Vai vīriešiem vajag nopietnas attiecības?

Un kā viņi izprot nopietnas attiecības?Kāds "gudrs cilvēks"centās iestāstīt ka vīrieši veido attiecības tikai tāpēc lai tiktu pie regulāra seksa.Sekss protams ir ļoti svarīgs arī sievietēm,bet attiecības TIKAI seksa dēļ?Hmm..cilvēki jau nedrāžas 24 stundas 7 dienas nedēļā.Attiecības starp sievieti un vīrieti nevar ilgi pastāvēt bez seksa,bet arī nesastāv tikai no seksa.Vai tiešām vīrieši ja varētu tikt pie tā seksa jebkurā diennakts laikā un vēl pilnīgi bez maksas atskrietu tikai iespraust un nekāda kopdzīve viņiem nebūtu vajadzīga?
Sievietes kuras jau ir attiecībās ar foršiem vīriešiem var jau par visu šito pasmaidīt,bet kā ar tām kas pagaidām ir vienas un cer kaut ko atrast?Uz ko viņas var cerēt?Jo palasot te visādu biļiburdu liekas ka ne uz ko!

kaligula  Nezinu, kuram un kad ko vajag, bet iešāvās prāta, ka tak Kristīne, ja būtu acis paņēmuse rokās, ieraudzītu, ka apkārt pilns ar labiem un strādīgiem vīriešiem, bet nē tak, viņai vajadzēja plenci, kurš, patiesības labad atzīsim, savos apskaidrības mirkļos bija gatavs no debesīm zvaigznes nest un pat par savu tēvu, kurš nabagmājā, līdzīgi kā mūsdienās notiek, parūpēties, tomēr, lielos vilcienos, bija un palika pats sūdīgākais variants. Destruktīvs cilvēks. Bez nākotnes.
Runājot par Kristīni, - tā ar bij ko vērta. Iespējams, ka viegla manipulācija koķetējott ar Akmentiņu ātri pārauga kārē pēc naudas , un tad vēl tā gribēšana. Un viss jau gatavs.
īsāk, tā vietā, lai ietu vidusceļu, kas būtu, vismaz no skatītāja viedokļa, tas prātīgākais, šī ņem galējības.
Nu neko, tais laikos jau nebija iepazīšanās portālu, kur pēcāk anketas likt. :):):):):) Un citiem atkal brīnīties.

kaligula  P.s. Un tie normālie, kaut nabagi, kaut līki un klibi, bet ne akmentiņi un ne uldi, tie turas no šitādām pa gabalu, jo laimes jau tur nebūs.

elis24  Varbūt viņiem un viņām nevajag nopietnās attiecības,tā mēs domājam,līdz satiec cilvēku un viss ieprendelējas pa nopietno, pats no sevis un tas ir forši ,ka cilvēki satiek īsto cilvēku,kurš nekādi nebojā dzīves kvalitāti,,,,ir taču cilvēki ar kuriem ir vienkārši labi kopā.Katram tā ir bijis,,,,nespļaujiet akā no kuras ,iespējams,pašiem būs dzert:))))

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu