Vai jāaizmirst par sievieti, kas vēl vēlas izvērtēt un staigā uz randiņiem?

situācija:
Jauka sieviete, ar ko vēlētos veidot attiecības saka, ka iepazīšanās portālā ir nesen un vēlas vēl kādu laiku ieet uz randiņiem, izvēlēties, varbūt būs kāds labāks, bet vēlas, lai es viņu aicinu uz pasākumiem. Teicu, ka uz pasākumiem eju ar sievietēm ar ko esmu vismaz gulējis, bet vispār uzstādījums ir, ka uz pasākumu aicinu sievieti ar kuru ceru un vēlos palikt kopā. Principā pieņemu, ka nav ko pārmest, jo pats kādā periodā rīkojos līdzīgi. Toreiz beigās izvēlējos sievieti, kas gribēja mīlēt mani bez jebkādiem nosacījumiem (vismaz man tā likās), tiesa gan, viņa bija skaista un gandrīz 30 gadus jaunāka, tāpēc daudzi teiks, ka īstais iemesls bija gadu starpība. Diemžēl šī savienība pēc 5 gadiem sabruka. Tad nu jautājums: Vai jāaizmirst par sievieti, kas vēl vēlas izvērtēt un staigā uz randiņiem?

Endo  Aizved sievieti uz pasākumu, uzaicini uz vakariņām, parunā, saproti, kas viņa par cilvēku. Varbūt pēc tam pats negribēsi ar viņu vairs tikties. Bet ja gribēsi, tad Tev ir simts iespējas panākt savu.

veejasuns  11:27

Bullshit. Ir indivīdi, kas savu izvēli balsta instinktos, jo citur jau nav kur to balstīt. Un ir otra indivīdu kopa, kurai instinkti tāpat darbojas, tomēr izvēli nenosaka, lai gan ietekme ir.

_Krasula_  p.s Vispār briesmīgi, ja vīrietis ar katru sievieti, ko satiek, vai gandrīz katru, cenšas pārgulēt. Un tad ar kādu citu cer uz nopietnām/ilgstošām attiecībām.

preilene  Interesanti ir arī tas, ka vīrietis, kurš sievietei stāsta to, ka ar sievietēm pavada laiku tikai tad, ja viņiem ir sekss un ka seksu viņam nav problēmas dabūt, vispār cer uz kaut kādām attiecībām ar sievieti, kurai to stāsta un brīnās, ka viņa grib satikties arī ar citiem.

Piparkuka  Esteiktu, ka tā ir izmantošana. Jo- viņai patīk iet kaut kur, Tu esi gatavs vest, taču viņa vēl līdz galam nav izdomājusi, vai patīc...
Normāli un tas nenotiek tik ātri (noteikti lēnāk, kā vīriešiem, vimaz 1,5 x laika). Es teiktu, ka ir jāparunā un jāuzzin citas visas intereses- ja esi tik foršs, ja esi nopietni uz viņu vērsts- saki to, parunā, aicini vismaz uz kādu restorānu, kādu pasākumu un- tad jābūt skaidram +/-.

veejasuns  12:45

Pilnīgi Jums piekrītu, Daiļā Būtne. Un vispār patikšanas jautājumi vislabāk risināmi un saprotami Venēcijā uz nomaļa tiltiņa kavējoties, vai Veronā uz kādu apšaubāmu balkonu veroties.

veejasuns  Redziet, satraukums, to tik pieminot, liek pieļaut gramatiskas kļūdas!
Fakts.

Amadejs  Es atļautu, jo zinu ka labāka par mani nav!:)Lai staigā droši!

Piparkuka  Es piekrītu, veejasuns.
Jo- tā vēl padomāju- sieviete jau reti kad tā uzreiz zin 100%. Jāpierod, jāsaprot un jāsajūt un vēl 1000 sīkumu.
Jāzin viņas sapņi un vēlmes, kaut drusku. Un tad var sākt piepildīt.... Sieviete ļoti skaidri zin, ka viņu sadzirdēja!)

Piparkuka  Laskovijs saka muļķības!
Seksuāli pievilcīgs (pat ja būtu un momentā) pilnīgi NEKO nedod attiecību garantijai!

riebekle  Zinu, ka nauda ir pagalam kutelīgs jautājums, īpaši randiņotāju starpā, bet kāpēc valda uzskats, ka par visu vienmēr ir jāmaksā vīrietim? Šo nespēju nekādi saprast. Ja labi ir abiem, kāpēc jāmaksā tikai vienam? Kur problēma katram pašam apmaksāt tos savus ēšanas/dzeršanas/izklaides un citus izdevumus? Īpaši, ja abi vēl nav pārliecināti, vai otrs tik ļoti patīk, lai turpinātu attiecības. Manuprāt labāk mierīgi samaksāt katram par sevi nekā vēlāk abiem krāt neapmierinātību - vienam par to, ka otra pārāk dārgi izmaksā, bet otrai, ka nekur negrib vest.

neko  "kāpēc valda uzskats, ka par visu vienmēr ir jāmaksā vīrietim? Šo nespēju nekādi saprast."
---
Nu tā pēc ka tā ir pareizi. Tāpēc ka citādi nav pieņemami [nu tā no manām pozīcijām raugoties]:)

riebekle  neko, es arī domāju, ka tas ir pareizi, bet tikai tad, kad ir skaidrs, ka abiem ir attiecības. Kamēr iet "izpētes process", manuprāt, ir tikai loģiski, ka katrs samaksā par sevi. Un tad sievietei nav jājūtas vīrietim kaut ko parādā, bet vīrietim nekas nav no sievietes jāgaida. Tā atrisinātos daudzas neskaidrības saistībā ar izmantošanu, gan no vienas, gan otras puses.

nazis  Grūti man iztēloties situāciju, kad es sievietei ļaušu maksāt par kaut ko. Tā man laikam būtu pati neveiklākā situācija manā pieredzē. Varbūt es to pat uzskatītu pat par pazemojumu.

sauljuks  Nekad, nevienā randiņā nav bijusi parāda sajūta, ļaujot vīrietim izmaksāt kafiju un ko nu tur vēl... vai degvielas izdevumi, piemēram, tālāk kur braucot.

Nekad gan arī neesmu pieprasījusi, lai mani vispār kur ved. Tā vienmēr ir vīrieša iniciatīva. Ir bijuši randiņi ar pastaigu pa parku un saldējumu. Ir bijuši braucieni vai uz otru Latvijas malu. Visādi ir bijis, bet joprojām nejūtos par to nevienam parādā! Neesmu normāla? Varbūt esmu ļaunā izmantotāja?

sauljuks  oi, aizmirsu - tātad - par tēmu

Novērtē, ka Tava sastaptā sieviete ir godīga! Viņa varēja turpināt savus randiņus Tev aiz muguras.
Ļoti iespējams viņai šobrīd ir periods dzīvē, kad viņa nav gatava uzreiz izlemt. Un varbūt vēl kādu laiku nebūs. Bet reiz tas brīdis pienāks.
Ja Tu atkāpsies tagad, tad Tu noteikti nebūsi tas, ko viņa izvēlēsies. Tā ka atliek vien izlemt - vai un cik ilgi esi ar mieru gaidīt.

Tas, ka viņa ir gatava ar Tevi kaut kur iet, var nozīmēt dažādas lietas:
- viņai Tu patīc, bet šajā dzīves brīdī viņa nav gatava pieņemt gala lēmumu, bet nevēlas Tevi pazaudēt.
- Tu viņai diez kā nepatīc, bet viņa nevēlas ar tiešu atteikumu nodarīt Tev pāri.
- Viņa Tevi izmanto. Tā, diemžēl gadās.
-gan jau ir vēl varianti... :)

qwertyjs  Endo_ "..Bet ja gribēsi, tad Tev ir simts iespējas panākt savu.."
__________________________________________________
Un tikai 1 iespēja neatgriezeniski salaist dēlī visu ..

LaskovijMerzavec  Piparkuuka... nu protams, ka idealas attiecibas ir starp cilvekiem kuri seksuāli nepatik viens otram :)

Spodris  Priekš kam jāaizmirst, jāvadās no praktiskā viedokļa, būs ar ko nojāties pa vakariem bez saistībām, ņemot vērā to, ka laiks un līdzekļi ir ieguldīti

Julianna  Kāds izdomās citu tēmu? Divas dienas ņemamies ar kaut kādu sviestu.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu