Kāds stimuls čalim pēc 40 veidot attiecības?

Parasti čaļiem pēc 40 ir vismaz viena vai pat vairākas laulības bagāžā, ir bērni, darbs, bizness, viss it kā šajā jomā nokārtots, ir stabilitāte dzīvē. Seksuālu tieksmju apmierināšanai ir vieglas uzvedības meitenes un nauda, kas to nodrošina. Laikam ir velnišķīgi jāiemīlas, lai to visu ciklu sāktu no jauna, proti, attiecības, bērni, ģimenes dzīve, kam jau viss ir iets cauri, un kaut kā negribas to darīt vairs, jo pēc 40 gribas vienīgi un tikai baudīt dzīvi

bumpastiks  Nu vismaz manā sapratnē ,kad man bija 20 tad gribejās iztrakoties,skraidīt apkārt,izmēģināt dažādas meitenes un arī tikai līdz tam brīdim kamēr nesastapu to īsto.Nodzīvojām kopā ilgus gadus pašķīrāmies.Izbeigušās attiecības vienmēr atstāj kādu rūgtu pieredzi,bet pēc kāda laika sastapu atkal citu sievieti ar kuru kopā man ir labi.Stimuls ir tajā ka gribās kaut ko patstāvīgu,paliekošu.Galu galā gribas mieru un stabilitāti.Es piemēram nesaprotu tos kungus pēc 40 un kur nu vēl pēc 50 kas lēkā pa gultām kā tādi kazlēni,nu kur tas kaifs?Seksa dažādība?Tad nu dažādot es to varu arī mājās par cik jau perfekti pārzinam viens otra ķermeni un vēlmes un vēl man svarīgi lai seksam tomēr būtu arī kāds garīgais pamats.Ibo neesmu suns kas skries pakaļ jebkurai kucei.

burleska  09:56- ja vēl Tu pārstāvi kaut kādu vīriešu daļu un tajā, ko Tu raksti, ir vērts ieklausīties, jo gan jau ir vēl kāds vīrietis, kas domā tāpat kā Tu, tad par sievietēm, ko viņām vajag vai nevajag, labāk tomēr nespried. Sekss lielākajai daļai sieviešu ir ļoti svarīgs, ja vien vīrietis ar savu attieksmi nenobloķē viņai šo vēlmi. Vienīgais, kam no rakstītā varētu piekrist: "Viņas kaifs ir no tā, ka tev ir kaifs no viņas. Ja tu esi uzvilcies viņa uzvelkas tev līdzi un tikai tā viņa nonāk līdz tam lielajam "O"." ar piezīmi, ka nevis tāds vispārīgs kaifs no viņas, bet tieši no tām lietām seksā, kas viņai patīk.

burleska  Un vēl interesanti padomāt par vīriešiem pēc 40 no tā viedokļa, cik tieši viņiem bija gadu, kad Latvijā bija augusta pučs, janvāra notikumi, pēc tam perestroika. Ļoti nestabils laiks izkrita uz viņu pusaudža vecumu. Ļoti atšķiras cilvēki, kas dzimuši jau pat 1980. un 1988. gadā- citas paaudzes pilnīgi :)

Amadejs  Sieviete var būt ne tikai seksa objekts , bet arī draugs un domubiedrs.Runā ka tiem džekiem kuri pinas tikai ar večiem- gan darbā gan atpūtā, ir kāds procents no latentā geja.

rihtigais  katram savs, kam vajag, kam nevajag, brīva izvĒle

Napoleone  čalis pēc 40?... čaļi līdz 25...
pēc 40 ir vīrietis, kuram jāsāk domāt par veselību un to izdarīs sieva, pašam nepietiek prāta.
Ja iedomājās, ka bērni ir laisti pasaulē, karjera salūkota, tad viss - dzīvē viss ir izdarīts...(?)
ja vairākas laulības - tad bērni mazi - tos vēl jāaudzina 10-15-20 gadus...
karjera - var nobrukt jebkuru brīdi šodien - politika un ekonomika ir totālā krīzē, tehnoloģijas mainās neparedzami un tā darba vai biznesa sfēra, kas tagad kaut ko nes - rīt nenesīs neko...
Domāju - ka tādiem čaļiem vnk nav savu dzīves mērķu, viņi dzīvo "plūsmā" - masā... pēc masas likumiem.

qwertyjs  Napoleone - maldies, neizskatīji visus variantus, var būt izņēmumi uz vienu pusi vai otru; arī par darba sfēru pārāk vispārinaati. Un mērķi... Mērķi IR !!!

Napoleone  qwertyjs - Tu zini Spodra mērķus? "baudīt dzīvi" nav mērķis, tā ir attieksme... vari būt jebkas - uzticams vīrs, gādīgs tēvs, valsts prezidents vai noziedznieks un baudīt dzīvi un var visu to pašu darīt kā moceklis, aizvainotais, mūžam neapmierinātais.
Par darbu gribēju teikt tikai to, kas nemitīgi ir jāpilnveido sava dzīves metodoloģija, jo viss ik mirkli mainās, bet atbildība - tādā pašā apjomā paliek... tāpēc nav tāda brīža, kad atlaiž rokas un kaifo... bet var iemācīties kaifot tieši no tā, ka pārvaldi savu dzīvu un nav jāmeklē "otmazkas" - kāpēc negribi uzņemties atbildību par savu dzīvi.

Stilla  Foršais, tevi riktīgi kāda ir apčakarējusi! Cieņu viņai! Bet nu viss nav tik viennozīmīgi un primitīvi, kā tu raksti....
Spodri, tev ir taisnība. Bet arī dāmām jau ir bērni, pieredze un viss līdz kaklam. Galvenais, lai esam pašpietiekami un mīlējamies ar tiem, ko vēlamies! Lai apakšā nav Laulības līgums, vai izdarīšu visu, lai tikai tu man pusdienas izmaksā.

vilx  Nu bet kā nav stimula? Vot autors raksta par brīvas uzvedības meitenēm, bet.. gribās kādreiz arī par brīvu!

ne_meklejumos  Nu redz, kaut kas jau pietrūkst tai dzīves baudīšanai, ja šāds jautājums pa galvu maisās. Kam labi vienam, tas bauda dzīvi. Kas pietrūkst, pats vien zini.

Toi  Vispār 24/7 atrašanās internetā ir pretrunā ar veiksmīgumu, Spodri. Tā ka nevajag mētāties ar akmeņiem sēžot stikla pilī. Otrkārt, veiksmīgums NAV Sahāras tuksnesis. Veiksmīgums ir eleganti izoperēta sirds, uzrakstīta disertācija, izcīnītas medaļas. Un tad, kā jau kurā valstī par to maksā, tā maksā.

Jokere  Jap, nebūtu slikti mantas kultu aizvietot ar vērtību radīšanas kultu asap. Citādi tauta saskatās bildes, salīdzinās un domā, ka meŗķis ir nauda.Un maksimāli ātri, ar minimālu piepūli, kas ir tikai loģiski, jo katru mērķi mēs taču gribam sasniegt maksimāli ātri un ar minimālu piepūli. Tāpēc daudzi 1) emigrē 2) nostājas uz noziedzības ceļa 3) veic pašnāvības 4) iekrīt spēļu zāļu slazdos, kas principā ir ļoti tuvu 3. punktam. Savukārt ja mēŗkis būtu bijis outstanding vērtību radīšana, bet materiālie panākumi-patīkams blakusprodukts, tad augstāk aprakstītās problēmas nebūtu tik ļoti populāras. Protams, ka ir mehānismi, kā virzīt sabiedrisko domu pieklājīgākā gultnē, ir gan pātagas, gan burkāni (nav piedāvājums:).

rokons  Pēc 40 ir labs laiks rūpēties par:
- savu bērnu kvalitatīvu izglītību;
- savu komfortu sadzīvē,
- par stabiliem ienākumiem,
- par iespēju realizēt savas vēlmes.
Kas traucē to darīt, ja ir tuvs cilvēks, iespējams pat, ilglaicīgā dzīvesbiedre?
Ja gribas kādu netradicionālu sexu - nav tak mūslaikos tālu jāmeklē - internets pilns ar piedāvājumiem

veejasuns  17:58
Jokere, piedāvājumu nevajag, un pātagu arī ne. Burkāns ir iespēja radīt. Vienīgais, kas šobrīd iztrūkst, ir, lai cilvēkiem netraucē tā dzīvot.
18:11
Nu, un vēl par izglītību.

Piparkuka  Dažiem tad vēl nav ne bērnu, ne bijušu vai esošu laulību utt. Un daži tieši tad vai drusku vēlāk sāk nopietni to veidot! It sevišķi situēti cilvēki.

puupoliite  Patiesībā divatā interesantāk dzīvot, manuprāt... ja atrod domubiedru un ar kuru ir interesanti būt kopā:).

kaligula  Mazgāju traukus un domāju, autoram ir taisnība,
"čalim pēc 40 " .. "laikam ir velnišķīgi jāiemīlas, lai to visu ciklu sāktu no jauna, proti, attiecības, bērni, ģimenes dzīve, kam jau viss ir iets cauri, un kaut kā negribas to darīt vairs, jo pēc 40 gribas vienīgi un tikai baudīt dzīvi"
100 proc. !!!!
Un to pašu var teikt par sievietēm.
Ir tikai viena maza piebilde,-jāakcentē šis: PĒC 40 GRIBAS (vienīgi) BAUDĪT DZĪVI!!!!
Gan vīrieši, bet jo vairāk sievietes, darbā un mājās pārgurušas, ar bērnu varzu uz kakla, mūžīgā stresā par darbu, par naudu, par visu. Kāda jēga mainit "šilo na milo"?? Viens jau tāds lūzeris ir bijis. Paņemt nākamo? Paldies! Latviešiem ir teiciens, kur trūkums pa durvīm iekšā, tur mīlestība pa logu ārā.
Tādēļ jau viņas arī gadiem skatās pēc "īstajām" attiecībām, jo nav jau jēgas kāpt uz tiem pašiem grābekļiem. Mīlestība pagājusi, tagad tik par naudu. Nu labi, ne burtiskā nozīmē, bet vismaz kaut ko, kur var uzelpot, pārlikt savu nastu vismaz daļēji uz cita pleciem.
Piedodiet, sievietes, ka iedirsu kabatā. :(

kaligula  Kopsavilkums. Drīkst pielabot.
"Čalim" (čalim jāpelna 2000) ir jēga, ja atrastos skaista un gudra, vai, kā minimums, skaista.
Sievietei ir jēga, ja būtu skaists un pārticis ( bagāts, bet āo vārdu nelietosim, jo tas ir ar negatīvu nokrāsu). Kā minimums, lai pārticis.
Tip, sēžu es te Pelnrušķīte Alūksnē, visa tāda forša un burvīga. Naudas nav, protams, un uz Rīgu uz randiņu es nebraukšu, bet , ja kāds iemīlēs, atbrauks ar savu volvo pakaļ, aizvedīs uz galvaspilsētu un nākamajā reizē piedāvās palik pa nakti, bet trešajā pārvākties. Un iedos piķi, ko auklei samaksāt, ja mazi bērni, tad es, nu es piekritīšu, utt, uttt.

puupoliite  Kaligula - tā spriež vīrietis, ja viņš nav iemīlējies. Ja mīl, tad neaprēķina, bet cenšas savējam palīdzēt.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu