Kāds stimuls čalim pēc 40 veidot attiecības?

Parasti čaļiem pēc 40 ir vismaz viena vai pat vairākas laulības bagāžā, ir bērni, darbs, bizness, viss it kā šajā jomā nokārtots, ir stabilitāte dzīvē. Seksuālu tieksmju apmierināšanai ir vieglas uzvedības meitenes un nauda, kas to nodrošina. Laikam ir velnišķīgi jāiemīlas, lai to visu ciklu sāktu no jauna, proti, attiecības, bērni, ģimenes dzīve, kam jau viss ir iets cauri, un kaut kā negribas to darīt vairs, jo pēc 40 gribas vienīgi un tikai baudīt dzīvi

elis24  Foršākais,tu neesi sieviete,lai spriestu ko mums vajag,ar vīrieti ,kurš neapmierina sievieti, viņa otro reizi netiksies.Kāds labums,ka vīrietis grib sievieti,no tā neviena kaifu negūst,,,,jābūt abiem labi un tikai tā.

LaskovijMerzavec  Kopsavilkums, tēma tiem, kuriem vajag attaisnojumu, kādēlj raut kulakā ir foršāk nekā sieviete...

kaligula  16,04. 16,10 Lai cik banāli neizklausītos, bet nebūs jums mīlestības nabadzībā. Nu tak nevajag vismaz sev melot. Sekss jā,.. kādu laiku, bet ne jau ilgstošas un laimīgas attiecības.
",,,jābūt abiem labi un tikai tā."
Nu vot , salīdzini, kad būs labāk un laimīgāk, kad sēdēsi un skaitīsi pē´dējās kapeikas un sapņainām acīm vērsies savā mīlestībā, vai arī, kad varēsi ceļot, baudīt dzīvi visā krāšņumā un nevajadzēs vergot pie stanoka.

puupoliite  Kaligula - patiesībā mans darbs sagādā man prieku, tādēļ es nevergoju.:) Par naudu ir tiesa, uzskatu, ka tā ir vajadzīga, lai dzīvotu un nevis izdzīvotu. Bet ikdienā ir jau redzams, vai tas otrs ar tevi ir naudas dēļ, vai ir interesanti, un viņš izrāda rūpes un ,protams, arī sieviete par viņu.

elis24  ,,,,nauda laimi nenes,bet paver iespējas,piekrītu Kaligula,jābūt līdzvērtīgai materiālajai situācijai abiem,,,jaunībā divatā vienai kafijas tasei grabinājām un tas netraucēja ne mīlēt,ne laimīgiem būt,,,lielākā daļa ir jau lieli zēni un meitenes,gan dzīves pieredze uzkrāta,gan vieta dzīvē atrasta.

CoCoSan  Nu neko tu neiedirsi kabatā. Tā jau arī ir, mlj reiz padomāsi vai ielaisties attiecībās. A nafigam? Viss dzīvē sakārtots, stress veča dēļ 0, dari ko un ar ko ko gribi, nevienam nav jāatskaitās, nevienam nav jāizdabā, neviens nav mīļā miera labad jāglauda pa spalvai. Sieviete toč viena var izdzīvot, ko nevar teikt par vīriešiem. Viņi daudz traģiskāk pārdzīvo vientulību. Un attiecībās paļubasu lielākais ieguvējs ir tieši vīrietis, nevis sieviete.

selnija_  Izlasīju visu diskusiju, ļoti interesanti un daudz sakarīgu viedokļu. CocoSan /19.57/ no manis torte! Precīzi teikts!

kvarts  Ja dzīvē viss nokārtots , tad tieši pēc 40 visvieglāk ir uzkāpt uz nepareizā grābekļa un atvest mājās gadus 20 jaunāku un nekam nederīgu sievieti.

Araabs  Pēc 40 jāsāk domāt ar ko pavadīsi vecudienas un kam atstāt sūri grūti nākušo miljonu:))

Luks  mans gadijums ir tads ir matriali nodroshinats un varu darit ko velos-bet ir liels minus viens nav gjimene nav kas kritize un ari paslave nav ar ko dalities un kurai tiesham intrese tu nevis bankomats....dabut seksu var visur bet vai tas ir intresanti-nav-manu prat jebkuram ir vajadzigs partneris jebkura vecuma skatos uz to taa....

Nerons  Kaligula-ienākumi 350/600euro!
no coment!
bet viedoklis, ko vajag...IR!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu