Jūt vai nejūt, ka otram/ai ir kāda/s cita/s?

Zinu, ka šis ir sen aprunāts un daudz apspriests jautājums. Un tomēr.

Piemēram: Sieva Latvijā. Vīrs citā valstī. Viņam ir cita tur tajā valstī, bet sievai neko nesaka, jo negribot sāpināt... /loģika nulle, bet ne par to šoreiz stāsts/

Vai tiešām ilgstoši (varat izteikt savas versijas par to, kas ir ilgstoši) dzīvojot šķirti kādam ir vēl ilūzijas, ka tas otrs tur mājās, vai - tur prom, dzīvo viens?
Vai tas, kurš gaida (nu, ja pieņem, ka tāds/a ir), tiešām nejūt, zemapziņā neapzinās, ka tur tam otram/ai ir cits/a?

mairita1971  Attālums ir liels pārbaudījums,un vīrietim tās olas ir jāiztukšo tīri fizioloģiski.Daudzi izšķiras vai nu dzīvo pa divām mājām.

Toi  Redz, visi tā šūmējas, ka tikai nabaga precētā zeķe nenoģībst uzzinājusi, ka vīram mīļākā, bet nevienam nemaz nav nav žēl tās jaukās! gudrās! specialitātē strādājošās-atšķirībā no parazītes sievas/-meitenes, ko šī adamsu ģimenīte izsmērējusi pa sienu! un nākamo viņi vēl meklē! nu lai meklē vien.

Servus  nez, man būtu svarīgāka mana vieta vīrieša dzīvē. ja nr 1, pati varu uzdāvināt meitenes dzimenē viņam, lai džekam prieks, un meitenes nopelna kādu kapeiciņu
D:
bet ja nr 2, tad tādu man ir +/- kādi 8-kam neko nenozīmēju, bet atbrauks, ja piezvanīšu, un stāvēs uz sliekšņa. D

Mailija  Par šo te tēmu kaut kad labi sen lasīju kāda saldummīļa grēksūdzi.Tikai viņam bija cita situācija.Sieva bija stāvoklī un pēdējos mēnešus viņai bija jāguļ slimnīcā kaut kādu veselības sarežģījumu dēļ,tad arī līdz ar to bija ilgāka atturēšanās no seksa.
Jaunizceptais vīrs un topošais tēvs gan nemaz nedomāja kaut kā sevi ierobežot,vai tad ies sevi šitā mocīt.Nopirka prostitūtu,bet minētais "varonis" tak vēl jo vairāk negribēja ierobežot savu baudkāro miesu un par lielāku samaksu vienojās ar prostitūtu ka sekss būs bez preža,jo ar prezi nav tā juška.Iznākums bija vairāk kā liktenīgs.Nepacietīgais mīlnieks saķēra AIDS.
Sieva viņu protams pameta.Minētais tips tā vietā lai aizdomātos ka pats vien vainīgs par tādu iznākumu-sāka ienīst visas vieglās uzvedības sievietes un atmaksāt viņām apzināti aplipinot viņas ar AIDS.Nez..kaut kādā brīdi viņam uznāca apgaismība kad pārguļot ar kādu kārtējo vieglas uzvedības sievieti viņas mājās redzēja ka viņai tak ir trīs bērni un padzīvojusi māte,bet cik jau bija paspējis aplipināt.

av2  nekas nedilst Tur. Reizeem cilveeki pieliek paaraak lielu veertiibu tiem kreisajiem solliem, ja kaads, kaada ilgu laiku ir viens palicis. Varbuut tomeer vienkaarssaak jaaskataas uz pasauli, un jaareiz kopeejaa bilde, jaaredz, kas mums ir svariigaaks, kaadi kopeeji naakotnes plaani utt , a?
Dziive nesastaav tikai no sex, pat taalu no taa.

meanless  It depends. Ir bijis ka jutu ka kaut kas nav lai van sezhu pasaules otra mala... Un beigas izradas ka tiešam kaut kas nav..
T.s. It depends kada saikne ar 2. Cilvēku
:( Man laikam tada (saikne) diez vai kādreiz vairs bus. :(

Toi  Jā un jūs arī kopā izskatījāties kā grieķu dievi, bet kādam dēmonam/ vellatai sirds asiņoja

Dvinsky  Ģimene ir viens un sekss kaut kas nedaudz cits. Normāls cilvēks bez seksa ilgi iztikt nevar. Tiem, kas izvēlējušies dzīvot šķirti, to ir jāapzinās un jāsaprot.

Mailija  8:45 Nekas nevienam nav jāsaprot,ja jau visu laiku dzīvo šķirti tad pavisam jāšķirās.

Rouzita  Mailija, tāds likums nav izsludināts un pieņemts :) Katram pašam ir rūpīgi jāizvērtē, pirms rīkojas.

Kemina  Šķirti var dzīvot arī vienā mājā, nebūt kopā un katram pa vairākiem mīļākiem. Katram sava loģika un ikdienas dzīve.

Mirdzina  Atkarīgs -cik cieša saikne ir starp pāri! Reizēm kāds izvēlas "nejust". Bet vispār monogāmija esot tikai pēdējo laikmetu izgudrojums un nebūt ne tas veselīgākais...

Alma9  Ja mīl un ciena,tad nekrāps, nevis neteiks, noklusēs......

lapukoks  Tātad - jūt vai nejūt tas otrs uzticību/ neuzticību?
Kā jau zināms, diviem cilvēkiem veidojot attiecības, "saskaras" ne tikai viņu fiziskie ķermeņi, bet arī smalkie ķermeņi t.i. aura. Jo ciešākas attiecības, jo stiprāka mīlestība - jo vairāk abu cilvēku aura ir "saaugusi" kopā, tā ka izveidojas ģimenes aura. Šādās attiecībās savu partneri un viņa izjūtas arī problēmas cilvèks izjūt gandrīz kā savas. Interesanti, ka arī kreiso sānsoli ir iespējams sajust, turklāt nav īpašas atšķirības - vai šis sānsolis ir sperts fiziskā izpausmē, vai arī kāds/a ar lielu intensitāti gremdējas erotiskās fantāzijās. Ja ir seksuāls uzbudinājums, kurš vērsts uz kādu trešo pusi, īstais partneris to droši ka sajutīs. Apzināti vai neapzināti, bet sajutīs. Arī bez visas teikšanas.

balzaka44  Krāpj,nekrāpj: nav ziepes nenodils, nav zirņi neizgrābs. Vīrs krāpa es jutu ka tā ir, bet izlikos par muļķi neteicu neko un 30 gadus nodzīvojām līdz nāve mūs šķīra.
Lai gan viņš dzina mani prom,apzinādamies lielo gadu starpību.

Discreta  Man nav attāluma attiecību pieredzes, bet man ir dīvaina pieredze par to, ka, iespējams, manam vīram bija cita, par ko vēstīja mana ķermeņa fizioloģija gultā. Ticēt tam vai nē, cits jautājums. Bet es kautko sajutu. Ar laiku gan tas pārgāja, lai gan ar prātu nespēju pieņemt domu, ka viņš nošāvis pa kreisi.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu