums praksē tiek noliegts, bet atbildība par sieviešu laimi, veiksmīgumu/neveiksmīgumu tiek novelta uz vīriešiem?

CoCoSan  Mudakiem jau nu gan gribētos redzēt, kā sievietes gaujā veļu uz akmeņiem berž un ugunskuros baložus cep.
Dies pas, ka šitādi čudas ģimenē ienāk

Gija  Nepietiek zināt sev cenu, vēl vajadzīgs arī pieprasījums!
Un jā, es par to, ka nevienam no abiem dzimumiem nav jāpārlec pāri šai barjerai, un vēl šai, un tad vēl vienai-jo finišā būs balva! Bet varbūt arī nebūs, kā parasti arī šādos gadījumos ar maukām/Alfonsiem ir. Bet censone/censonis ir licis uz visu banku, un zaudējis visu. Naudu, reputāciju, LAIKU.

coldlands  Kāda nafig Gauja, manas drēbes tik tīra akas udentina lai berž, un ne uz akmeņiem, bet ar savam rociņām pret savu riepu. Un nekādus baložus, bet molocno ruksenu.☝

Gija  Forsakais, es tev sāku piekrist. "Nekad neviena sieviete nevienu vīrieti nav padarījusi par konkurētspējīgu vai veiksmīgu. Visi veiksmīgie jau sākotnēji ir bijuši perspektīvi un veiksmīgi, tieši šī iemesla un resursu dēļ viņas arī piezīžas klāt tam vīrietim, bet pēc tam viņa talantus un veiksmi sāk uzdot par savu "nopelnu"." te es zinu vienu reālu veceni no ohuja, ar vīreli abi vācijā dzīvo, bet pļerkstēt nāk te. pati nepelna neko, bet vēl nejēdz vismaz pēc maiguma iemiesojuma izskatīties un nelegālo bērneli atzīt. nu tas džeks ir lohs.
par valēriju - personīgi man ir skaidrs, kā tas notika, bet neesmu ziņkārīga par lietām, kas tieši neattiecas uz mani. ko iesaku visiem.

Eneile  Manuprāt, pārsvarā sievietes ir aptrakušas ar atbildību un sagrābjas sev visādas atbildības, kur vajag un kur nevajag. Un pagurst. Un jā, tādā brīdī parādās ilgas, lai kāds to atbildību no pleciem noņemtu. Problēmas rodas, kad sieviete vēlas, lai vīrietis uzņemas atbildību par to, par ko vīrietis neuzskata par vajadzīgu.

obladai  Ļoti jaunas un romantiskas filmas saskatījušās sievietes domā, ja viņu laime ir atkarīga no vīrieša. Ja vīrietis to laimi nenodrošina, tad viņš ir vainīgs. Sievietes, kas mazliet domā līdzi un dzīves drēbi aptaustījušas, tik lielas ekspektācijas uz vīriešiem vairs neuzkrauj. Tāpēc ieteikums ir vienarši izvēlēties cita tipa sievietes, tad būs mazāka vilšanās.

SpoguliitisTM  Ir naacies ar taadaam te saskarties... Atbilde - Neesmu maate Tereeze.

Napoleone  Forsaakais - tas, ka tev nav paveicies ne ar savu veiksmi, ne ar sievietēm - tāpat ir skaidrs, nebija jau vajadzības tā ekshibicionēt.

Discreta  Muļķības kaut kādas.

ketija64  Cilvēki ir dažādi,abi dzimumi.Ja nebūtu bezatbildīgu cilvēku ,tad nebūtu arī bērnu namu un veco ļaužu pansionātu. Bezatbildība 90% gadījumos.

zepa  Palasīju viedokļus, konkrēti jūtams , ka šeit rakstītais rodas, jo cilvēks ir viens, vairākums kas te portālā ieskatās ir cilvēki, kas vēl nav satikuši to otru ko sirds vēlas. Tad nu loģisks risinājums , ka katrs to atbildību uzņemas pats , jo nav jau otra blakus. Normālās attiecībās reti ka kāds no abiem ir tas visa risinātājs un otrs ieņem pasīvu pozu. Kopā darot viss izdodas ātrāk un daudz vienkāršāk !

saulite34  Savukārt, cik sievietes veiksmīgus vīriešus ir novedušas līdz bankrotam un izputinājušas vai iedzinušas kapā - tas ir mērāms simtos un tūkstošos.[c]

Pats jau vien ir vainīgs tas vīrietis,ja ir izvēlējies sev tādu sievieti,kas iedzen viņu kapā.Labāk paskaiti ,cik tie veiksmīgie vīrieši paši sevi ir iedzinuši kapā,dzenoties pēc pasaules mantas.

Epifanija  Vajag meklēt sev piemērotu sievieti, ne pārtaisīt visas pasaules sievietes sev par atbilstošām

CoCoSan  Sekojot tavai loģikai, sieviete veiksmīgu vīrieti nevar ne izveidot, ne arī secīgi - iedzīt kapā. Respektīvi, ja bankrotēja, izputēja vai pats sev uzlika rokas, pats alnis un nav ko vainot sievietes.

riebekle  Īsti nesapratu, pie kā tad sievietes atkal vainīgas? /vot, šovakar ir pilnīgi bezatbildīga saistībā ar saprašanu/

Maja  Spēļu automātos vinnēt varbūtība ir nevis tuva nullei, bet vienāda ar to.

Maja  P.S. ´´ēsmas" summas neskaitās.

Lobo1  Vārdusakot- abi labi.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu