Jautājums sievietēm

Ja jau izskats tik maznozīmīgs, vai ietu uz randiņu, iepriekš neredzot vīrieti?

kolosali  Man bilde nav svarīga, pie visa var pierast, svarīgāka ir smarža, balss tembrs, intereses. Ja nav par ko sarunāties virtuāli, tad priekš kam iet uz randiņu? Atklāti runājot, tie, kas piekarinājuši visu profilu ar savām foto,mani atbaida.
p.s. savu foto parast rādu, ja rodas interese.

ube  Parasti neeju, jo bijusi slikta pieredze.

_Krasula_  Neietu, jābūt vismaz priekšstatam. Kaut dzīvē reti kurš izskatās tieši kā uz foto, tādēļ jebkurš randiņš ir daļēji aklais. Vizuālajam tēlam jāatbilst gaumei, tam vismaz nevajadzētu atgrūst. Jo interesantāka, pašpārliecinātāka personība, jo izskatam mazāka loma. Tomēr tam ir nozīme/priekš manis/.

elsa  Izskats ir nozīmīgs un PUNKC.

Luusila  Zinu divus vīriešus, kurus pēc izskata es raksturotu kā atbaidošus. Tas būtu tādā gadījumā, ja es skatītos tikai uz foto. Abi ir ārkārtīgi interesanti sarunbiedri, abi ļoti labestīgi, un abiem ir ģimenes.
Viens ir manas bērnības rotaļu biedrenes vīrs, un es varu apzvērēt, ka sievietes viņa izteikto neglītumu pārstāj ievērot apmēram pusstundas laikā. Gudrs, erudīts cilvēks, sabiedrības dvēsele.
Otrs ir manas meitas klasesbiedrenes tētis. Šaušalīgais izskats slēpj ļoti sirsnīgu, sabiedrisku, izpalīdzīgu cilvēku ar brīnišķīgām organizatora dotībām. Viņa ģimenē sievietes- abas meitas un sieva acīmredzami staro. Viņas tiek mīlētas, lutinātas un lolotas.

uzplanaledus  Pēc foto tomēr var nojaust raksturu, tā kā bildei ir kāda nozīme. Bet ne tādā nozīmē, kā smuks vai nesmuks.

sauljuks  Tā vien tikai arī daru - ko dod bilde? Tāpat dzīvē viss ir savādāk! Tie aklie randiņi, tie interesantākie! ;))

CoCoSan  Izskats tiktāl, cik atbilst simpatizējošam tipāžam, jo fotogēniskums ir individuāla īpašība, kas piemīt retajam

kosrem  Pustumsā, sveču gaismā, pat sievasmāte liekas simpātiska.

Epifanija  Protams, ka neietu, ja pirms tam neatsūta bildi, tā jau esmu traumēta!😂

DanaL  Bilde ir vajadzīga. Bet ne jau tāpēc, lai konstatētu, ka deguna vietā ir kartupelis vai saskaitītu, cik daudz paša zobu, cik plastmasas.
Seja dažkārt mēdz šo to pateikt arī par raksturu un ieradumiem, bet dažas lietas (pie tam - no tā paša makslīgā skaistuma arsenāla) var likt mest nelielu līkumu.

riebekle  Ja raksta izcili interesanti, ir gudrs un prot aizraut,un pie tā visa vēl liekas nekaitīgs, tad kāpēc ne? :D

mikeliene  Kategoriski NEEEE!! Ļāvos reiz pierunāties uz aklo,parunājām pa telefonu,balss patīkama,it kā likās tāds prātīgs,nu labi aiziešu. Pie tikšanās vietas stāvu veikalā,gribu redzēt kas atnāks...Čigāns ap 150 cm ar puķēm..Man šoks,klāt neeju,rakstu ziņu ka nebūšu. Nu labi ka bija tas mans kreisais numurs,kā viņš mani nolādēja,solījās atrast,tad atraušos. Nu re,čigāna daba parādījās un vēl brīnās ka ar viņiem neviens nevēlas draudzēties. Izlasīju viņa draudu izziņas un telefona numuru izmetu. Nepatīkamas atmiņas un mācība.

edding  es piekrītu riebeklei. Ja interesants sarunbiedrs, tad sejai nav liela nozīme. bet ir vai nav sieva, tomēr nozīme ir. Pat tādai, ar kuru jau sen nav seksa.

meenesgaisma  Nē, es lieki netērēju savu laiku. Ja negrib publiski publicēt, tad var privāti nosūtīt bildi. Ja nevēlas privāti nosūtīt, tad neko.

AivarsN  Ko līdzēs gudrs un interesants ar patīkamu balsi, ja viņam ir kardināli atšķirīgi uzskati un vērtības? Pirms došanās uz randiņu, noteikti vajag noskaidrot, par kuru politisko partiju, reliģiju viņš fano un kāda vispār ir pasaules uztvere.

av2  nevajag nemaz iet uz randinniem. Tepat , oHo, ja saaksi runaat ar kaadu bez bildes, kad pierunaasi , atsuutiis bildi, pa lielam....vissas veelessanas komuniceet beigsies.
Varu tikai iedomaaties taas vilssanas aklajos randinnos :(

SpoguliitisTM  Dazhreiz ir liela atshkjiriiba starp to ko te sludina un to ko dara... ;)

Servus  Ko tad džeki iegūst no tā, ka beibes viņus pasūta nevis otrdien pēc bildes saņemšanas, bet ceturtdien randiņā? :) Bildi vajag sūtīt, bet nedrīkst apvainoties, ja nesanāk. Tad nepieceļot d no sofas, nosūtīt meilus vēl 1500 citām, izdošanās garantija virs 50%!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu