Vai jāaizmirst par sievieti, kas vēl vēlas izvērtēt un staigā uz randiņiem?

situācija:
Jauka sieviete, ar ko vēlētos veidot attiecības saka, ka iepazīšanās portālā ir nesen un vēlas vēl kādu laiku ieet uz randiņiem, izvēlēties, varbūt būs kāds labāks, bet vēlas, lai es viņu aicinu uz pasākumiem. Teicu, ka uz pasākumiem eju ar sievietēm ar ko esmu vismaz gulējis, bet vispār uzstādījums ir, ka uz pasākumu aicinu sievieti ar kuru ceru un vēlos palikt kopā. Principā pieņemu, ka nav ko pārmest, jo pats kādā periodā rīkojos līdzīgi. Toreiz beigās izvēlējos sievieti, kas gribēja mīlēt mani bez jebkādiem nosacījumiem (vismaz man tā likās), tiesa gan, viņa bija skaista un gandrīz 30 gadus jaunāka, tāpēc daudzi teiks, ka īstais iemesls bija gadu starpība. Diemžēl šī savienība pēc 5 gadiem sabruka. Tad nu jautājums: Vai jāaizmirst par sievieti, kas vēl vēlas izvērtēt un staigā uz randiņiem?

Pilskungs  Kas tie par mistiskiem pasākumiem ?

Nina  sliktā ziņa ir tā, ka LV visi zina par visiem visu jau ilgi pirms "pasākumu apmeklēšanas", tā ka vari droši iet. p.s. viņa pati zina, ka vēlas iet uz pasākumiem? DD

veejasuns  23:21

priekš conventuss: Ja velk, tad jāpavelkās. Kur ir sajūta tur spēks un dzīvība. Ja būs kļūda, tad no sirds un bez nožēlas. Skola un piedzīvojums vienā. Ja baile netur, tad droši uz priekšu!

saulite34  Ja jau visu esi izdarījis,tad jau ir tikai jāaizmirst.

anis  Vai tad ar sievietēm vispār kas skaidrs var būt? Vispār jau kaitīgākais ir salīdzināt-vienmēr kāds parametrs var būt nepārliecinošs. Es tomēr dodu priekšroku taktiskiem ļaudīm. Ja iespējams. Bet var būt,ka tas nemaz nebija tā domāts,kā uztvēri... Bet vispār-ja jūti,ka vajag,mierā likties būtu muļķīgi!

rokons  Iepazīstoties sākuma fāzē ar konkurences cīņu ir jārēķinās.
Un ir brīdis, kad saproti - esi uzvarētājs vai zaudētājs.
Kā rīkoties konkurences laikā - tas katra paša ziņā

vilx  Nu bet šeit taču tā ir ikdiena - aizmirst sievietes, kas grib turpināt staigāt uz randiņiem. Vai tad kādam šeit ir savādāka pieredze?

av2  21 gadsimta slimiiba, vienmeer liekas, kas es tak esmu , ka man pienaaks , kas veel, un veel, un veel labaaks. Un ar visu ssito Internetu, tas ir tik.....tuvu, vienmeer sskkiet, ka nu tik buus.
Ne visi saprot, ka ziile rokaa...ir ziile rokaa, nevis sapnnu mednis kokaa...:(

meanless  :) Tu esi makšķernieks vai zvejnieks? Jāsaprot it atšķirība. Viņa ir zvejnieks. .... Vispār no varbūtības (da i no pieredzes) ka angļi saka: "likt visas olas viena groziņā nevajag".
Bez tam jāievēro tikai 1 noteikums lai tas ar ko tu satiecies un tev esot t.s. "randiņa" nesatiekas.
Any way. Ja nevari ar ar kadu (nu vai 2-3) uz pasakumu varbut japamekle darbs kur maksa vairak (ir ari leti un bezmaksas pasākumi kuri patik sievietēm bet tur jātērē laiks meklējot tādus)

lapukoks  Nu kā tad notiek lēmumu pieņemšana iepazīstoties (arī citās jomās).
Vispirms ievācam infu (kādi kandidāti vispār ir pieejami).
Tad izdarām izvēli (kurš no visiem/ām derēs tieši man);
Tad pieņemam lēmumu (ar kuru palikt kopā un kādas attiecības veidot).
Acīmredzot šī "draudzene" par pirmajām divām (vai vienu) opciju tālāk nav u. Acīmredzot domā ka par maz kandidātu lai izdarītu izvēli. Vai arī viņai vēl nav kur steigties un grib vnk baudīt dzīvi...

Marija_Anna  Te kaut kur sākas pasaka.
" Es kā vēsturniece " , parēķināju gadus atpakaļ, turp, vēl šurp...
Bet tas lirika. 🙂
Manuprāt pats barteriskais uzstādījums nav īsti lāgā.
Ievērojot to, ka vīriešiem tomēr ir citāda pieeja komunikācijai, labam galaiznākumam nāktos tvert procesu vieglāk.
Citādi rēķinot un kalkulējot var neizvēlēties īsto.

mikeliene  Nebūs tā tava īstā,ja viņai tu patiktu nu neteiktu viņa,ka vēl mazliet pastaigās pa randiņiem un paskatītīsies..vai nu ir,vai nav! Tikai izmantošana pastaigājot pa pasākumiem,ja tāds muļķis atrodas,kamēr pašam pieleks ka nav vērts.

Forsaakais  Jā, jāaizmirst un jo ātrāk, jo labāk. Viņu ir daudz tu esi viens.

av2  :)) Forsaakais - un vinna domaa, ka vinna ir viena, un mees daudz.

burleska  Varbūt tāpēc tik daudz nenoturīgu attiecīgu, ka ar pirmo, kas iepatīkās, uzreiz attiecības. Iespējams, viņa to ir sapratusi, tāpēc grib izvērtēt pamatīgāk. Par šo esmu daudz domājusi. Te ir mazliet riski no sievietes puses, ka var labu partneri pazaudēt, jo pie mums tā nav pieņemts, bet vīrieši, padomājiet, kādu sievieti Jūs paši gribētu- tādu, kas visus caur gultu iztestē vai caur pasākumiem.

qwertyjs  Ja 30-it g. starpība, tad viņai esi tikai papiņš, kuru gribēs apkāst izdevīgā brīdī, tāpēc teāters. Es muktu, neatskatoties, :d

Jokere  tu neesi vienīgais ar tādu viedokli, qwertyi. man paziņa vācietis kā reiz tieši 30 gadus jaunāku sievu grasās mest pār bortu, bijusi tikai alternatīva. un viņam ir 10 miljoni. bet te latviešu puisis (
Kaut gan katram vispārinājumam ir izņēmumi, un varbūt šis bija tieši tas laimīgais izņēmums. Teorētiski varbūtība mīlēt 30 gadus vecāku pastāv, tikai diez vai velk līdz decilei.

burleska  Es te atļaušos iejaukties- 30-gadīgā autoram jau ir noiets etaps. Par šo mēs nezinām, cik veca :)

Dvinsky  Man arī šo lasot likās interesanti, cik sievietei gadu. Ja meklē īsto un vēlas staigāt uz randiņiem, tad domāju, ka kādi 25, ne vairāk. Ja tā ir tad - conventuss, vecais āzi, kuram 50+, piedod, bet tu tiešām ceri, ka būsi vajadzīgs simpātiskai 25-gadniecei??? Nezinu, kādā izmisumā sievietei jābūt lai gulētu ar 30 gadus part sevi vecāku veci?!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu