Vai jāaizmirst par sievieti, kas vēl vēlas izvērtēt un staigā uz randiņiem?

situācija:
Jauka sieviete, ar ko vēlētos veidot attiecības saka, ka iepazīšanās portālā ir nesen un vēlas vēl kādu laiku ieet uz randiņiem, izvēlēties, varbūt būs kāds labāks, bet vēlas, lai es viņu aicinu uz pasākumiem. Teicu, ka uz pasākumiem eju ar sievietēm ar ko esmu vismaz gulējis, bet vispār uzstādījums ir, ka uz pasākumu aicinu sievieti ar kuru ceru un vēlos palikt kopā. Principā pieņemu, ka nav ko pārmest, jo pats kādā periodā rīkojos līdzīgi. Toreiz beigās izvēlējos sievieti, kas gribēja mīlēt mani bez jebkādiem nosacījumiem (vismaz man tā likās), tiesa gan, viņa bija skaista un gandrīz 30 gadus jaunāka, tāpēc daudzi teiks, ka īstais iemesls bija gadu starpība. Diemžēl šī savienība pēc 5 gadiem sabruka. Tad nu jautājums: Vai jāaizmirst par sievieti, kas vēl vēlas izvērtēt un staigā uz randiņiem?

Rouzita  Te nu jāsaka- ko tik cilvēki nedabū gatavu... 30 gadu starpība... traki, traki , nabaga meiča, kurai tāda bezizeja bijusi :D

riebekle  Reizēm īsti nesaprotu, kāpēc vīriešiem tā domāšana "pa vienu taisnu reni" - tikai uz gultu. Ko tad autors vēlējās - pārgulēt un tad izlemt, vai kopīgi apmeklēt pasākumu? Zini, sievietēm ir otrādāk - viņas vispirms vēlas "apmeklēt pasākumu" un saprast, vai maz tas ir īstais vīrietis, ar kuru būt kopā vai kaut tikai pārgulēt. :D

SmalkaisStils  ....uz pasākumiem eju ar sievietēm ar ko esmu vismaz gulējis ... cik izmisušai,dumai jābūt sievietei lai atdotos par teātra apmeklējumu vai kīnō. CIK ļoti zemu sieviete sevi vērtē un neciena lai dzirdot tik tupu tekstu vēl vēlētos ar tādu "vīrieti" tikties .

Karmensita  kkā ļoti izmisīgi izklausās uzstādījums- es tev pasākumu, tu man...

Dezyree  Ir tāds teiciens, ka vīrietis mīl sievieti, kamēr nav pieradis, bet sieviete mīl, kad pierod....
Pierapdini viņu, sarunā, ka attiecības ir kā tramvajs (izeja abos galos 🤣), katrs tiekas ar ko grib, kad nav cita apmeklējat pasākumus kopā. Var pienākt brīdis, kad viņa ierauga, ka esi īsts zelts, vai arī tev atveras acis un redzi, ka viņa nav pasaules naba....
Bišķi maucīga tāda dzīve, bet kāda kuram daļa, ja jūs tas apmierina? 🤣
Es pati izskrēju randiņu maratonu, līdz bij līdz kaklam un nebij vairs ilūziju,nu vnk saproti, ka tauta ir raiba un trūkumi ir visiem, vienam naudas trūkums, otram laika trūkums, vēl kādam smadzeņu trūkumls 🤣🤣🤣.... Ir trūkumi (vai pārpalikumi) ar kuriem es (tu, viņš, viņa) varu sadzīvot, (piemēram matu trūkums), un ir lietas ar kurām es pat nemēģināšu sadzīvot (pīpēšana, sieva, darba trūkums, mašīnas trūkums 🤣🤣🤣🤣).
Kamēr pastāv ilūzija, ka kautkur ganās princis baltā ļeksusā, viņai nebūsi gana labs, lai satiek savu princi, lai viņš viņai "iznes smadzeni" un pēc tam viņa būs tava līdz kapa malai 🤣🤣🤣🤣...

Toi  Es domāju, ka sāciet ar pasākumu. "Kā atbrīvoties no internetatkarības" būs tieši laikā.

Malviine  ....uz pasākumiem eju ar sievietēm ar ko esmu vismaz gulējis ... man labpatīk domāt, ka tu vispār netiec ne uz vienu pasākumu ar sievieti! Tu iedomājies, ka kādai sievietei par pasākumu, tev tjipa ar gultu būtu jāatmaksā?
...un par to 30 gadus jaunāka? Murgs...Šitie "slēptie" pedofīli te ir savairojušies....!:(

Astronaute  Iepriekšējos nelasīju. Varbūt atkārtošos.
Mana taktika bija tāda - ja redzēju, ka nevar izvēlēties, pēc randiņa nezvanīja, uz nākamo neaicināja. Vienkārši izsvītroju no domām (tipa kandidātu saraksta). Sapratu, ka ja nav laika pat zvanam, tad meklē citu un mēģina izvēlēties. Kad piezvanīja pēc nedēļas nācās atbildēt, ka tādas kā es pa zemi nemētājas. Ja jau cilvēks nespēj pieņamt lēmumu un šaubās, tad jau neesmu uzreiz iepatikusies. Lai jau nemokās ar domu, ka varbūt kaut kur ir ĪSTĀ.
Un šeit taču tik daudz jaunu, skaistu, blondu, ka ar prātu nav aptverams. Profilos. Bet, kas aiz tiem slēpjas. Kamēr visus izpēta, dzīve paiet.

aija_69  50+ gados pārliecība, ka šis ir īstais cilvēks parasti nenāk kā zibens spēriens no skaidrām debesīm. Ir tikai loģiski un racionāli, ka cilvēki viens otru iepazīst kopīgi pavadot laiku. Vīrieša tirgošanās, ka uz pasākumu iešu, ja vispirms būšu pārgulējis, man šķistu dīvaina.

Drole  shitais trollis-pensis raadaas buut esam triis vienaa -skops, slinks un izveeliigs. Pasuukaa ledu, luuzer! :D

ketija64  Ak vai! 😉 Tad jau labāk uz pasākumu iet vienai! Nebūs jāguļ ar vīrieti, kuram zeķes sandales!

elsa  Ja var ticēt autora anketas datiem (izskats pieļauj) , viņam par iepriekšējo attiecību statusu pienāktos tikt tiesātam pēc panta par nepilngadīga bērna pavešanu.

riebekle  ketija64, var jau pirms gulēšanas vecim tās zeķes un sandales noaut. :D

preilene  Pašam jāizdomā – ja ar šo sievieti vēlētos būt kopā, ej ar viņu uz kopējiem pasākumiem – principi nebūs pārkāpti.

Man arī kaut kā dīvaini liekas tas uzstādījums par iešanu uz pasākumiem kopā tikai tad, ja sieviete par to dod seksu. Tas notiek tā – ka kino biļete pret vienu ātro automašīnā?

Arnika  Tas ir loģiski - sievietes meklē LABĀKO, tas ielikts ģenētiski.
Ja Tev šī sieviete patīk, tad meklē risinājumu, kā pierādīt viņai, ka esi LABĀKAIS, ka TU esi ALFA tēviņš.

Protams var padoties, čīkstēt un sūdzēties....bet tādā gadījumā, tavas izredzes pie jebkuras sievietes ir = 0

veejasuns  11:08
Un atkal, nemanot, (līdz šim) ar glanci mēs atgriežamies realitātē, proti, Tēviņu un Mātīšu ielejā.
:)

fargo  cilvēkiem palķiņņiks, bet joprojām danco pa karuseļiem. tasirkautkastraks.

ketija64  riebekle
Es pat sapņos nepretendēju uz tādu eksemplāru ,kur nu vēl kādam zeķes novilkt:))

_Krasula_  Es nedomāju, ka sieviete staigā pa randiņiem tādēļ, ka meklē labāku. Staigā tādēļ, lai atrastu kādu, kurš patīk. Ja ir gatava doties kopā uz kādu pasākumu, tas nozīmē, ka vēlas labāk iepazīt. Ar domu-ja nu laika gaitā iepatīkas? Bet parasti jau vīrieši šādās situācijās ir nepacietīgi. Kā tā, 3 reizes jau tikušies, bet nav vēl pārgulējuši?? Protams, nav nekādas garantijas, ka būs kas vairāk kā tikai šis kopā pavadītais laiks.

Arnika  11.27

Nekur nedēsies....tā ir daba. Apstīdēt to ir veltīgi. Dzīvesbiedrus izvēlas balstoties uz instinktiem...to var saukt par intuīciju, vai pieredzi....

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu