Mīts "vīrietis savā būtībā ir un paliek kā bērns"...

Mīts par vīrieti, kurš "savā būtībā ir un paliek bērns" ir radies no sieviešu skatu punkta. Pateikšu kāpēc - sievietēm ir uz vienas rokas pirkstiem saskaitāmas jomas, kuras viņas vispār uzskata par kaut cik svarīgām, tās ir attiecības, ģimene, šopings, dažām kādreiz arī darbs. Tāpēc viņas no sirds nesaprot, kā viņš var ķimerēties ap visādām, viņasprāt, nesvarīgām lietām, ko viņš tur ņemās tajā garāžā, laboratorijā un tik daudz laika velta visādai "figņai". Bet patiesība ir tāda, ka vīrieša būtība ir būt radošam, iekarotājam, pasaules izzinātājam. Pateicoties viņu interesei par sieviešuprāt "mazsvarīgām" lietām mums ir atklājumi visās sfērās un tehnoloģiskais progress. No sieviešu skatpunkta Stīvs Džobss sēžot garāžā un ķimerējoties ap kaut kādu "herņu" bija "galīgs bērns", tikai tas produkts, ko viņš radīja pateicoties "infantilismam" ir atstājis milzīgu pēdu cilvēces progresā. Vīriešu hobiji, kuri ir ārpus sieviešu tradicionālās darbības jomām, viņām nav saprotami. Otra medaļas puse - jā vīrieti, kurš aizrauts ar radošām idejām var neinteresēt sadzīviski sīkumi, kuri sievietei šķiet megasvarīgi, tāpēc viņai šķiet, ka viņš ir "bērns". Es tikai varu vairāk visiem vīriešiem novēlēt - esiet kā bērnis šajā nozīmē, izziniet pasauli, iekarojiet to, pārveidojiet to, padariet mūsu visu dzīvi ērtāku un labāku, kā tas ir noticis līdz šim. Ja vīrieši būtu sēdējuši ar bērniem mājās un domājuši kā sievietes, mēs vēl šodien būtu akmens laikmetā. Ko jūs par to domājat?

CoCoSan  Nezinu kā kurai, mans libido totāli atstumj forshveidīgos. Visi kategoriskie tribīnes oratori ir ar gļevām jēra dvēselēm, jo aiz skaļas klaigas slēpj lielas paniskas bailes.
Dāmas, ņemat kājas pār pleciem 🤣🤣

LaskovijMerzavec  ... vismaz viens skaidrs, ka Reds un Forsaakais ir viena persona:)

Protams, ja kāds nepiekrīt viņa uzskatiem, tā uzreiz tiek mēģināts piešaut otram birkas - "zempapēžnieks".

Tik pašam jau nav ko parādīt, kā demogoģiju un argumentus - rādot uz kamieli - tas nav kamielis...

Reds  elis24 "Paskaties apkārt cik veiksmīgu sieviešu ir biznesā,bieži vientuļas,jo laika ģimenei neatliek." - nu? Vai tad es kādreiz esmu teicis ka vīriešiem uzņēmējiem paliek daudz laika ģimenei? Vai arī tu mēģini pateikt ka ir daudz veiksmīgu sieviešu biznesā :D Sorry, strādāju ar uzņēmējiem galvenokārt - nav un pie kam sievietes, kas pat ir relatīvi veiksmīgas uzņēmējas , pamatīgi iepaliek pārējās dzīves sfērās no līdzvērtīga līmeņa uzņemēja vīrieša, kurš ārpus sava biznesa vēl paspēj ko citu arī sasniegt.

Redzi, tu saki ka nav runa par feminismu, bet viss tavs komentārs ir plika feminisma propaganda - "vīrietis neko nevar sasniegt bez sievietes", nekas vairāk.

"...visi tie nieki,kuri ģeniālā vīrieša dzīvi padara komfortablāku ir uz sievietes pleciem..." aha, aha - domā tādi nieki kā veļasmašīna vai trauku mazgājamā mašīna vai laba krāsns, siltināta māja un tādas lietas, ko vīrietis ir radījis, lai radītu komfortablāku dzīvi, pirmkārt jau sievietēm, ja? Patīk, patīk jums piesavināties citu nopelnus. Šito sieviešu ieguldījumu komfortā vislabāk var redzēt salīdzinot vecpuišu dzīvesvietu ar vientuļu sieviešu dzīvesvietu - divas dažādas pasaules.

kvarts  Protams kā bērns, vakarā pupu grib...

DanaL  Šonakt es atkal varēšu mierīgi gulēt, jo kārtējo reizi ir atmaskota sieviešu ļaunprātību.

mairita1971  Mēs visi esam bērni,tikai rotaļlietas paliek nopietnākas.Bet ieroči ir pats ļaunākais ar ko parasti spēlējas vīrieši.Mums sievietēm atliek vien mācēt izdzīvot.

Magda555  Neieteiktu sieviet´em sasaist´ities ar " b´erniem".Domāju,ka šādi vīrieši nav tā vērti,lai dzemdētu viņiem bērnus,un vispār jebkā aplaimotu ar savu klātbūtni,jo,kā lasām no autora tekstiem,tad viņa prāt sieviete ir nulle.Nemazākās sapratnes un cieņas pret sievieti,kura ir daudz gudrāka par vīrieti,tikai neuzskata par vajadzību bāzt to viņam acīs,lai no virtuālā zirga viņu nenogāztu.
Vīrieši ir puikas,kuri vēlas karot,cīnīties,bet sievietes ir miera un līdzsvara nesējas.Kari pasaulē tikai dēļ vīriešu debīlajām rotaļām.Tā kā jāskatās realitātei acīs.
BET VISI vīrieši nav vienādi,tāpat kā sievietes.

Jokere  provokatīvs jautājums, kur atkal pastulbā puķīte ribena var izgāzt žulti.

Servus  Filmās rāda, ka pat krutākie eksemplāri sievišķīgā vidē ātri sadalās
https://www.youtube.com/watch?v=S39paDGZ0Ew
Bet par laimi īstajā dzīvē tā nav, vīrieši saglabā dimanta cietību, lai notiktu kas notikdams.

Nina  + Preilenei DDD

Gretta  Mēs visi brīžiem esam kā bērni. Īpaši tad, kad aizraujamies ar savu vaļasprieku.

meanless  ... Daudzos veikalos Vīriešu un Bernu nodaļas ir blakam vai viena stāva (nu teiksim tur 2 stāvu sieviešu lupatu un 1 stāvs priekš virišiem in bērniem)... Interesanti kapec?

Any way... Ir tada lieta (kaut kur meroga modelisma forumos kads to teica) wot ko darit pieaugušam vīrietim kuram ir sieva, bērni un darbs? Dzert katru vakaru aliņu un skatities TV? Vai sedet garaža un dzert ar tādiem pašiem chaļiem? Nu i kaut kada momenta tas piegriezisies un saks viņš ķimereties limet tur tannciņus vai lidmašīnas... Nu vai kaut ko citu meistarot... Wot es cenšos uztaisīt pulksteni kas man patik (sieviešu gaume laikam ir pareiza šinī jautājumā, jo ir pilnīgi bezloģiska... Viņam poo uz to tur kada mehanisms kads stikls un kada uzdens izturība galvenais lai smuks(atkariba no gaumes)) ... Nu i tanciņus palimēt...

Johaidii  Autors runā par nospiedošo mazākumu, diemžēl. Vīrieši paliek bērni pat sirmā vecumā, mainās tikai rotaļlietu izmēri un cenas. Katru dienu redzu to darbā :D

Eneile  Pirmkārt, neredzu problēmu (apvainojumu), ja runā, ka vīrietis ir kā bērns. Šajā gadījumā tas nozīmē aizrautību, radošumu, rotaļību utt. Ir fantastiski jauki redzēt vīrieša sajūsmu un prieku, kad viņš ir izstrādājis kaut kādu muļķību! :D
Tālāk. Piedodiet visi foršie, gudrie, saprātīgie vīrieši ar adekvātu pašapziņu. Es zinu, ka Jūs esat vairumā. Šis nebūs par Jums. Jūs esat lieliski.
Bet. Nu johaidī! Šitie mūžam nenovērtētie ņuņņas, kas visu uztver kā apvainojumu, pārmetumu un draudu! Aiz katra stūra uzglūn kāda izbadējusies sieviete, kas kā vampīrs vēlas izsūkt... piedodiet, bet tikai naudu. Vienīgais sievietes mērķis ir uzsēsties... piedodiet, bet tikai uz kakla. Un tā joprojām.
Smaga. Smaga tā dzīve un netaisnīga. Un vienīgais šī tīrā, kristālskaidrā dvēselīte, kas pat odiņu savā dzīvē nav nositusi, nokritušu liepas lapiņu ar skoču pie koka atpakaļ pielīmējusi un čūskai galviņu noglaudījusi. Vārs saules stariņš uz kura turas šī pasaule.

elis24  Red,noteikti neesmu feministe un vienmēr esmu teikusi,ka daudz ir foršu vīriešu,kādai veicas,,,,par vientuļajām sievietēm biznesā,doma bija cita,ka sievietes parasti ir tās ģimenes pavarda sargātājas,tāpēc neknibinās garāžā,lai izdarītu pasaules mēroga atklājumus.Bērni ,tiem jāveltī uzmanība,tas nozīmē,ne tikai apmazgāt un pabarot,bet pulciņi,sekcijas,skola,mūzikas skola,kas nu kuram,,,
Bieži ir tā,ka vīrietis piesavinās sievietes nopelnus,es no personīgās pieredzes,,,,,
Mans mājoklis,noteikti ir labāks pēc šķiršanās(no biznesmeņa),pat alimentus nepieprasīju,pati samaksāju par tiesu un atgriezos savā,pirms laulībām iegādātā dzīvoklī.Neko no viņa nepaņēmu.
Nevajag visus mērīt pēc savas neveiksmīgās pieredzes,kur sievietēm no jums vajadzīgi tikai materiālie labumi.Lai cik dīvaini nebūtu,bet pēc šķiršanās sapratu,cik daudz laika esmu ziedojusi savam laulātajam,visu varēju paspēt un atlika laiks sev.
Tā tam būtu jābūt,ka sieviete ir aiz vīrieša,kā aiz akmens sienas,,,,bet pēdējā laikā apkārt viens ģipškartons,,,,

Nina  Tiešām? Tad sauksim to par Pītera Pena sindromu.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu