Par ko mīlēt?

Par ko mīlēt otru cilvēku? Seksu iekšā nejaukt.

Amadejs  Nemīl jau par kaut ko:)Ja ir kaut kas, tad tas ir izdevīgums ,ne mīlestība.

Piparkuka  Par to, ka otrs ir pasaulē. Vienkārši tāpat tas notiek.
Par iedotu ābolu. Par sadalītu maizīti. Par pļavas puķēm. Par smaidu. Par mīļumu. Par tavām dusmām un tevis audzināšanu (manis). Par cerību un kopā pavadītu laiku. Par palīdzību. Par sasmīdināšanu.
Par to, ka caur to otru vari saskatīt pasaules skaistumu! Lūk, kas ir galvenais- mīlot tu savādāk saredzi visu sev apkārt un vispār- visu.
Viss tad ir brīnišķīgs- arī dubļu ceļš, netīra grīda vai jebkas cits:))

coldlands  Aivar, Tev ir kādi paša radītie mēraparāti, ja Tu zini, bet zinātnieki ne?

marselis  ...par skaitam kurpem!

Forsaakais  Objektīvā realitāte ir pieejama katram ( es domāju, ka šeit esošajiem visiem), mīlestību nevar kontrolēt ar apziņu. Vispirms ir iemīlēšanās pēc tam ir racionalizācijas process, kurā tiek meklēts "par ko es viņu mīlu" un piedzītas iespējamās atbildes, kam patiesībā nav nekāda sakara ar realitāti. Nevar sevī izsaukt mīlestību pret kādu, kurš to "būtu pelnījis", to nevar nopirkt par naudu, to nevar pieburt, tas ir mūsu ķermeņa process, kurš nepakļaujas kontrolei. Ir iespējas to nepieļaut jau saknē, piemēram, jau pašā sākumā iztikt bez objekta celšanas uz pjedestāla un idealizēšanas, bet ne visi ir spējīgi atpazīt šo mirkli un paši sevi novilkt atpakaļ uz zemes, sevišķi, ja tas objekts ir galīgi nepiemērots tam, lai nonāktu emocionālā atkarībā no viņa, jo viņš var kaitēt.

AivarsN  Varbūt tā nav vienkārši vārdu spēle, zinātnieki - zināt- niekus, bet tikai ne pašu galveno. Tieši tāpēc jau inkvizīcija centās un vēl joprojām cenšas iznīcināt visus tos, kuri zina kaut nedaudz vairāk par to, ko drīkst zināt vergs, lai viņu varētu turēt reliģiskā pakļautībā un no radošās, dievišķās būtnes, evolūcijā novilktu atpakaļ līdz primitīva dzīvnieka līmenim. Tieši tāpēc jau tika izdomāta Darvina teorija un vairākas citas zinātniskās teorijas, kuras ierobežo zinātnes tālāku attīstību. Tieši tāpēc zinātne ir nonākusi strupceļā, lai gan bezspēcīgi atzīst, ka pastāv tumšā enerģija un matērija, bez kuru klātbūtnes, daudzi procesi Visumā nemaz nebūtu iespējami.
Ir ne mazums tik tālu evolucionējušu cilvēku, kuri šīs zinātnei neizskaidrojamās parādības un procesus, ne tikai saprot un var izskaidrot, bet pat spēj vadīt. No viņiem tad arī vajag mācīties, nevis aprobežoties tikai ar to, kas rakstīts skolas mācību grāmatās.

Chris1986  nu, te visi baigi poētiski laiž :D Bet patiesībā kā vienmēr ir plika un kaila - ar ko sakrīt feromoni, gēni, vai fig viņu zin kas vēl - pie tā velk kā alkoholiķi pie pudeles. Katrā ziņā kājas tam visam aug no visprastākās vairošanās kā pie visiem lopiņiem

neko  Chriss: kā tavā teorijā iekļaujas tantes kas gatavas badā palikt, bet savu kaķi pabaros?:)

Discreta  Mīlestība ir Dieva dāvana. Mīlestība var nebūt abpusēja, bet tas nenozīmē, ka viņas nav. Manu mīlestību nenosaka nekādi objektīvi novērtējami nopelni.

Piparkuka  neko- bet tas ir dzīvnieciņš! Mana mamma arī galvenais, ka sunim, pašai mazāk svarīgi.
Un man ir putniņš- nu noteikti, ka viņam jābūt ēst. Tā ir atbildība, rūpes par otru. Bērniem jau arī ēst jādod. Tas ir drusku citādi...:)

rozinite  ....par to, ka viņš izstaro neredzamu, bet tik vilinošu gaismu. Viņam vienmēr ir tūkstošiem plānu, ideju un mērķu , kur virzīties...tu saplūsti ar viņa enerģiju un vairs nebaidies no trakās dzīves straumes...nebaidies sapņot..

Alice  Cilvēku mīl par to, ka viņš ir.

elis24  ,,,,ja mīl,tad bieži vien uz šo jautājumu atbildēt nevar,jo īstenībā, mums patīk tas ,kā jūtamies tieši mēs, būdami ar šo cilvēku kopā.Ja varam noformulēt par ko,tad tā vairs nav mīlestība.

mairita1971  Saka,ka cilvēks iemīl atspulgu otra acīs.Ja ir vēlme otram darīt labu,neko neprasot pretī,tad tas jau ir solis uz mīlestību.Ja vēlies kļūt labāks un esi ieinteresēts par otra garīgo pasauli,un ja tas ir abpusēji tad tā ir mīlestība.

Kameniite17  Par to, ka ir. LABS.

puupoliite  Sieviete mīl vīrieti par rūpēm ikdienā, par uzticību, par to, ka ir blakus grūtos brīžos un atbalsta, ka saprot tad, kad citi nesaprot. Tā ir arī cieņa abpusēja. Tas, ka abi zina sīkumus, ko citi nezina, un nepļāpā ne sieviete, ne vīrietis par to visai pasaulei, jo tas ir tikai viņu noslēpums. Un tad, kad ir kaut kādi strīdi, tas nāk atmiņā, un tu mīli savu cilvēku arī tad, kad dusmojies.:) Par to, ka viņš ir :) Kaut kā tā...

puupoliite  Un arī par veiktajām rīcībām, kas uzlabo abu dzīvi. Vīrietis - laikam vairāk mīl par izskatu, arī par rīcībām ikdienā, un par to, ko sieviete dara mājās, lai viņam būtu patīkami tajās būt un atgriezties vakarā pēc darba, par noskaņu:). Un abiem ir interesanti kopā, un ar katru gadu mīlestība pieaug, kļūst lielāka un dziļāka (arī gultā):).

puupoliite  Skaista pasaka, un dzīves patiesības tajā ir.:)

Raivis_1977  ar to pašu!

gunda10  Jaunībā pēc principa ko pirmo ierauga kad hormoni sāk rukāt ,stipri vēlāk ar ko saprotas , vēl vēlāk dīvaini principi kas patiesībā ir tikai patika pret pagātni un ja pagātne ir citur tad nekas nav , jāgaida vecuma kukū būs kā jaunībā vējš galvā , vai reliģija . 2020-02-23 01:39

sultans10  Kad sāksi cienīt un mīlēt pats sevi, tad sapratīsi kuras sievietes vajag mīlēt pa kilometru, bet kuras drīkst laist tuvāk! 2020-02-23 15:53

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu