Vai vīriešiem vajag nopietnas attiecības?

Un kā viņi izprot nopietnas attiecības?Kāds "gudrs cilvēks"centās iestāstīt ka vīrieši veido attiecības tikai tāpēc lai tiktu pie regulāra seksa.Sekss protams ir ļoti svarīgs arī sievietēm,bet attiecības TIKAI seksa dēļ?Hmm..cilvēki jau nedrāžas 24 stundas 7 dienas nedēļā.Attiecības starp sievieti un vīrieti nevar ilgi pastāvēt bez seksa,bet arī nesastāv tikai no seksa.Vai tiešām vīrieši ja varētu tikt pie tā seksa jebkurā diennakts laikā un vēl pilnīgi bez maksas atskrietu tikai iespraust un nekāda kopdzīve viņiem nebūtu vajadzīga?
Sievietes kuras jau ir attiecībās ar foršiem vīriešiem var jau par visu šito pasmaidīt,bet kā ar tām kas pagaidām ir vienas un cer kaut ko atrast?Uz ko viņas var cerēt?Jo palasot te visādu biļiburdu liekas ka ne uz ko!

LaskovijMerzavec  Iedodiet taču Foršajam piecus sieviškjus vienlaikus - pec paris mēnešiem būs monogāms puritānis un sekss tikai bērnu radīšanai...

Kad izsalkums uz smadzenēm spiež, tad liekas ka varētu visas salas sievikjus izkniebt...

Forsaakais  Vispār interesanti vērot, kā sieviešu dzimums, kurš citkārt mētājas ar apgalvojumiem, ka "visi vīrieši ir cūkas" un, ka "visiem viņiem vajag tikai vienu" pēkšņi nonāk pie jaunas apgaismības - tomēr tā neesot:)) Vīriešiem vajagot nopietnas attiecības:) Tikai, ko te visi tiek lamāti par to, ka meklē "tikai seksu" un, kāpēc katrā otrajā anketā ir teksts: "vienas nakts sakarus nemeklēju":) Te ir vēl viens empīriskais materiāls tēmai: "Cik adekvātas ir sievietes":) Reāli sasmaidījos lasot visu to pretrunīgo liekulību:) Bet sevišķi smieklīgi izskatās zempapēžnieki, kuri piebalso un mēģina teikt: "Jā, mēs neesam tādi.....". Da esam, esam. Tur neko nevar darīt! Tādus mūs ir izveidojusi daba. Vājie tēviņi dabā tā arī dabū seksu - tikai pielaizoties un uzņemoties rūpes par alfa tēviņu mazuļiem. Šeit omega tēviņi pieslēdzas instinktīvi, sak mēs te baigie labiņie:))

Geisha  Vīrietis savā būtībā vienmēr ir un paliek bērns. Protams, ka viņam ir vajadzīgas stabilas attiecības - mājas rūpes tad gulsies uz sievietes pleciem. Zinu jau zinu, ka te tūlīt vīrieši ies pa gaisu, ka paši var savas bikses gan izmazgāt, gan izgludināt, bet ja skapī uz pakaramā būs tās bikses izgludinātas tad diez vai kambarī meklēs negludinātas. Bez tam uz pohām sieva/draudzene varbūt pienesīs to gulašzupiņu un aliņu. Un tas jau ir komforts no kura grūti atteikties. Jebkurš cilvēks mīl komfortu un kad par viņu kāds rūpējas, jo esi kādam vajadzīgs.

Tomo_sapiens  Coldlands.. Kapēc Tu domā ka tādi vīrieši tikai pērk maukas? Par daudz filmas skaties? Kkāds dīvains stereotips par to visu.. Man ir diezgan daudz tādi draugi, kas visu sasniedz paši, ir turīgi, izglītoti utml. Kad mēs ejam iekarot vecrīgu viņiem nav jāplātās ar naudu lai izrādītu par sevi interesi.. Pilnībā pietiek ar prāta spējām, harizmu un labu humora izjūtu..

neko  Attiecības? Attiecības kā pašmērķi nevajag un sekss vien arī nav iemesls viņas veidot. Ja par sadzīvisko pusi tad tur sieviete mūsdienas galīgi nav vajadzīga. Bet vajag to ko var kopā. Sākot ar "kopā jautrāk" un beidzot ar kopīgiem bērniem.

coldlands  Tak iekarot tantu nav jābūt turīgam, un kāda starpība kur onka to tantu iekaroja, interneta vai kroga.
Ja gribējās pavemstities uz saita onkam, tad tā arī saki, bet ne gvelz muļķības.

elis24  ,,,kaligula ,palasot tavus komentārus,galvā doma,,,,-ak ,kungs,kā tam vīrietim neveicas ar sievietēm.Visas vēlas manipulēt,šantažēt ,paēst bulciņu ar kafiju uz tava rēķina,,,, rodas vēlēšanās paprasīt konta numuru un ziedot kādus 50 eur.,lai vari droši uzsaukt pusdienas ,sievietei,kuru aicini kaut kur,nevis gausties kādas merkantīlas maitas apkārt grozās ideālajam,lieliskajam vīrietim.
Nopietnais veidojas no nenopietnā.Kurš var paredzēt,kas sanāks-neviens.

kvarts  Ja spēj atrast formulējumu kāpēc ir vajadzīgas nopietnas attiecības , tad var pievērstiem ari jautājumam par to, kam tās ir vajadzīgas.

HOUSE  Domāju, reti kura, kur nu vēl šeit, ir spējīga kādam sniegt šādas ilgtspējīgas atiecības. Viņas tikai gaida kad kāds beidzot viņai tādas dos. Tieši tādas kā viņa iedomājusies, kādas nekad nebūs. Tās pastāv viņas slimajā galviņā, bet realitātē, tādu nemaz nav, tāpat kā maize bez garozas. Viņas gatavas tikai ņemt, bet sniegt un šo kopdzīves, ikdienas procesu izbaudīt... nē...

mairita1971  Nevajag steidzināt notikumus.Ne jau uzreiz jāsāk domāt par kopdzīvi.Vispirms vajag kādu laiku lai iepazītu.Pēc pāris mēnešiem nāk apskaidrība,vai vēlies šo cilvēku sev blakus ikdienā.Bet ir zināmi gadījumi,ka pēc seksa,vīrietis iedod sievietei mājas atslēgas.Vīrietis vispār jūt ar pirmo skatienu,ka vēlas šo sievieti ne tikai seksam.

kjirsis_X  Mīlēt vajag un mīlēties. Tiekties vienam pie otra un satiekoties priecāties. Nevis ATTIEKTIES un NOPIETŅOTIES. ierosinu svītrot šo nejēdzīgo terminu ;)

kaligula  elis 24 , par bulciņām, tas nebiju es. Nopietni.
Es pat vienbrīd piedāvāju sievietēm uzsaukt tasi kafijas un kūku. Bez saistībām, tikai sirsnīgi parunāt. VIENKĀRŠI parunāt. Zini, nepieteicās. Biju nedaudz noskumis un vīlies.
Un vēl kas, es nesacītu, ka nav veicies. Ja es tā atskatos, tad ir ko novērtēt. Pirmā iemācīja būt bezkaunīgam un bez rāmjiem un es , kā PSRS produkts, esmu bezgala pateicīgs, kāda cita parādīja, kas ir grāmatas un labs vīns, vēl viena labu seksu, tad vēl bija tādas, kuras iemācīja neņemt visu, kas par velti, bet novērtēt sevi, vēl bija cilvēks, kurš uzdāvināja bērnus, tādēļ, kad atskatos, man nav nekā žēl. Esmu laimīgs un apmierināts.
.. Vienkārši sarunājos. Vēroju cilvēkus.
Sociālā improvizācija...

Tomo_sapiens  Coldlands, neviens ne par vienu te necenšas paņirgāties.. Es tikai izsaku savu viedokli, kas ir balstīts uz paša pieredzes.. Kapēc Tu to nespēj pieņemt, man nav saprotams..

Tomo_sapiens  Kaligula, absolūti Tev piekrītu. Tas īstenībā mūsdienās ir reti sastopams, kad sieviete Tev spēj pavērt jaunus horizontus lietās, kuras nekad agrāk nevarēji iedomāties. Piedodiet dāmas, bet mūsdienās lielākā daļa sievietes to visu sagaida no vīrieša. Vīrietim jābūt iniciātoram, vīrietim ir jābūt ideju ģeneratoram, vīrietim ir jābūt interesantam.. Diemžēl sievietes, (es runāju par sava vecuma kategoriju) diemžēl tikai pāris man dzīvē ir pavērušas jaunus apvāršņus.. Šis atkal ir balstoties uz manu personīgo pieredzi. Tapēc ja esmu aizskāris kādas jūtas, atvainojos.

kaligula  Sacīsim tā, daudziem ir slāpes (neatkarīgi no dzimuma), bet ne visi atrod avotu.
Lieliski ir uzrakstījis Skalbe. Ja kādam slinkums pēc grāmatas pastiepties, tad jūtubā ir latviešu multene. Kā es braucu Ziemeļmeitas lūkoties.
(Laikam jau ne par velti skolā lika lasīt. Starpc., ja nekļūdos, daudzi Skalbes darbi bija vienbrīd aizliegti. ...Lai nerodas pārāk daudz jautājumu tukšajos pauros)

coldlands  19:14 tad jau sanāk ka visas tantas kas meklē kniebienu saita ir tupas, bet kas kniebienu atrod tur āra ir izglītotas, gudras, turīgas!?
Ja es rakstīšu, ka visas tantas ir neglītas, dumjas...jo tas balstīts no manas pieredzes, tad visam tantam būs tam jāpiekrīt?!

Tomo_sapiens  Es neesmu sieviete, un es nezinu ko vairums meklē šajos portālos vai klubos.. Sievietes tāpat kā vīrieši ir dažādas. Ir gan dumjas, ir gan gudras. Katram ir savi kritēriji kā vērtēt sievieti. Gaumes ir dažādas.. Bet cik lasu šeit, šeit lielākoties vīrieši ir idioti, kas domā nevis ar galvu, bet kur iestumt savu krānu nemaz neiedziļinoties sievietes anketā.. Tas ir secinājums lasot, ko sievietes stāsta par šiem neapdāvinātajiem indivīdiem.. Manuprāt ja sieviete grib kniebienu, tad viņa to atradīs ātri..

coldlands  Jēzus, tad Tu vēl būdams vīrietis tādu hui...ju esi uzstrocijis🙀

CoCoSan  būdams vīrietis tādu hui...ar kaķīti uzstrocijis 🤣

SpoguliitisTM  Shaadas vattieciibas ir vajadziigas nevis kaadam no dzimumiem, bet konkreetiem cilveekiem.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu